belo
Użytkownik
Oferta może i dobra na te NBA, ale co z tego jak nie mogę postawić zakładu. Po jednym zakładzie dać limity????? Równie dziwne jest to, że nawet jak chcę postawić coś za te 20zł limitu to i tak nie mogę. Przestrzegam innych, bo może im się zdarzyć to samo co mi. Nie wiem z czego to wynika, żadnych kombinacji z kontem nie robiłem.czytam twoją opinię i odnoszę wrażenie jakbyś był z konkurencji ???? oczywiście tak nie jest ale na prawdę ten buk według Ciebie nie ma żadnych plusów? Jak dla mnie ok, limitów jeszcze nie mam a już trochę wyciągnąłem, kozacka oferta na NBA bo z NHL tam licho, szybkie wypłaty- do kilku godzin, bardzo dobry kontakt, na maile odpowiadali mi w przeciągu 2-3 godzin. Rozśmieszyła mnie jedynie, weryfikacja przez telefon przy wypłacie zaledwie 200 zł. Generalnie polecam
Tobie odpisują po 2-3 godzinach, a u mnie od kilku dni sprawdzają jakiś "malutki niuansik" i nie mogą nic znaleźć. A od tych na czacie niczego się praktycznie nie dowiesz, poza tym że czekają na informację z działu bukmacherów blablablabla.
Jeśli mógłbym normalnie tam grać to moja ocena pewnie byłaby pozytywna, ale po tych wszystkich działaniach z ich strony w żadnym wypadku nie mogę ich polecić i radzę innym uważać. ???? ???? ????