Dowód i potwierdzenie adresu, przynajmniej u mnie tak bylojakie dokumenty potrzebne są do weryfikacji?
na potwierdzenie adres to co wysłałeś?Dowód i potwierdzenie adresu, przynajmniej u mnie tak bylo
Chyba wyciag z konta bankowego ale juz dawno bylo.na potwierdzenie adres to co wysłałeś?
Hej, nie mamy. I nie wyobrażam sobie bukmachera, który po aferze z BAH korzystałby z konta w polskim banku.Kasę przelewam tylko za pomocą przelewu bankowego. I mam pytanie. Czy mają konto w polskim banku? Jeżeli mają to w jakim
powiedzą ci, ze wystarczy skan dowodu, a jak będziesz chciał wypłacić to będą wymyślali cuda wianki, łącznie ze skanem dowodu przy twarzyW celu założenia konta i pełnej aktywacji wystarczy skan dowodu osobistego czy wymagacie rozmowy telefonicznej, wyciągu z banku, rachunku za prąd i pudełka po butach? ????
Standardowo dokument tożsamości i potwierdzenie adresu, zgodnie z tym, co tutaj piszemy:W celu założenia konta i pełnej aktywacji wystarczy skan dowodu osobistego czy wymagacie rozmowy telefonicznej, wyciągu z banku, rachunku za prąd i pudełka po butach? ????
POTWIERDZENIE DANYCH KLIENTA
Na podstawie regulacji Malta Gaming Authority Betano ma obowiązek potwierdzenia, że Twoje dane
podane podczas rejestracji są prawdziwe i aktualne.
W związku z tym, po pewnym czasie od założenia przez Ciebie konta poprosimy Cię o przesłanie nam
za pomocą poczty elektronicznej następujących dokumentów:
- Kolorowej kopii obydwu stron Twojego dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy.
- Kolorową kopię dokumentu potwierdzającego adres zamieszkania/zameldowania, na przykład:
a. rachunek dotyczący usług telekomunikacyjnych, usług internetowych itp. (z widoczną datą wystawienia dokumentu) lub
b. kopia PIT z widocznym adresem i datą wystawienia, lub
c. wyciąg z konta bankowego, lub
d. potwierdzenia adresu zameldowania wystawiane przez odpowiedni urząd Gminy.
Kopia dokumentu powinna zawierać cztery podstawowe elementy:
- - Imię i nazwisko
- - Adres
- - Nazwa firmy/instytucji która wystawiła dany dokument
- - Data wystawienia dokumentu
Opisany wyżej dokument jest ważny na okres jednego roku począwszy od dnia w którym został wystawiony, a zatem musi być odnawiany co roku.
3. Kolorową kopię każdej karty kredytowej/debetowej/przedpłaconej UŻYWANEJ w Betano (jeżeli nie wpłacasz środków za pomocą karty, to nie będziemy wymagać od Ciebie tego dokumentu). Wymagamy w tym wypadku uwidocznianie tylko 6 pierwszych i 4 ostatnich cyfr numeru karty. Należy również zakryć numer CVV/CVV2 na odwrocie karty.
Powyższe dokumenty będziesz proszony wysłać na adres [email protected] , koniecznie z adresu e-mail, który został podany podczas rejestracji, z Twoją nazwą użytkownika w temacie wiadomości.
Jest - rejestrujesz się i przed dokonaniem pierwszej wpłaty wysyłasz na adres [email protected] informację, że nie chcesz bonusu.BETANO
Jak zarejestrowac sie u Was i nie pobierac bonusa ? Jest taka mozliwosc ?
Bo z tego co czytam to automat odrazu przyznaje.
Hej, przepraszam za problemy.Czy tylko ja mam z nimi problemy? Wcześniej odpisywali na maile w ciągu kilkunastu minut, teraz w ciągu dwóch tygodni wysłałem 2-3 maile, i ani razu nie odpisali. Limit dali 0PLN na wszystkie zakłady, i do mimo, że wcześniej dali limit 4zl to uparłem się i zrobiłem obrót a do tej pory nie podliczyli obrotu bonusowego (po tym jak dali mi limit 4PLN! chciałem nawet im oddać 200PLN bonusa, i spokojnie pożegnać ich ale zażyczyli sobie żebym oddał im ponad 700PLN!).
Nie wiem czy to zadziałała magia forum, ale rzeczywiście od posta przedstawiciela Betano minęły niecałe 24h, a problem rozwiązany, konto zweryfikowane, pieniądze przesłane, i... limity podniesione! do całkiem rozsądnych kwot. Ogromny plus, i jeżeli pozwolą to chętnie pogram jeszcze u nich, bo mają jedną z lepszych ofert na polskie sporty zespołowe online.Hej, przepraszam za problemy.
Nadałem sprawie znacznie wyższy priorytet i czekam na odpowiedź z centrali, bo problem techniczny z rozliczeniem Twojego obrotu jest do naprawienia po ich stronie.
Cieszę się, że udało się sprawę pozytywnie załatwić ????Nie wiem czy to zadziałała magia forum, ale rzeczywiście od posta przedstawiciela Betano minęły niecałe 24h, a problem rozwiązany, konto zweryfikowane, pieniądze przesłane, i... limity podniesione! do całkiem rozsądnych kwot. Ogromny plus, i jeżeli pozwolą to chętnie pogram jeszcze u nich, bo mają jedną z lepszych ofert na polskie sporty zespołowe online.
Zgodnie z życzeniem dosłałem to o co mnie poproszono. W odpowiedzi zostałem poinformowany że dokumenty trafiają do odpowiedniego działu.Szanowny Panie
Dział ryzyka poprosił nas ( w celu finalizacji płatności) aby przesłał nam Pan screenshot Pańskiego konta Skrill ( ekran danych konta) wraz z widocznym adresem URL oraz zdjęcie Pańskiego dowodu osobistego przy Pańskiej twarzy(obydwie strony dowodu). Bardzo przepraszamy za wszelkie związane z tym niedogodności.
Niestety bez powyższych dział ryzyka nie zaakceptuje wypłaty.
Pozdrawiam
Kamil R
orazSzanowny Panie Mateuszu,
dziękujemy za kontakt z nami.
Uprzejmie informuję, że jako pracownik działu obsługi klienta przesłałem Pańską sprawę do jak najszybszego wyjaśnienia. Oczywiście dołożę wszelkich starań aby sprawa została jak najszybciej rozwiązana. Z informacji jakie udało mi się do tej pory uzyskać informacja zwrotna będzie dostarczona do Pana w możliwie ekspresowym tempie.
Z poważaniem
Paweł G
W kolejnych dniach nic się nie zmieniało. Wysyłając następne zapytania byłem informowany że dział ryzyka weryfikuje moje konto i zakłady (!?)Szanowny Panie
Uprzejmie informuje, że otrzymaliśmy informację od działu zajmującego się płatnościami, że Pańskie konto zostało tymczasowo zablokowane i jest dokładnie sprawdzane, niestety nie zostaliśmy poinformowani dlaczego zostało zablokowane i kiedy zostanie odblokowane. Na chwilę obecną czekamy na dalsze instrukcje odnośnie Pana konta gracza.
Przepraszam za niedogodności
Pozdrawiam
Sebastian K
Szczerze mówiąc jestem nieco zniesmaczony tym zajściem. Nie chcę tutaj wyrokować i nikogo oczerniać, bowiem sprawa jest w toku ale stwierdziłem że pozostali klienci firmy Betano powinni zostać poinformowani o tej procedurze dlatego upubliczniam kulisy tego zdarzenia. Ponad 8 000zł to nie jest mała kwota.Szanowny Panie
Otrzymaliśmy informację od działu ryzyka iż blokada konto nie zostanie zniesiona w następujących dniach do momentu zakończenia weryfikacji konta oraz zawartych zakładów.
Pozdrawiam
Kamil R