czy to nie jest przesada...?Minimalna kwota depozytu dla przelewu bankowego wynosi 500,00 PLN. Kiedy środki znajdą się na koncie, poinformujemy Cię o tym emailem.
Nie ma żadnego limitu ilości wypłat(przynajmniej oficjalnie).Chociaż z własnego doświadczenia mogę powiedzieć,że im więcej wypłat zlecam,tym dłuższy jest czas realizacji-ale to może tylko u mnie tak jest.Ile razy można w miesiącu wypłacić kasę przez MB.? Jest jakiś limit czy spokojnie można wypłacać ile razy się chce.?
Z góry dzięki za odp
Pozdro
Może przysługuje a nie wiesz ?? Albo miałeś jakąś kasę wcześniej wpłaconą ?Dziś wpłaciłem hajs do tego buka i zamiast tej kwoty jakimś cudem mam kilkadziesiąt złotych więcej na koncie.Dodam,że nie przysługuje mi żaden bonus bo już wykorzystałem.Miał ktoś już taki przypadek?
Ad 1. W MB musisz także przejść weryfikacje tożsamości albo poprzez list weryfikacyjny wysłany na Twój adres(ten list podobno nigdy nie przychodzi:razz ???? albo poprzez przesłanie do nich skanu dowody. Jeśli pomyślnie przejdziesz weryfikacje tożsamości wtedy będziesz mógł zmieniać sobie limity.Witajcie! Założyłem sobie konto w Bet365. I teraz mam dwa pytania:
-wpłaciłem sobie pieniądze bez problemów automatycznie założyło mi się konto w MB i teraz jeśli będę chciał wypłacić pieniądze to pójdą na MB a stamtąd mogę już spokojnie wypłacić na moje konto bankowe? Teraz patrzę że mam jakieś limity na MB jak je zlikwidować?
-i jeszcze jaka jest różnica między "Płacę z Inteligo via Moneybookers" a "PKO BP(PKO Inteligo) via Moneybookers"? To tylko tak z ciekawości.
Nie można.Czy można wypłacać na konto, które ma inne imię niż jest podane w buku ?
Min 25 zł wpłaty i wypłaty.Jak z wpłatami i wypłatami na moneybookers ? Jakie jest minimum do wpłaty i wypłaty?