>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Bet365 - opinie

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Jaką przeglądarkę używasz w telefonie?
Głównie dolphin ale zdarzy się, że zagram coś z wbudowanej przeglądarki w adroida.

Radzę uważać na grę przez komórkę bo dzieją się dziwne rzeczy. Jak już pisałem, zakład sam mi się puścił bez mojej wiedzy... Na to nic nie poradzę, bo nie potrafię tego udowodnić. Natomiast ostatnio puściłem zakład, który okazał się przegrany i został zaksięgowany na moim koncie podwójnie - dwa takie same kupony. Tutaj bet365 przyznał się, że to wina systemu i dostałem zwrot. Ale o to musiałem walczyć. Mogę im za to przyznać ✅ bo przyznali się do błędu i oddali co moje. Ale sam fakt, że ich system nie działa prawidłowo daje wiele od myślenia. Ile osób udało im się zwałkować w taki sposób?

W nocy puściłem zakład na ilość wykorzystanych rzutów karnych w dogrywce. Kupon został anulowany jeszcze przed rozpoczęciem karnych. Natomiast już po znanym wyniku, został rozliczony jako przegrana! Dla mnie jest to mega oszustwo.

Bet365 nie ma sobie nic do zarzucenia, wklepuje tylko formułki z regulaminu. Radzę uważać na tego bukmachera, ostatnio dzieje się dużo dziwnych rzeczy. Wielki ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔ Oszuści!

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 71

kogut

Użytkownik
Wiem że temat był już poruszany ale ponawiam. Od kilku dni/tygodni obserwuję że połączenie ze stroną bet365.com nie jest szyfrowane. Czy ktoś ma podobne problemy? I jak ten problem rozwiązać? Z góry dziękuje za odpowiedź.

K 1

knowallbuks

Użytkownik
witam, grałem, gram u większości bukmacherów, znanych w sieci. Do nich zaliczam, bwin, bet365, unibet, expekt, betsson, pinnacle, i obecny na rynku polskim efortuna. Chętnie podzielę się z wami informacjami na temat poszczególnych buków, adekwatnie do temu, NIE POLECAM bet365 zwłaszcza zakładów live. Wygrasz, będziesz wygrywał przy odrobinie szczęścia jak zaczniesz za dużo, przypiszą CI algorytm do konta który będzie Ci sztucznie zawyżał (w zależności jak grasz jeśli lubisz over) obstawienie zakładu i tym samym Twoje szanse na zwycięstwo się zwyczajnie zmniejszają ( i nie łudź się, że będzie inaczej). Po za tym ludzie pracujący w bet365, szumnie zwani &quot;trader&#39;ami&quot;, doskonale zdają sobie sprawę z tego, który mecz teoretycznie (tak teoretycznie) dostępny na live jest dostępny u innych bukmacherów *co byś mógł sprawdzić wynik on-line gdzie indziej bądź transmisja w tv jest dostępna. Bet365 to jeden z nielicznych bukmacherów który udostępnia przebogatą ofertę gry &quot;live&quot; czemu to robi...?, może dlatego że statystycznie wie, że będzie zawsze na +, dlaczego?, tutaj z pomocą przychodzi elektronika i baczne obserwowanie przez system preferencji/stylu gry gracz (ponoć przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka i chcesz czy nie ale tak w zdecydowanej większości właśnie jest!). Wracając do tematu, bet365 nie nowina (podobnie jak u innych buków), manipuluje czasem a co za tym idzie kursami na poszczególne zdarzenia live. Oczywiście w swojej obronie bo jakże mogłoby być inaczej, widnieje banalna stopka dla mega naiwnych, &quot;mimo, że dokładamy wszelkich starań, blablablabla, zapomnij o tym, nie wierz w to, będziesz składał reklamacje, że Cie oszukali, czy też przekłamali z wynikiem nie uznają Ci jej, od tak poprostu, zagrałeś zakład= przegrałeś -&gt; wpłać kolejny depo i nie marudź, tak to między innymi wygląda na bet 365, jakiekolwiek żale na czacie nic Ci drogi graczu nie pomogą, zresztą na czacie pracują/zatrudniają kobiety które mają fioletowe pojęcie o sporcie a rozmowę przeprowadzą w taki sposób, żeby Cie zwyczajnie spławić do kolejnego razu. Ogólnie bet365, NIE POLECAM, wyzerujesz się wcześniej czy później o ile będziesz miał pokusę gry na live, a wierz mi BĘDZIESZ JĄ miał co dzień. Inna sprawa, wygrasz tak, raz, drugi, trzeci postanowisz zagrać o całą zarobioną stawkę i w końcu wpadniesz w sieć algorytmu który kontroluje Twoje obstawianie i tak zmanipuluje przebiegiem gry i zupełnie nieadekwatnymi punktami np: w koszykówce, że ...., i tak przegrasz. Swoją drogą dziwię się, tak ..., dziwię, że taka firma zdawałoby się duża i bezpieczna posiada licencję, że niby ktoś to nadzoruje ???? . Tak?, nadzoruje?, ok jak coś Ci się nie podoba to złóż skargę gdzieś na Malcie, a oni na pewno się tym przejmą ???? . Ty jesteś graczu pionkiem, nawet nie płotką w tej grze a bukmacher kim? -&gt; oni płacą grube millony $ za coroczne licencje, a te znaki logo na stronie, że nadzoruje to ktoś czy nie...., jakie to ma znaczenie = mogłoby tego nie być, na to samo by wyszło. Bet365 reasumując grę na live, coś za coś, oni zawsze wyjdą na swoja,zdecydowanie więcej zakładów przegrasz o reklamacji nawet nie myśl, nawet jak Cie oszukają, fakt rzadko się to zdarza ale się zdarza, system celowo czy nie potrafi zmienić Twój typ, to są niuanse ale średnio raz, dwa razy na 6 m-cy gry zwłaszcza za wysoką stawkę się może zdarzyć!, chore? tak, reklamacja?, a jaka reklamacja, to co w systemie jest święte a wpływu na to drogi graczu za dużego nie masz. Livechat?, mega ubogi, ludzie tam pracujący..., a kto to taki?, równie dobrze z większymi kompetencjami moglibyśmy pracować ja, czy Ty, czy kolejny czytający te forum, a jeśli trafisz na jaką kobietkę, zapomnij, żeby cokolwiek wskórać. One, te panie są od tego, żeby to jakoś wyglądało, a jak świat światem wiadomo kto najlepiej łagodzi obyczaje, ano właśnie kobiety, mimo że ich pojęcie mega marne zwłaszcza o sporcie, kosmetyki, fryzjer, salony to co innego, wszystko ale nie bukmacher (*nie wiem ile im płacą i skąd je werbują, żeby jakakolwiek chociaż w 1% kumata lalka pracowała w tej branży na &quot;infolini&quot; zwanej inaczej liveczatem, gdzie prócz tego co sam sobie wydedukowałeś nie licz na nic po za tym. Bet365, ODRADZAM zwłaszcza początkującym graczom, szkoda waszych pieniędzy, nieprzespanych nocy, a jak wygrasz... coś konkretniejszego WYŁĄCZAJ komputer, prześpij się i zacznij grać kolejnego dnia, nie bądź PAZERNY!, zwłaszcza u nich, oni mają jeden cel WYPŁUKAĆ Cie drogi graczu z DEPO, żeby takie panie &quot;pracujące&quot; u nich na liveczat mogły znów &quot;błysnąć&quot; ynteligencją, bo w końcu jakaś wypłata im się należy. Bet365 live, ku przestrodze, najlepiej ZAPOMNIJ, NIE PATRZ, żeby później nie żałować, jeśli wygrasz WYPŁACAJ i obstawiaj zakłady, nie baw się w LIVE więcej niż to warto. W razie innych pytań chętnie będę udzielał dalszych informacji czy to o bet365 czy o innych znanych bukach działających w sieci. ps. support w większości przypadków jest do bani, a że polsko języczny to przynajmniej się o tym przekonasz bez translatora.

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 1

knowallbuks

Użytkownik
Zdecydowanie zgadzam się z kolegami jak wyżej. Na bet365 bawiłem się wierząc w sport ???? . To jakie manipulacje stosuje system bet365, mam na myśli mylne wprowadzanie w błąd swoich KLIENTóW których ma umówmy się za idiotów (bo co im udowodnisz), przechodzi zdrowe, ludzkie pojęcie. To jeśli chodzi o grę na live oczywiście, potrafią zamienić zdarzenie jeśli jest wygrane (zdarza się rzadko ale się zdarza i co im zrobisz?, po za nerwami i irytacją z bezsilności możesz Kliencie złożyć reklamacje na liveczacie, gdzie obsługa Klienta to JEDNA WIELKA MEGA KOSMICZNA IMPROOOOOWIZACJA, konrdad walendrod na szczycie mont blanc to nawet przy nich nie pikuś. Pan/Pani wyklepie Ci formułkę których uczą ich na szkoleniach przyjmie chętnie od Ciebie reklamacje, a odpowiedź dostaniesz mailem gdzie inny Pan/Pani z działu reklamacji również jest świetnie przeszkolona w temacie jak Ci wydanych w błoto pieniędzy nie zwrócić, dlaczego?, otóż dlatego, że te Panie/Panowie mają prawdopodobnie odgórnie narzucone &quot;rób tak, żeby jakoś to wyglądało, kasy nie oddawaj&quot;, i tak Cie będą zasypywać pierdołami których im nikt nie udowodni, prawo jest po ich stronie a racze bez prawie. Jeśli trafisz drogi graczu jakiś wyższy kurs, bet365 nie będzie śpieszył się z wypłaceniem wygranej, kolejna żenuaaa * (a może Ci się znudzi czekanie i wpłacisz kolejny depozyt?). Ogólnie jeśli bet365 mam czymś wyróżnić to nie przejrzystą ofertą zakładów sportowych, naćkane tego, trzeba szukać szukać samemu się połapać gdzie co i jak, zwyczajnie nie czytelne aby zawalić informacjami (co też ma swoje pozytywne dla nich skutki, możesz w pewnym momencie przestać logicznie analizować swoje typy, bo dołożysz to tamto itd... itp). Live na bet365 ODRADZAM unikajcie jak tylko możecie wpadniecie w ich sidła wcześniej czy później, jak będzie Ci za dobrze szło do konta przypiszą Ci algorytm który sztucznie będzie Cie &quot;prowadził za rękę&quot; mianowicie zawyżał bądź zaniżał przypuszczalną łączną sumę pkt w danym zdarzeniu np: koszykówki czy siatkówki. Wiadomo przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka jeśli dalej będziesz grał tak jak grasz bo wygrywasz w końcu umoczysz, dlaczego? -&gt; bo manipulacją kursów czasem gry, zmniejszą Ci szanse do minimum. Czemu jest tak że..., postawisz coś na live COKOLWIEK na łączną sumę ilości pkt W JAKIEJKOLWIEK dyscyplinie, po obstawienie po 1 SEKUNDZIE masz kursy i ilości pkt w drugą stronę ???? no jak myślisz?. BET 365 mimo, że teoretycznie wydaje się być solidny (w sensie strona, jej wykonanie, kolory jednak..., przemyślane zręcznie bo to też ma znaczenie, odpychają i nie nastrajają pozytywnie co też może mieć znaczenie w podświadomości naszych ludzkich umysłów przy obstawianiu live). Reasumując jeśli bet365 to na pewno nie live, na 1000% nie poker bo to soft ....ypocker = circus poker, wszystko tylko nie to. Prawdopodobnie działa to tak, że możesz mieć przypisany do konta algorytm umożliwiający Ci szanse drogi gracze na zwycięztwo a jaką? no z 10% może 20%, a później w sieci się ploci na forach że jesteś fishem i nie umiesz grać ???? , heh oczywiście kto tak pirdzi..., może ci opłacani przez tą firme, w sieci kwitnie marketing i antymarketing jakoś 3ba to zrównoważyć te firmy o tym wiedzą. Na koniec powiem tak, bet365 fajna przygoda, jeśi wygrasz opanuj się, wyłącz komputer, prześpij się ochłoń, pograj na drugi dzień bądź wypłać i ciesz się z kasy. Jeśli wygrasz za dużo pamiętaj, że mogą Ci zamknąć konto bez żadnej argumentacji, bo taki mają pkt regulaminu. Ogólnie zabawa w sieci u buka + dobry buk, szanujący swoich Klientów to na pewno nie bet365, też nie bwin, w chwili obecnej zaczynam w Unibet po kilku latach nieobecności. Pozdrowienia for all, niech kursy będą z Wami ????

K 1

knowallbuks

Użytkownik
i że taki zabawny jesteś?, i że swojego analfabetyzmu też tak przebierasz nóżkami?, naucz się czytać ze zrozumieniem a jeśli czytasz i udajesz, to cie nie żal kolejny wysłanniku bet365 tyrający za kg marchwi ???? i to dopiero jest śmieszne i przezabawne, hyhyhyhy

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
Tak panowie czytam i czytam te tematy i wszyscy piszą, że w regulaminie bukmacher ma zastrzeżone prawo do zablokowania konta gracza. A w praktyce... Zablokowali kiedyś komuś?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ja osobiście uważam że bet365 to najlepszy buk u jakiego grałem a trochę ich było.
Żadnego problemu z wypłatami, weryfikacjami itd. Ostatnimi czasy idzie na prawde nieźle i jeszcze nie mam limitów, gdzie u innych buków już dawno są. Dużymi kwotami nie gram bo rzadko pojedynczy zakład przekracza 1000zl ale sumarycznie się zbiera ponad 50tys obrotu miesięcznie. Nawet jakbym jutro limity dostał to wciąż mogę polecić tego bukmachera.

Bardzo mi się podobał pomysł knowallbuks z algorytmem dopasowującym kursy do tego co gramy. Ile ja bym dał żeby tak było ???? Trochę oleju w głowie, wiedzy matematycznej, ze 3 osoby i można by surebety grać u 1 buka ????

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
Bardzo mi się podobał pomysł knowallbuks z algorytmem dopasowującym kursy do tego co gramy. Ile ja bym dał żeby tak było ???? Trochę oleju w głowie, wiedzy matematycznej, ze 3 osoby i można by surebety grać u 1 buka ????

Oczywiście nie ma tak, że ja mam Linie O/U 209.5 bo lubie grać Overy, a user z Gdańska ma tą linie na poziome 205.5. Ale na pewno są jakieś zagrywki psychologiczne aby trawić w duszę graczy, po prostu dla większego zysku. Moje zdanie jest takie: Jak ktoś chce żyć z bukmacherki to albo musi otworzyć bukmachera, albo nie grać na żywo i skoncentrować się na obstawianiu 1/2 dobrze przeanalizowanych meczy.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Oczywiście nie ma tak, że ja mam Linie O/U 209.5 bo lubie grać Overy, a user z Gdańska ma tą linie na poziome 205.5. Ale na pewno są jakieś zagrywki psychologiczne aby trawić w duszę graczy, po prostu dla większego zysku. Moje zdanie jest takie: Jak ktoś chce żyć z bukmacherki to albo musi otworzyć bukmachera, albo nie grać na żywo i skoncentrować się na obstawianiu 1/2 dobrze przeanalizowanych meczy.
błędny wniosek. a nawetdwa, czesto gram mecze druzyn o ktorych nigdy nie slyszalem a patrzac jedynie na kursy gram.
na liveach po prostu trzeba umiec grac..

F 20

fazer.

Użytkownik
mam pytanie, grajac zalozmy stawkami 1000euro kursy 1.01 na live szybko zlimitowaliby mi konto, czy w ogole tego nie robia?

K 1

knowallbuks

Użytkownik
istota tyrająca za kg sałaty dla buka b.365, nic dodać nic ująć takie typy się czuje po wypocinach jednego wazeliniarskiego zdanka. Co do limitów, bet365 słynie z limitowania swoich klientów (przecież to idioci dla nich), niezlimitowali ci konta?, ciesz sie póki możesz. Znam przypadki graczy którym w ten sposób &quot;grzecznie&quot; podziekowano za obstawianie w bet3.65 bo właśnie prawie tyle mogli obstawić aż 4pln ???? , żalu szkoda, wiecej obiektywizmu.

K 1

knowallbuks

Użytkownik
wplacisz 1000 €uro, na 90% już tych pieniążków nie zobaczysz. W regulaminie coś strzelą albo zaczniesz się bawić w ich ulubioną grę na live,- jak widzisz tutejsze wpisy pseudo szmeszne co do algorytmu (sory ale nie chce mi sie tlumaczyć do sredniej inteligencji kowalskego i tak nie trafisz) to sam zobaczysz na czym to polega, poprostu popllyniesz. Widzialem podobno gracz ktory gral po 1000 €uro (pokazywal screeny o ile to nie chwyt marketingowy, tak zwany fishing, co bardziej prawdopodobne). Ogolnie że się powtorze dość sympatyczna przygoda do czasu, niestety bet3.65 swoim pseudosportowym podejsciem zabawy w &quot;live&quot; (zaloże sie o przekonanie że niektórych meczy prawdopodobnie w ogóle nie było, poprostu to był &quot;live&quot; w &quot;live&quot;, obstawiłeś a po 5 sekundach wynik z kosmosu w drugą strone, tak to lajf u nich wyglada, ŻENADA BARACHŁO! -&gt; czytaj, wypłuczemy Cie z depo. Chcesz być naiwny?, nie wierzyć że system Cie inwigiluje, że zna Twoje preferencje co do obstawiania na live i nie tylko?, to zacznij tam grać jak masz za dużo kasy. Ten pan co to 50 tyś obrotu robi na bet3.65 jak myślisz kto to?, płacą takiemu 1 €uro za to, że cały dzień net przegląda w poszukiwaniu takich forów co to na siłe &quot;prostować&quot; musi, że prawda w oczy kole i jak tam kolorowo, buehehehehe to moje odpo.

K 1

knowallbuks

Użytkownik
bardzo mądre podejście, bo tak powinno się grać jak mówisz, chłodna analiza (oparta na SWOJEJ wiedzy + zerknąć w staty odnośnie formy drużyny czy zawodnika). Tyle, że live kusi i kusić będzie, nie ma w sieci drugiego takiego buka który miałby tyle nalajfione co bet3.65 dlaczego?, domyśl się. Unibet jeden z większych buków w sieci zobacz ile oni tego mają jakieś 10 % a przy tym sporo większe możliwości (za dużo danych do analizy to też nie dobrze, bo wtedy strzelasz). Co do gry OVER na LAJFIE w bet3.65 oj tak oni ŚWIETNIE o tym wiedzą, że skoro bawimy się powiedzmy w hazard to i w zdecydowanej większośći NIESTETY gracze będą obsawiali OVER&#39;y i tu jest cały szkopół, dlatego sztucznie zawyżają OVERY zwłaszcza w koszykówce, wiadomo jaka jest teraz koszykówka i jak żałośnie wyglądają ZWŁASZCZA III kwarty. Jak myślicie czemu wystawiają do gry na ich lajfie drużyny koszykówki duńskiej?, arabskiej?, panamskiej, brazylijskiej....., myślicie że na prawde puszczają te mecze bo tak lubią te drużyny i pałają do nich tak wielką sympatią?, jak nie wiadomo o co chodzi może chodzi o co ?..., no brawo! tak, jesteś teraz w domu drogi wypłukany graczu! ????

K 1

knowallbuks

Użytkownik
błędny wniosek. a nawetdwa, czesto gram mecze druzyn o ktorych nigdy nie slyszalem a patrzac jedynie na kursy gram.
na liveach po prostu trzeba umiec grac..
Napisał Naajlepszyy -&gt; Oczywiście nie ma tak, że ja mam Linie O/U 209.5 bo lubie grać Overy, a user z Gdańska ma tą linie na poziome 205.5.
czytaj: oczywiście tak jest, tyle że tego raczej nikt nie sprawdza.

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
czytaj: oczywiście tak jest, tyle że tego raczej nikt nie sprawdza.

gdybys uzyl choc odrobine mozgu zrozumialbys jakie glupoty piszesz. Buk zawyrza specjalnie dla ciebie kurs na over o kilka punktow? Grasz z usmiechem na twarzy under i sie cieszysz. Czlowieku, sadzac bo godzinie dodania postu znowu wtapiasz na live i bedziesz plakal. Buk ma w nosie czy grasz live czy nie, czy w pokera czy w kasynie u niego. Nie potrafisz zarzadzac budzetem, jestes haradzista - zawsze bedziesz kogos obwinial byle nie siebie. Na takiego wygladasz, za tym przemawia wszystko co piszesz. Na bet365 placzesz live bo maja taka oferte i grasz wszystko nie majac pojecia o meczu czy druzynie - stawiaj dalej na overy w lidze indonezyjskiej czy kobiecej rumunskiej a pozniej wylewj swoje zale na forum - to ci pieniedzy nie zwroci ktorych wtopiles.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Buk wyraźnie schodzi na psy. Kursy coraz bardziej nędzne, rozliczanie tragiczne, szybko limitują.
Wczoraj chciałem pograć na live l. hiszpańską, ale okazało się, że transmisji z meczu już nie ma w naszym regionie!!! Czyli olewają Polaków.

K 1

knowallbuks

Użytkownik
Buk wyraźnie schodzi na psy. Kursy coraz bardziej nędzne, rozliczanie tragiczne, szybko limitują. Wczoraj chciałem pograć na live l. hiszpańską, ale okazało się, że transmisji z meczu już nie ma w naszym regionie!!! Czyli olewają Polaków. __________________ Nie przesiadaj się z konia na osła. Zawsze pisz, że wygrywasz - nawet wtedy, gdy na plecach masz komornika. Ten co typy jakoweś sprzedaje, złamanego szeląga nie godzien!
Bet3.64 to firma jak każda w której praują ludzie..., polak dla nich to shitowy klient, traktują ich mniej więcej na = z tym kogo zatrudniają na lifeczacie gdzie NIGDY nic SENSOWNEGO nie załatwisz, nawet jeśli błędy są oczywiste po stronie www.bet36...com

K 1

knowallbuks

Użytkownik
Buk wyraźnie schodzi na psy. Kursy coraz bardziej nędzne, rozliczanie tragiczne, szybko limitują. Wczoraj chciałem pograć na live l. hiszpańską, ale okazało się, że transmisji z meczu już nie ma w naszym regionie!!! Czyli olewają Polaków. __________________ Nie przesiadaj się z konia na osła. Zawsze pisz, że wygrywasz - nawet wtedy, gdy na plecach masz komornika. Ten co typy jakoweś sprzedaje, złamanego szeląga nie godzien!
polak dla nich to shitowy klient, dobrze to wiedzą po poziomie ludzi jakich zatrudniaja na lifeczacie. Tam nic NIGDY nie załatwisz pozytywnego dla siebie nawet jeśli błędy są wyraźnie po ich stronie. Dam 2 krótkie przykłady gry na live w bet365. 1 przykład -&gt; Postawiłem na jedno ze zdarzeń koszykówki NBA (faza playoff) LA Clipers vs Warriors w III kw. +49.5 ogladajac transmisje na żywo, kliknąłem zatwierdź i co mi się zatwierdziło?, bez MOJEJ ZGODY!!! + 51.5pkt, łącznie w kwarcie zdobyli razem no jakże by inaczej 51pkt, zakład przegrany, pytanie kto go obstawił, bo na pewno nie JA!. 2 przykład -&gt; W meczu koszykówki również faza playoff postawiłem w meczu Indiana (grała na własnym boisku), zakład że w II kw. Indiana rzuci + 23.5pkt rzuciła 25pkt myśle sobie fajnie jest..., postawiłem za 150pln patrze w historie zakładów a tam co?! zakład postawiony na +25.5pkt! normalnie ku... mnie wzieła!, co robię?, szybko na liveczat, oczywiście pirdu pirdu, proszę czekać na odpowiedź mailem, (ZAWSZE tak to się kończy pirdu pirdu). Mailem oczywiście dostaje wiadomość, że nic się nie stało, że to nie ich wina, taaaaaaaa, ku r... MOJA bo tyle czasu straciłem i kasy grając w ich &quot;sport&quot;, oszuści i tyle w tamacie.

Do góry Bottom