>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Betano

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Napisze krótko firma nastawiona jest tylko na zysk nie na klienta pomimo 6 tys pod kreska!!!W miesiac nie chca dac mi zadnego bonusa tak traktuja klienta gratuluje wam obslugi!!!!

betano 12

betano

Użytkownik
Witam
Udało się coś ustalić?
Na razie tylko tyle, że sprawa jest cały czas badana przez dział ryzyka. Będziemy się z działem obsługi klienta im przypominać i od razy, gdy będzie coś wiadomo damy znać.

A 861

amigo007

Użytkownik
Jak dla mnie to jest śmieszne i straszne zarazem, że tak długo możecie zbywać uczciwego klienta. Mało tego kolega dosłał wam natychmiast, wasze absurdalne zdjęcie przy twarzy. Więc nie jest jakimś wyłudzaczem bonusowym. Widać że ewidentnie Betano nie chcę koledze wypłacić uczciwie wygranych pieniędzy.

M 0

matek90

Użytkownik
Witam ponownie. Sprawa została zakończona dlatego mogę teraz wydać mój subiektywny osąd dot. bukmachera Betano. Wczoraj otrzymałem wiadmość od supportu że decyzją działu finansowego moje konto zostało odblokowane. Szczerze mówiąc pieniądze skazałem na straty bo nie wierzyłem, że po zamknięciu konta, tygodniu oczekiwania i wykrętów ze strony bukmachera otrzymam wypłatę. Sprawę nagłośniłem tutaj i na innej konkurencyjnej stronie, której administrator zajął się również tym incydentem.
Ocena bukmachera:
✅ wysokie kursy- szczególnie opłaca się grać over/under i handicapy na koszykówkę
✅zakłady 0% marży
✅support- co by nie powiedzieć to podczas tego całego zajścia support odpisywał momentalnie (przeważnie po paru minutach miałem odpowiedź na e-mail). Z moich obserwacji support tego bukmachera ma bardzo małą moc sprawczą - pełni jedynie rolę pośrednika informacji między klientem a działem finansowym który wszystkim zarządza.
✅bonus
✅wysokie limity- niezlimitowane konta mogą się cieszyć naprawdę wysokimi limitami, moje konto zostało zlimitowane najpierw na koszykówkę (mogłem grać resztę dyscyplin), po kolejnych wygranych dostałem limit na wszystkie dyscypliny
⛔weryfikacja uzupełniająca- z relacji innych nie są to marginalne przypadki a wręcz przeciwnie -plaga. Zdjęcie dowodu przy twarzy jest nieco upokarzające i świadczy o niepoważnym podejściu bukmachera do klienta. W uzasadnionych przypadkach jak najbardziej, ale to stało się regułą.
⛔⛔⛔incydent którego doświadczyłem - szerzej opisany we wcześniejszym poście
Osobiście nie założyłbym ponownie konta u bukmachera Betano. Uważam że tego typu działania są niedopuszczalne. Zamykanie konta bez żadnej wzmianki o tym fakcie i bez podania przyczyny nie najlepiej świadczy o tej firmie.
Cieszę się że udało się pozytywnie zakończyć tę sprawę i mam nadzieję że moje wypociny rzucą co niektórym inne światło na tego bukmachera.

betano 12

betano

Użytkownik
Matek, przede wszystkim cieszę się, że sprawę udało się wyjaśnić i przepraszam, że tyle to trwało. Mamy naukę na przyszłość, żeby szybciej angażować w takie sprawy inne osoby niż tylko dział obsługi klienta, co jako zasada już zostało wprowadzone.

Co do meritum - zawsze, gdy pojawią się wątpliwości, czy nie został czasem złamany regulamin, to sprawa musi być dokładnie wyjaśniona, tak też było w tym wypadku. Stąd też na przykład irytujące dla niektórych prośby dotyczące weryfikacji użytkownika przed wypłatą.

Napiszę więcej - w tej konkretnej sprawie pewne wątpliwości nadal pozostały, natomiast nie uzasadniały dalszego wstrzymywania wypłaty, dlatego (mam nadzieję) środki są już u Ciebie.

Z punktu wiedzenia marketingu też wolałbym, żeby wszystko przebiegało szybko i sprawnie, a opinie były tylko entuzjastyczne, natomiast w 100% rozumiem chęć dbania o interes firmy przed odpowiednie działy, gdy pojawiają się jakieś wątpliwości.

pozdrawiam

M 0

matek90

Użytkownik
Napiszę więcej - w tej konkretnej sprawie pewne wątpliwości nadal pozostały, natomiast nie uzasadniały dalszego wstrzymywania wypłaty, dlatego (mam nadzieję) środki są już u Ciebie.
Mógłbyś wyjaśnić o jakie wątpliwości chodzi? Szczerze mówiąc nie mam sobie nic do zarzucenia i jestem ciekaw.

F 24

fibak90

Użytkownik
Panowie jak to jest z graniem over under w tym bukmacherze slyszalem ze nie wolno i konta sa blokowane prawda to?

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Panowie jak to jest z graniem over under w tym bukmacherze slyszalem ze nie wolno i konta sa blokowane prawda to?
To jakies bzdury, mozesz spokojnie grac over/under i nikt Ci nie bedzie konta zamykal za to.;)

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Ja natomiast tego bukmachera mogę ocenić bardzo pozytywnie. Akurat rejestrowałem się zaraz po wejściu ich na rynek więc wtedy nie było jeszcze pewnie sytuacji wymuszania bonusów przez użytkowników. Kursy dobre, wypłata szybka, po wcześniejszej super weryfikacji telefonicznej. Jest to młoda firma na rynku więc na pewno nie działa u nich jeszcze wszystko idealnie i bronią się przed oszustami. Nie dziwi mnie to np. że zmniejszyli wysokość bonusu bo zapewne znalazło się sporo cwaniaczków którzy rejestrowali konta na psy, koty, dziadków i kochanki w celu &#39;zrobienia&#39; dodatkowych dwóch stówek, zwłaszcza, że warunki obrotu były dość łatwe. Dodatkowo na prośbę użytkowników buk ten potrafi wystawiać ciekawe zakłady, których raczej inni bukmacherzy nie chcieliby wystawić.

hulio90 1,5K

hulio90

Użytkownik
Ja natomiast tego bukmachera mogę ocenić bardzo pozytywnie. Akurat rejestrowałem się zaraz po wejściu ich na rynek więc wtedy nie było jeszcze pewnie sytuacji wymuszania bonusów przez użytkowników. Kursy dobre, wypłata szybka, po wcześniejszej super weryfikacji telefonicznej. Jest to młoda firma na rynku więc na pewno nie działa u nich jeszcze wszystko idealnie i bronią się przed oszustami. Nie dziwi mnie to np. że zmniejszyli wysokość bonusu bo zapewne znalazło się sporo cwaniaczków którzy rejestrowali konta na psy, koty, dziadków i kochanki w celu &#39;zrobienia&#39; dodatkowych dwóch stówek, zwłaszcza, że warunki obrotu były dość łatwe. Dodatkowo na prośbę użytkowników buk ten potrafi wystawiać ciekawe zakłady, których raczej inni bukmacherzy nie chcieliby wystawić.
Popieram tą opinię w 100 %, bardzo dobre podejście do klienta, szeroka oferta no i te zakłady na życzenie. Nie zdarzyło mi się jeszcze u nich żeby anulowali mi zakład lub coś w tym stylu, jak na razie mam same pozytywne odczucia odnośnie tej firmy.

M 0

maciek84

Użytkownik
Jak dla mnie jeden z najlepszych soft bukmacherów. Bardzo wysokie kursy, zakład bez marży, prosty do obrócenia bonus ... Bardzo dużo linii na handicapy i powyżej/poniżej w kosza, oferta live powinna każdemu dogodzić. Obróciłem tam ponad 60 000 i niestety doczekałem się limitu 8 złotych. Bardzo szkoda i pewnie nie da się z tym nic zrobić :p Z weryfikacją i wypłatami nie miałem żadnego problemu. Polecam ????

belo 106

belo

Użytkownik
Ja natomiast nic dobrego nie mogę powiedzieć na temat tej firmy. Jednocześnie chciałbym wszystkich ostrzec przed zakładaniem tam konta, no chyba że lubicie użeranie się z ludźmi. Ja od razu po pierwszym zakładzie zagranym za 200zł dostałem limity po 20zł, ale to nic bo nawet jak chcę coś zagrać za te 20zł to i tak nie mogę kliknąć w przycisk zawarcia zakładu. Support to kompletna porażka, czekam już trzy czy cztery dni na odpowiedź na maila mimo, że gdzieś się chwalą że w ciągu 24 godzin udzielają odpowiedzi. Osoby na czacie tylko potrafią kłamać, bo obiecują że sprawa zostanie potraktowana priorytetowo. Już mi kilkukrotnie obiecali, że najpóźniej jutro sprawa zostanie wyjaśniona, a odpowiedzi jak nie było tak nie ma.
NIE POLECAM nikomu!!!!

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Ja natomiast nic dobrego nie mogę powiedzieć na temat tej firmy. Jednocześnie chciałbym wszystkich ostrzec przed zakładaniem tam konta, no chyba że lubicie użeranie się z ludźmi. Ja od razu po pierwszym zakładzie zagranym za 200zł dostałem limity po 20zł, ale to nic bo nawet jak chcę coś zagrać za te 20zł to i tak nie mogę kliknąć w przycisk zawarcia zakładu. Support to kompletna porażka, czekam już trzy czy cztery dni na odpowiedź na maila mimo, że gdzieś się chwalą że w ciągu 24 godzin udzielają odpowiedzi. Osoby na czacie tylko potrafią kłamać, bo obiecują że sprawa zostanie potraktowana priorytetowo. Już mi kilkukrotnie obiecali, że najpóźniej jutro sprawa zostanie wyjaśniona, a odpowiedzi jak nie było tak nie ma.

NIE POLECAM nikomu!!!!
czytam twoją opinię i odnoszę wrażenie jakbyś był z konkurencji ???? oczywiście tak nie jest ale na prawdę ten buk według Ciebie nie ma żadnych plusów? Jak dla mnie ok, limitów jeszcze nie mam a już trochę wyciągnąłem, kozacka oferta na NBA bo z NHL tam licho, szybkie wypłaty- do kilku godzin, bardzo dobry kontakt, na maile odpowiadali mi w przeciągu 2-3 godzin. Rozśmieszyła mnie jedynie, weryfikacja przez telefon przy wypłacie zaledwie 200 zł. Generalnie polecam

Do góry Bottom