Głupoty piszesz. Jeśli zakładasz lewe konto w b365 to bądź pewien, że oni o tym się dowiedzą i je zamkną w odpowiednim momencie.
Hah, rozumiem, że posiadasz spore doświadczenie w zakładaniu na bieżąco kont Bet365 i ich ogrywaniu, na różne kraje jak to robią "doświadczeni dostawcy"? Znasz różnicę między weryfikacjami jakie są na UK, Hiszpanii czy Niemczech? Oczywiście doskonale wiesz, jakie rodzaje dokumentów akceptują? Gdzie jest webcam? Jakie metody wpłaty, które także mogą definiować zamknięcie. Jakie karty SIM bądź VPS są odpowiednie? Gdzie jest kod QR? Ja akurat na bieżąco staram się tam grać i uzyskiwać informację od dostawcy, właśnie na podane kraje, więc proszę, nie mówi, że gadam głupoty, jeśli piszesz na podstawie jednego konta na siebie które miałeś i może być zamknięte z wielu powodów.
Co potwierdzi pewnie stary wyga
H
hagi84 Oczywiście jest coraz ciężej ale nie tak, że nie da rady, tylko już większa inwestycja dla niszy typerów badź odwrotnie,dla rekreacyjnego gracza, który nie wie co to limity w sumie dobra opcja / inwestycja.
EDIT: Zależy co masz myśli lewe konto, bo to ważna kwestia, czy już zweryfikowane, o których ja mówię, czy założenie na siebie, będąc w Polsce i korzystając z prostych rozwiązań jak standarodwy VPN czy VPS, co mija się z celem, bo to faktycznie zostanie wykryte co nie jest nowością. Teraz jak napisałem, dostawca robi za mnie depo czy wypłatę, bo jak komuś się wydaje, że problemem jest sama rejestracja, która już z tego co widziałem nie jest łatwa, to dochodzi sama gra, kody QR i metody wplay, długa rzeka do opowiadań.
Do tego pierwsza część mojej wypowiedzi to był lekki sarkazm, gdyż nie da rady odpowiedzieć jednym zdaniu jak wygląda rejestracja, bo kolega nie podał czy na siebie, kogoś, kraj, wiele jest czynników a założenie i granie na zwykłym VPN do tego używając tych samych przeglądarek, urządzeń mija się z celem, czy może jest aktualnie w jakimś kraju? Więc zostało podanych za mało danych dlatego tak odpowiedziałem.