starytyper1980
Użytkownik
Najgorszy buk jaki tlko jest w internecie,po większych przegranych maja cie w dupie ,nie możesz liczyć na bonus żaden bo totalnie cie ignrują
a ktory buk za wtopienie hajsu daje bonusy? litosciNajgorszy buk jaki tlko jest w internecie,po większych przegranych maja cie w dupie ,nie możesz liczyć na bonus żaden bo totalnie cie ignrują
Sportinbet. Oni mają coś co nazywa się "tygodniowe zwroty" i jest tam 5 progów. W zależności ile grasz i ile przegrasz trafiasz do odpowiedniego progu i zwracają Ci jakiś tam % przegranej. Musisz grać na tym buku min 3 miesiace aby to mieć.a ktory buk za wtopienie hajsu daje bonusy? litosci
Kolejna rzeczowa krytyka buka bo ktoś przegrywa :grin:Najgorszy buk jaki tlko jest w internecie,po większych przegranych maja cie w dupie ,nie możesz liczyć na bonus żaden bo totalnie cie ignrują
Niestety, powinniśmy tutaj przeczytać kluczowe i konkretne opinię czytamy ''coś takiego'' i człowiek nie wie czy się śmiać czy płakać. Przecież nie każdy bukmacher daje bonusy za porażki ..... litości dlatego kolega powinien wrzucić ''kamyczek'' do Sportingbetu a tutaj nic nie pisać....Kolejna rzeczowa krytyka buka bo ktoś przegrywa :grin:
Ja nie polecam lotto - tyle razy nie wygrałem, a nie chcą mi przyjmować darmowych kuponów.
Nie zwracajcie uwagi na tego gościa, Przy każdym bukmacherze narzeka że nie dostaje bonusów za przegrane. Zwykły SPAMERJeden z gorszych bukmacherów jakich znam w sieci.
MInusy:
1. Zero bunusów lojalnościowych po wiekszych porażkach
2. Wypłaty na karte trwają zdecydowanie za długo nieraz do tygodnia zanim zweryfikują
Odradzam bukmachera.
Dodatkowo mają atut by kombinować z kasą, przecież nie przyjmujemy już graczy z Polski.....nie jestem zaskoczony, ich obsługa klienta w ostatnim czasie wskazywała na to że już im nie zależy na graczach z Polski.
???? firmie nastawionej głównie na Polaków nie zależy na graczach z Polski dobre he. Dodatkowo będą starać się o licencję bo im nie zależy.nie jestem zaskoczony, ich obsługa klienta w ostatnim czasie wskazywała na to że już im nie zależy na graczach z Polski.
Gdyby im zależało na licencji to zapewne by już ją mieli.jakby im zależało na Polskich klientach to by się starali o licencje i nie zwijali interesu już za chwilę.
A działa teraz inaczej ?, sam sobie odpowiedziałeś. Jest tylko nagonka i propaganda a tak na prawdę nie za wiele się zmienia. A gdyby Betano już jakiś czas temu chciał być ''Polską firmą'' to by był.... krótko zwięźle i na temat.Po co mieli mieć do tej pory jak prawo działało jak działało ?
no chyba, ze jest mała szansa że wejdą - wtedy zwrotu nie będziedostaniesz zwrot tych zakładów.