Właśnie skontaktowałem się z supportem,bo mam nową kartę debetową(mastercard) i faktycznie tak jest.Jeśli przelewa się tą kartą to wypłacić można tylko przelewem bankowym(minimum 400zł).Pierdziele w takim razie tego buka.Wpłata wtedy idzie na MB a potem dopiero możesz na konto bankowe za niewielką opłatą oczywiście.
A ja ze swojej strony jeszcze zapytam.
- Próbował ktoś wypłacać z bet365 na kartę kredytową MasterCard wydaną w innym kraju niż UK?? Na kartę Visa można wypłacać już od 50pln. A na MasterCard jest limit 400pln i to ponoć na konto wtedy jakoś przelewają??
Spotkał się ktoś z tym może??
bumpe bo mam identyczną sytuację.Witam ,
mam pytanko , wypłacam załóżmy 400 zł na konto bankowe , wiadomo przelew 1/28 dni darmowy , przewalutowania nie będzie bo pieniądze są wypłacane w PLN ( taką informację otrzymałem na lc) , tylko czy mój bank pobierze jakąś prowizję za przyjęcie przelewu z zagranicy ? ( w tym wypadku Wlk Brytania)
dodam że mój bank to BZ WBK ????
Bet365 wysyła pieniądze z Wlk. Brytanii, bankiem pośredniczącym w Polsce jest PKO (tu pobierana jest prowizja wysokości 10 zł), reszta pieniędzy jest księgowana na Twoim koncie bez oplat. Czyli jeśli wypłacisz 1000 zł, to na Twoje konto dotrze 990, twoj bank nie weźmie nic, opłate pobierze pośrednik. Nie wiem jak wygląda sprawa w przypadku klientów PKO, oni mogą być zwolnieni z tej opłaty.Witam ,
mam pytanko , wypłacam załóżmy 400 zł na konto bankowe , wiadomo przelew 1/28 dni darmowy , przewalutowania nie będzie bo pieniądze są wypłacane w PLN ( taką informację otrzymałem na lc) , tylko czy mój bank pobierze jakąś prowizję za przyjęcie przelewu z zagranicy ? ( w tym wypadku Wlk Brytania)
dodam że mój bank to BZ WBK ????
Hehe, nie musisz nic obracać ;pjak nie skorzystam z bonusu i obstawie np 50 zł i wygram 200 zł to mogę spokojnie wypłacić? czy muszę to 50 zł obrócić 3 razy ?