>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet365 - Wpłaty i wypłaty pieniędzy.

L 147

luminat

Użytkownik
Wpłać ze swojego konta bankowego na konto MB innego gracza poprzez P24 i po problemie.
Czegoś takiego nie wolno robić. Później jest płacz, że blokują konta na MB i rekwirują pieniądze. Na swoje konto MB można dokonywać wpłat tylko ze swojego konta bankowego, karty debetowej/kredytowej lub otrzymać przelew od innego użytkownika MB itp. itd., ale nigdy z kont bankowych osób trzecich, nawet jeśli to jest P24.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Kolego jak używasz P24 to nikt nie wie od kogo idzie przelew. Wiadomo tylko z jakiego banku.

T 0

tomek141

Użytkownik
wypłaty z bet365
witam

szukałem dużo na ten temat ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi
chciałby zacząć przygodę z bet365
moje pytanie brzmi jaki sposób jest najkorzystniejsza i zarazem najtańszy wpłacenia pieniędzy i potem jeśli coś się ugra :razz: wypłacania ich w bet365

L 147

luminat

Użytkownik
Nie jestem klientem P24 i nie wiem jakie informacje przekazuje Dialcom24 odbiorcom pieniędzy, ale byłoby to całkiem normalne gdyby przekazywali numer konta i dane nadawcy.

krzysiek74 164K

krzysiek74

Użytkownik
Chcę po raz pierwszy od Bet365 wypłacić kasę.Wchodzę na &quot;wypłaty&quot; i jedyne co mogę uczynic to kliknąć na baner z napisem &quot;Prośba o telefon zwrotny&quot; ?? ????
Zrobiłem to 2 godziny temu i czekam??Oni oddzwaniają w ogóle??
Pomoże ktoś??

krzysiek74 164K

krzysiek74

Użytkownik
Grazie Win1988 po rozmowie na czacie z konsultantką mogłem dokonać transakcji gdyż &quot;coś tam&quot; mi odblokowali ????

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Co do oddzwaniania to nie robią tego.
Piszą &quot;próbowalismy się z Tobą skontaktować na podany numer telefonu,ale nie udało sie&quot; - jasne.Zamiast tego proszą - na maila o skan dowodu,na poczcie bet365 o numer paszportu.
Co do wypłaty to mi się aktualnie wyswietla tylko opcja skrill,nie mam możliwości wyboru,a dodam,że nie moge do nich wpłacić bezpośrednio z banku bo automatycznie włącza sie pośrednictwo skrill.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Więc jeśli nie chcesz aby wypłacało Ci przez Skrill&#39;a to wpłać sobie 20 zł. przez paysafecard i wtedy tylko możliwość wypłaty przelewem (co jest darmowe) - tylko kwota wtedy to 400 zł. wypłaty, mniejszak kwota 200 zł. pojawia się dopiero gdy będzie doładowanie depozytu kartą o wartości 50 zł.
P.S.
Wiem, że kiedyś dało się zrobić tak, że jak robisz przelew z bet365 dopłacało się 3£ i był to przelew ekspresowy, wtedy na pewno do 2 dni kasa na koncie była.

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Słuchajcie, może mieliście podobną sytuację: wpłaciłem na bet365 trzema różnymi drogami. Skrill, karta kredytowa, karta debit. Ponoć bet365 wypłaca tylko wg swojego widzi mi się. Nie chcę żeby pakowali na skrilla, bo podjęcie kasy ze Skrilla kosztuje jakieś 7 zyka. Mogę odłączyć/wyłączyć/zamknąć Skrilla i mieć gwarancję, że nie wyślą do nich kasy?

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Chcę zamknąć konto na srill bo mam go w dupie. NIe lubię płacić za coś co mam za darmo. Po co mi ten skrill? Nie będę miał siana na drugim buku to sobie wpłacę kartą w czasie rzeczywistym. Na wypłatę z drugiego buka zaczekam, tydzień mnie nie zbawi. Mam kartę i umiem z niej korzystać. A frajerzy niech płacą siódemaka...

Do góry Bottom