dawid1892
Użytkownik
Jeśli na żywo to wszędzie.Wszędzie tak jest, że dogrywka liczy się do zakładu na żywo czy tylko na tym bukmacherze... ?
Jeśli na żywo to wszędzie.Wszędzie tak jest, że dogrywka liczy się do zakładu na żywo czy tylko na tym bukmacherze... ?
Chodzi mi dokładnie o zakład powyżej/poniżej bo jestem przekonany, że na expekcie tak nie miałem (moge się mylić).Jeśli na żywo to wszędzie.
Tak tylko ja mówie o koszykówce."Wszystkie rynki są oparte na wyniku na koniec wyznaczonych 90 minut gry, chyba że podano inaczej. Jest w to wliczany czas doliczony oraz czas zatrzymany, ale nie jest wliczana dogrywka, czas przeznaczony na rzuty karne lub złoty gol."Z regulaminu Bet365
Jeśli obstawiasz na live to wszędzie, jeśli przed meczem to chyba jest tak samo, ale zawsze masz przy typie napisane czy liczy się z dogrywką czy bez.Tak tylko ja mówie o koszykówce.
Widziałem regulamin, myslalem, ze ponizej dotyczy punktu, np.
Dogrywka JEST WLICZANA do zakładów na żywo
Jeżeli mecz jest przełożony lub anulowany po rozpoczęciu, musi zostać 5 lub mniej minut, żeby zakłady były ważne.
Handicap/Wygra mecz/Zakład na zwycięstwo/Suma w meczu i drużyny/Podwójny wynik (typ na wynik do przerwy i końcowy)/Różnica zwycięstwa/Suma w meczu - Nieparzysta/parzysta
Teraz jestem tylk ociekawy czy wszędzie tak jest.
O to chodzi, że nie było, na innych jest napisane, że z dogrywką.Jeśli obstawiasz na live to wszędzie, jeśli przed meczem to chyba jest tak samo, ale zawsze masz przy typie napisane czy liczy się z dogrywką czy bez.
znowu sie udzielasz i bzdury piszesz...........No i co z tego? Pisałem na LC teraz i jak komuś udało się zagrać na Live to nie ma żadnej rekompensaty...
Piszę to co mi pisali mi na LC.znowu sie udzielasz i bzdury piszesz...........