przez długi czas byłem zadowolony z usług,lecz wczoraj złożyłem depozyt (2 krotnie) i za każdm razem pieniądze zniknęły z konta u buka po jakiś 1-2 minutach, i nie wiadomo gdzie są. na koncie bankowym również nic. wysłałem screen z transakcji, i zgłosiłem sprawę ale dowiedziałem się że depozytu nie składałem więc i o pieniądzach zapewne mogę zapomnieć. wielki minus.
ta jasne. jakis sabotaz.Nie polecam bukmachera, wieloletnia współpraca dzisiaj dla mnie się zakończyła. Zostałem świadomie wprowadzony w błąd. Zachęcali mnie do wpłaty środków przez bonus, jednak po wpłacie pieniędzy wycofali się z bonusu, informując, że mogą to zrobić w każdej chwili. Jednak takie traktowanie klienta jest nie profesjonalne i według polskiego prawa nie legalne. Ponieważ gdyby nie oferta promocyjna, nie chwiałbym zasilać konta.
????
Też kiedyś szukałem. Później sprawdzałem w b-a-h ????jest gdzieś w bet365 opcja "jutrzejsze zakłady"?
zawsz tylko na dzisiaj a jak chce na jutro zobaczyc to musze każdą lige osobno patrzyc a chcialbym zobaczyc tylko jutrzejsze
I wtedy jak "za dużo się wygra" mogą zamknąć konto i uniemożliwić wypłatę wygranej na rachunek bankowy? (pytanie również odnośnie innych niż bet365)Jeśli wygrasz za dużo pamiętaj, że mogą Ci zamknąć konto bez żadnej argumentacji, bo taki mają pkt regulaminu.