WitamHej,
jutro coś powinienem wiedzieć.
Na razie tylko tyle, że sprawa jest cały czas badana przez dział ryzyka. Będziemy się z działem obsługi klienta im przypominać i od razy, gdy będzie coś wiadomo damy znać.Witam
Udało się coś ustalić?
Mógłbyś wyjaśnić o jakie wątpliwości chodzi? Szczerze mówiąc nie mam sobie nic do zarzucenia i jestem ciekaw.Napiszę więcej - w tej konkretnej sprawie pewne wątpliwości nadal pozostały, natomiast nie uzasadniały dalszego wstrzymywania wypłaty, dlatego (mam nadzieję) środki są już u Ciebie.
To jakies bzdury, mozesz spokojnie grac over/under i nikt Ci nie bedzie konta zamykal za to.Panowie jak to jest z graniem over under w tym bukmacherze slyszalem ze nie wolno i konta sa blokowane prawda to?
Przepraszam za brak odpowiedzi - musiałem to w centrali sprawdzić. Nie są oferowane i w najbliższym czasie nie planujemy wprowadzenia takich zakładów.Czy w Betano są dostępne zakłady na kartki danych zawodników w meczach Ekstraklasy?
Popieram tą opinię w 100 %, bardzo dobre podejście do klienta, szeroka oferta no i te zakłady na życzenie. Nie zdarzyło mi się jeszcze u nich żeby anulowali mi zakład lub coś w tym stylu, jak na razie mam same pozytywne odczucia odnośnie tej firmy.Ja natomiast tego bukmachera mogę ocenić bardzo pozytywnie. Akurat rejestrowałem się zaraz po wejściu ich na rynek więc wtedy nie było jeszcze pewnie sytuacji wymuszania bonusów przez użytkowników. Kursy dobre, wypłata szybka, po wcześniejszej super weryfikacji telefonicznej. Jest to młoda firma na rynku więc na pewno nie działa u nich jeszcze wszystko idealnie i bronią się przed oszustami. Nie dziwi mnie to np. że zmniejszyli wysokość bonusu bo zapewne znalazło się sporo cwaniaczków którzy rejestrowali konta na psy, koty, dziadków i kochanki w celu 'zrobienia' dodatkowych dwóch stówek, zwłaszcza, że warunki obrotu były dość łatwe. Dodatkowo na prośbę użytkowników buk ten potrafi wystawiać ciekawe zakłady, których raczej inni bukmacherzy nie chcieliby wystawić.
czytam twoją opinię i odnoszę wrażenie jakbyś był z konkurencji ???? oczywiście tak nie jest ale na prawdę ten buk według Ciebie nie ma żadnych plusów? Jak dla mnie ok, limitów jeszcze nie mam a już trochę wyciągnąłem, kozacka oferta na NBA bo z NHL tam licho, szybkie wypłaty- do kilku godzin, bardzo dobry kontakt, na maile odpowiadali mi w przeciągu 2-3 godzin. Rozśmieszyła mnie jedynie, weryfikacja przez telefon przy wypłacie zaledwie 200 zł. Generalnie polecamJa natomiast nic dobrego nie mogę powiedzieć na temat tej firmy. Jednocześnie chciałbym wszystkich ostrzec przed zakładaniem tam konta, no chyba że lubicie użeranie się z ludźmi. Ja od razu po pierwszym zakładzie zagranym za 200zł dostałem limity po 20zł, ale to nic bo nawet jak chcę coś zagrać za te 20zł to i tak nie mogę kliknąć w przycisk zawarcia zakładu. Support to kompletna porażka, czekam już trzy czy cztery dni na odpowiedź na maila mimo, że gdzieś się chwalą że w ciągu 24 godzin udzielają odpowiedzi. Osoby na czacie tylko potrafią kłamać, bo obiecują że sprawa zostanie potraktowana priorytetowo. Już mi kilkukrotnie obiecali, że najpóźniej jutro sprawa zostanie wyjaśniona, a odpowiedzi jak nie było tak nie ma.
NIE POLECAM nikomu!!!!