Koledze raczej nie o ten zakład chodziło. W Bwin jest np:Remis nie ma zakładu jest oferowany na 90 procent meczy w Bet365.
No jeśli o takie coś to faktycznie, nie występuje ????Koledze raczej nie o ten zakład chodziło. W Bwin jest np:
- remis, w przypadku zwycięstwa gości zwrot,
Jemu zapewne o to chodziło.
nie mogę znaleźć tego meczu w ofercie jakie kursy były przed meczem.Riczard Gabb przegral seta pierwszego 6;1 na zwyciestwo w drugim bylo 11przed setem jak gram przy stanie 2;0 dla Riczarda Gabb-a po kursie 5.5 robi sie 3;0 spada deszcz mecz przerwany, za kilka godzin otrzymuje takie info jak powyzej.a najlepsze jest to ze zrobilem kontre po kursie4.5,NIC DODAC NIC UJAC.
nie tylko 10 zl, ogolnie dobra passa jest to i humor dobry
raczej na forum nikt ci tego nie powie:]Moze sie wypowiedziec jakas osoba której udało sie ugrać wieksza kase i póxniej bezproblemowo to wypłaciła. Chodzi mi o kwoty powyżej 3 tysiecy
Dla mnie to tamten post to typowe chwalenie się ile on wypłaca,no ale są różni ludzie.Jeżeli już coś musiał napisać,to wystarczył komunikat o bezproblemowych wypłatach.Teraz czekam na rachunki ze sklepu z jego strony-oczywiście również w postaci screena złożonego z literek i cyfr.kruszynex czemu screena nie wrzucisz....