@fiestalatina
Odpowiedź masz 3 posty wyżej. Nie uwierzę, że tego nie widziałeś, więc odpowiem tak: w Twoim przypadku nie będzie inaczej.
U innego buka by to przeszło, ale nie Bet365. Tu jest rygor w kwestii kanałów wypłat.
10znakowwitam
wpłaciłem przez przelewy24, pomnożyłem kapitał kilkukrotnie i teraz chciałbym go wypłacić, ale nie bardzo uśmiecha mi się to ładować na konto bankowe, wiem o tym że wypłata tym samym kanałem co wpłata, ale jeśli np dorzuciłbym teraz skrillem trochę gotówki i oczywiście ją obrócił, to czy przysługiwała by mi wypłata skrillem? jak to w ogóle jest jak ma się w jednej chwili na koncie pieniądze z dwóch źródeł, wypłata przysługuje tym ostatnim sposobem wpłaty czy może sposobem którym została przelana większość gotówki? czy można wypłacać od razu gotówkę nieobróconą? przykładowo:
-z 1j wpłaconej przelewami zrobiłem 4j
-wpłacam teraz 1,1j skrillem i przysługuje mi wypłata skrill łącznie tych 5,1j?
byłbym wdzięczny za naświetlenie tej sytuacji
dziękuję i pozdrawiam
ok, rozumiem i dziękujęW takim wypadku mógłbyś wypłacić 1,1j z powrotem na Skrill, a 4j musiałbyś wypłacić na konto. Bet365 jest z tego znany.
Przeczytałem cały post, bez obaw ????
Jesli mieszkasz w Polsce to faktycznie masz problem, bo taki przelew od razu wydaje mi sie bedzie zweryfikowany przez bank.ok, rozumiem i dziękuję
teraz pytanie zasadnicze, jakiś dobry sposób na przelanie >60k na konto bankowe? częstotliwość/suma/bank/jakiej kwoty nie przekraczać w jakim okresie/wyjmować ze ściany płaczu/gotówką w oddziale, hmm?
podzielenie kwoty na mniejsze pomoże? wyjazd do innego kraju i wypłata? ktoś w ogóle wygrał/przegrał ze skarbówką/celną? jakieś propozycje?Jesli mieszkasz w Polsce to faktycznie masz problem, bo taki przelew od razu wydaje mi sie bedzie zweryfikowany przez bank.
Moze i by pomoglo podzielenie kwoty ale ile bedziesz to wyplacał tysiaka miesiecznie to jest 5lat, A tak i tak mogli by zweryfikowac. A może spróbować zrobic sobie troszke dluzsze wakacje w kraju gdzie mozna stawiac. Porobic sobie fotki, kupić jakies pamiatki wziasc na to paragon. I wtedy ewentualnie sie bronić ze grales za granicą. To jest taki luzny pomysl jak by co, niech ktos jeszcze sie wypowie.podzielenie kwoty na mniejsze pomoże? wyjazd do innego kraju i wypłata? ktoś w ogóle wygrał/przegrał ze skarbówką/celną? jakieś propozycje?
z góry dziękuję za pomoc
ok, dziękujęMoze i by pomoglo podzielenie kwoty ale ile bedziesz to wyplacał tysiaka miesiecznie to jest 5lat, A tak i tak mogli by zweryfikowac. A może spróbować zrobic sobie troszke dluzsze wakacje w kraju gdzie mozna stawiac. Porobic sobie fotki, kupić jakies pamiatki wziasc na to paragon. I wtedy ewentualnie sie bronić ze grales za granicą. To jest taki luzny pomysl jak by co, niech ktos jeszcze sie wypowie.
Opłata jak dobrze pamiętam 17zł. Skrill to portfel internetowy, mnie ryzyka. Wypłata na konto bankowe od dwóch do pięciu dni roboczych. Czasami można ich pośpieszyć, jeszcze lepiej mieć status VIP. Na 99% max w piątek będziesz miał pieniądze na koncie bankowym.Mam pytanko do was posiadam kasę na Skrill i chciałbym ją wysłać do siebie na konto bankowe lecz zalezy mi żeby kasa była do piątku na koncie u Mnie. Czy przez Skrill warto wysłać ( duża dość opłata jak się chce wypłacić środki) czy lepiej przez jakiegoś buka. Które firmy mogą Mi zagwarantować że kasa przed weekend będzie ?
Czy trzeba mieć Vipa aby kasa była na koncie do piątku? Dziś bede wypłacał na konto bankoweOpłata jak dobrze pamiętam 17zł. Skrill to portfel internetowy, mnie ryzyka. Wypłata na konto bankowe od dwóch do pięciu dni roboczych. Czasami można ich pośpieszyć, jeszcze lepiej mieć status VIP. Na 99% max w piątek będziesz miał pieniądze na koncie bankowym.
Nie pracuję w Skrill, ale myślę, że powinieneś mieć Jeśli konto masz w jakimś ,,normalnym'' banku to pieniądze będąCzy trzeba mieć Vipa aby kasa była na koncie do piątku? Dziś bede wypłacał na konto bankowe