Włoski bet365 żądał, przynajmniej ode mnie, zainstalowania dodatkowej apki lokalizacyjnej(bez której postawienie zakładu nie jest mozliwe) przy czym to i tak pikuś bo bez statusu rezydenta, nic nie zrobisz na dłuższą metę, i to wszystkieZe tak w trące swoje trzy grosze... Ja płacę za UK 150 e, Irlandia 170e, to dużo/mało ?
Z jakich narodowości kont wy korzystacie? Ja nie potrafiłem sobie poradzić z blokada regionalna u Hiszpanów, Włochów itp No i do tego dochodzi jeszcze problem z płatnościami... Z chęcią wymienię się spostrzeżeniami![]()
Jeśli chodzi o lokalizacje to mam podobne doświadczenia, na ten moment nie do obejścia dla mnie... a o weryfikacji przy wypłacie nie miałem pojęcia, w takim wypadku słabo to wygląda i chyba traci sens bo nie masz pewności czy uda się w ogóle wypłacić.Włoski bet365 żądał, przynajmniej ode mnie, zainstalowania dodatkowej apki lokalizacyjnej(bez której postawienie zakładu nie jest mozliwe) przy czym to i tak pikuś bo bez statusu rezydenta, nic nie zrobisz na dłuższą metę, i to wszystkiebuki, mimo że tylko parę żąda lokalizacji, to przy wypłacie, nawet z już wcześniej zweryfikowanego konta, chcą potwierdzenia adresu z ostatnich 3 miesięcy, (oczywiście włoski dowód też potrzebny)
Dokładnie tak jest. Dlatego dla mnie te wszystkie gatki o kupowaniu setek kont są mocno naciągane. Moja przygoda z kupnymi bet365 się szybko skonczyła jak przy wypłacie buk chciał dodatkowej weryfikacjii w postaci wideorozmowy. Dlatego kupowanie kont na słupa to według mnie są bajki. Bo kupić się kupi ale czy potem kasę wypłacisz to już wątpię.Jeśli chodzi o lokalizacje to mam podobne doświadczenia, na ten moment nie do obejścia dla mnie... a o weryfikacji przy wypłacie nie miałem pojęcia, w takim wypadku słabo to wygląda i chyba traci sens bo nie masz pewności czy uda się w ogóle wypłacić.
A korzystał ktoś z Grecji? Hiszpani?
bf? mozesz jaśniej?w bf można wpłacać kartą wise a wypłacać przelewem na revolut
Tak buki walczą ze słupokonciarzamimiał ktoś jeszcze wideoweryfikacje przy wypłacie? Pierwsze słyszę, ale sie wycwanili XD
tylko co ma wideo weryfikacja do tego czy grasz z PL czy z UK ???