>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betano

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Szanowni użytkownicy FB ????
My nie limitujemy graczy, którzy wygrywają jak to przedmówcy na forum źle zrozumieli. Wygrywający są w Betano bardzo mile widziani, dlatego też serdecznie ich zapraszamy do odwiedzenia naszej platformy. Limity są nakładane na kontach graczy w całkiem innych przypadkach - mówimy tu o wszelakim łamaniu procedur, zasad jak i regulaminów. Drodzy czytelnicy FB proszę nie zapominać, że nasza firma posiada licencję na prowadzoną działalność i jest zobowiązana do zachowania wszystkich wymogów oraz procedur w najwyższym możliwym standardzie.
Wie pan co niech sie pan nie osmiesza zagralem zaklad na live za 20zl i dostalem limit i co powie mi pan ze surka zagralem czy cos na live...Jaja sobie pan robi bez przesady!!!!

betano 12

betano

Użytkownik
Inter Milano - AS Roma 0% MARŻY
Kursy Betano :
Inter Milano 2,57
Remis 3,37
AS Roma 3,15
Kursy w innych firmach dla porównania:
BAH
Inter Milano 2,40
Remis 3,19
AS Roma 2,95
BET365
Inter Milano 2,50
Remis 3,25
AS Roma 2,90
W Betano dzięki najwyższym kursom jakie oferujemy na rynku, każdy wygrywa więcej niż w pozostałych firmach!
Wszystkich, którzy jeszcze nie widzieli naszej prezentacji firmy, serdecznie zapraszam do zapoznania się z nią poniżej ????
https://www.youtube.com/watch?v=vIlERGKrC5Y

betano 12

betano

Użytkownik
zamiast kursów lepiej napisz jakie ludzie maja problemy z wyplatami i jak zwodzicie

Przemek C - 2 tyg
Adam K. -5 dni

itp.
Przepraszam za chwilę nieobecności na forum i już odpowiadam wszystkim użytkownikom na zadawane pytania. Uprzejmie informuję, że nie mam od Pana wiadomości zatem zapraszam do kontaktu z działem obsługi klienta w celu wyjaśnienia wszystkich kwestii. Nasi doświadczeni pracownicy z ogromną przyjemnością odpowiedzą na wszystkie pytania.

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Przepraszam za chwilę nieobecności na forum i już odpowiadam wszystkim użytkownikom na zadawane pytania. Uprzejmie informuję, że nie mam od Pana wiadomości zatem zapraszam do kontaktu z działem obsługi klienta w celu wyjaśnienia wszystkich kwestii. Nasi doświadczeni pracownicy z ogromną przyjemnością odpowiedzą na wszystkie pytania.
&quot;Witam,
dziś popołudniu postaram się Panu odpowiedzieć jak się dowiem szczegółowych informacji.&quot;
Wasi doświadczeni pracownicy są widać tak zajęci że 3 tygodnie odpowiadają na moją wiadomość, miałem ją otrzymać 7.04 popołudniu, jak widać macie klientów w dupie, nie odpowiadając im na pytania i licząc że o tym zapomną, po prostu trzeba takie sprawy nagłaśniać po innych forach, żeby inni ludzie zobaczyli prawdę...

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Szanowni użytkownicy FB ????
My nie limitujemy graczy, którzy wygrywają jak to przedmówcy na forum źle zrozumieli. Wygrywający są w Betano bardzo mile widziani, dlatego też serdecznie ich zapraszamy do odwiedzenia naszej platformy. Limity są nakładane na kontach graczy w całkiem innych przypadkach - mówimy tu o wszelakim łamaniu procedur, zasad jak i regulaminów. Drodzy czytelnicy FB proszę nie zapominać, że nasza firma posiada licencję na prowadzoną działalność i jest zobowiązana do zachowania wszystkich wymogów oraz procedur w najwyższym możliwym standardzie.
limity po kilku zakładach i to jeszcze pre, żadnych siurków itp ;) krótko mówiąc szkoda czasu na tę firmę

betano 12

betano

Użytkownik
Użytkowników sewerynKG, majkel92 oraz maximus88 zapraszam do kontaktu z naszą profesjonalną kadrą działu obsługi klienta w celu wyjaśnienia ich indywidualnych przypadków. Jestem przekonany, że wszystkie wątpliwości zostaną wyjaśnione.
Czytelników FB zapraszam do naszej oferty na Derby Londynu w najlepszym wydaniu na rynku zakładów bukmacherskich:
Arsenal FC - Chelsea FC 0% MARŻY
Kursy Betano:
Arsenal 2,52
Remis 3,28
Chelsea 3,30
http://www.betano.com?clkco=f646af4d-355b-474c-a0dc-b6e88b2489c5
Dla porównania kursy z firmy Expekt:
Arsenal 2,40
Remis 3,10
Chelsea 3,20
Codzienne zakłady z 0% marży!
Tylko na Betano możesz obstawiać codziennie najważniejsze wydarzenia sportowe z marżą 0%!
Marża 0% oznacza brak prowizji dla Betano , a tym samym wyższe kursy zakładów dla Ciebie!
Obstaw teraz zakład z zerową marżą i wygraj najwięcej na rynku.

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
limity do kilku PLN po zagraniu Piacenzy w LM w siatkowke na live i dubla na NFL
czy Ty gosciu zdajesz sobie sprawe jak sie osmieszasz piszac te swoje bajki o braku limitow dla normalnych graczy? czy jest chociaz jedna osoba,ktora jest u nich na plusie i gra za spore stawki a wciaz nie otrzymala limitow?

betano 12

betano

Użytkownik
limity do kilku PLN po zagraniu Piacenzy w LM w siatkowke na live i dubla na NFL
czy Ty gosciu zdajesz sobie sprawe jak sie osmieszasz piszac te swoje bajki o braku limitow dla normalnych graczy? czy jest chociaz jedna osoba,ktora jest u nich na plusie i gra za spore stawki a wciaz nie otrzymala limitow?
Zapraszam do kontaktu z naszym działem obsługi klienta w celu pozyskania szczegółowych informacji.
Przegrałeś tylko raz? Zwrócimy Ci pieniądze!

W Betano jedna przegrana to nie przegrana! Postaw zakład kombi (od 5 do 10 zakładów składowych) w piłce nożnej lub koszykówce, a jeśli przegrasz tylko jeden z zakładów składowych, Betano zwróci Ci pieniądze!

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
zapraszam do kontaktu z naszą profesjonalną kadrą działu obsługi klienta w celu wyjaśnienia ich indywidualnych przypadków. Jestem przekonany, że wszystkie wątpliwości zostaną wyjaśnione.
Odpowiedz od profesjonalnej kadry działu obsługi klienta:

Limit został nałożony właśnie ze względu na ten jeden zakład. Środki zostały Panu wypłacone a bukmacherzy podjęli decyzję o zlimitowaniu która na chwilę obecną nie podlega renegocjacji.

Czyli wszystko jasne ???? ????

Dodam, że wpłaciłem kase ZREZYGNOWAŁEM z bonusu i stawiłem jeden zakład na kwalifikacje do ME ;)

NIE POLECAM, NIE WPŁACAJCIE TAM KASY!
????

Otrzymane punkty reputacji: +1
majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Wczoraj korzystałem z tej profesjonalnej obsługi klienta i stwierdzili że w sprawie limitów muszą napisać do działu bukmacherów, napisałem że poczekam na czacie oni stwierdzili, że to trochę potrwa i wyślą mi na maila, jak widać trochę to trwa, bo czekam ponad dzień na zwykłego maila w sprawie limitów...

adebayorek 161

adebayorek

Użytkownik
Ja również jednak osobiście odradzam granie u tego bukmachera.!
Rozlicza zakłady, zmieniając kursy według własnego upodobania.
Wcześniej miałem jednak dobre zdanie na ich temat, ale po ostatnich sytuacjach stanowczo odradzam każdemu tam grać!

betano 12

betano

Użytkownik
Użytkownika Adebayorek zapraszam do kontaktu z naszym działem obsługi klienta w celu wyjaśnienia jego problemu. Kursy we wszystkich firmach na rynku migrują o czym można się przekonać śledząc porównywarki kursów.
Na dziś i jutro przygotowaliśmy dla Was specjalną ofertę Ligę Mistrzów!

1 2.76
X 3.20
2 3.05

2.75

1 1.75
X 4.01
2 5.45

2.15

adebayorek 161

adebayorek

Użytkownik
Człowieku nie kompromituj się starając się o dobre imię firmy.
Zacytuję informację z supportu:
&quot;Pańskie kupony zostały rozliczone manualnie ze względu na zawyżone kursy które pojawiły się w naszej ofercie. &quot;
Każdy wygrany kupon możecie interpretować według takiego &quot;widzimisię&quot;
Jeszcze raz powtórzę, jak najdalej od tego bukmachera!

Otrzymane punkty reputacji: +15
uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Jeśli to była oczywista pomyłką bukmachera, np: kurs który wszędzie jest na poziomie 1.5 ty grasz w Betano np: po 3.0 to każdy bukmacher jak wyłapie taką pomyłkę to anuluje zakład, napisz czy ten kurs był o dużo zawyżony, przecież logiczne że grając oczywistą pomyłkę buka trzeba się liczyć z anulowaniem zakładu a nawet zlimitowaniu konta.

adebayorek 161

adebayorek

Użytkownik
Jeśli to była oczywista pomyłką bukmachera, np: kurs który wszędzie jest na poziomie 1.5 ty grasz w Betano np: po 3.0 to każdy bukmacher jak wyłapie taką pomyłkę to anuluje zakład, napisz czy ten kurs był o dużo zawyżony, przecież logiczne że grając oczywistą pomyłkę buka trzeba się liczyć z anulowaniem zakładu a nawet zlimitowaniu konta.
Tutaj nie było mowy o pomyłce.
Kurs był rzędu 1.6
w innych, np w &quot;óni&quot; było na to samo kurs 2.3
Żałuję, iż akurat tam nie mam konta ale chyba najwyższa pora to zmienić.
Oczywiście w &quot;óni&quot; ten sam zakład rozliczyli po tym kursie co wystawili ;)

Otrzymane punkty reputacji: +26
betano 12

betano

Użytkownik
Tutaj nie było mowy o pomyłce.

Kurs był rzędu 1.6

w innych, np w &quot;óni&quot; było na to samo kurs 2.3

Żałuję, iż akurat tam nie mam konta ale chyba najwyższa pora to zmienić.

Oczywiście w &quot;óni&quot; ten sam zakład rozliczyli po tym kursie co wystawili ;)
Sprawdziłem szczegółowo Pański przypadek i niestety ale bardzo się Pan myli robiąc niepotrzebne zamieszanie.

W pełni się zgadzam i potwierdzam to co Pan napisał.

Tymczasem zapraszam wszystkich czytelników forum bukmacherskiego na ostatni dzień promocji w naszym KASYNIE BETANO:

Wpłać środki i zakup żetony w ciągu pierwszych 7 dni miesiąca, a my dodamy Ci 50% bonusu, aż do 250 PLN.

Do góry Bottom