Sprawa wygląda tak, że założyłem konto na betano, wpłaciłem 200,200 dostałem bonusu i zacząłem go obracać, postawiłem na jeden zakład, wygrałem 733,potem ta kwotę postawiłem na kolejny i wygrałem 1246, dzisiaj chciałem wnieść zakład ale pisze mi na stronie, że kwota którą chciałem postawić jest za wysoka, napisalem na czacie i powiedzieli że dwa dni temu został mi nałożony limit na zakłady, sprawdziłem do ilu i jest to kwota 4,33 czyli zgaduje ze 1 euro na zakład, próbowałem na czacie to wyjaśnić ale powiedzieli ze to dział ryzyka nałożył taki limit, poprosiłem o kontakt do nich to powiedzieli ze nie kontaktuje się on z klientami I nie wiem, chciałem iść z tym do mga, zostało mi 866 do obrotu, i według nich miałbym to robić w kwotach maksymalnie 4.33, to jest żart. Sprawe kierowac do mga?
Wedlug nich zlamalem punkt 17 regulaminu chociaz nigdy cos takiego nie mialo miejsca...
âUprzejmie przekazuje Panu punkt regulaminu promocji:â
â17. Oferta Betano przeznaczona jest dla graczy, którzy obstawiają zakłady dla rozrywki. W przypadku gdy gracz lub grupa graczy naruszy lub będzie próbowała naruszyć którąkolwiek z powyższych zasad lub jeśli dowiemy się, że próbuje czerpać gwarantowane zyski z bonusu/promocji, kupując i sprzedając zakłady (arbitrage) lub w jakikolwiek inny sposób, zastrzegamy sobie prawo do zamknięcia wszystkich powiązanych kont, anulowania bonusu/promocji oraz zysków z niego na tych kontach, jak również zysków ze wszelkich późniejszych zakładów zawartych po wypłacie bonusu.
To co piszesz karolpdk ten cytat to chyba go z dwa razy w mailu dostalem probujac to wyjasnicâ
Wedlug nich zlamalem punkt 17 regulaminu chociaz nigdy cos takiego nie mialo miejsca...
âUprzejmie przekazuje Panu punkt regulaminu promocji:â
â17. Oferta Betano przeznaczona jest dla graczy, którzy obstawiają zakłady dla rozrywki. W przypadku gdy gracz lub grupa graczy naruszy lub będzie próbowała naruszyć którąkolwiek z powyższych zasad lub jeśli dowiemy się, że próbuje czerpać gwarantowane zyski z bonusu/promocji, kupując i sprzedając zakłady (arbitrage) lub w jakikolwiek inny sposób, zastrzegamy sobie prawo do zamknięcia wszystkich powiązanych kont, anulowania bonusu/promocji oraz zysków z niego na tych kontach, jak również zysków ze wszelkich późniejszych zakładów zawartych po wypłacie bonusu.
To co piszesz karolpdk ten cytat to chyba go z dwa razy w mailu dostalem probujac to wyjasnicâ