M
18
marian123415
Użytkownik
Nie napisze nic nowego. Jak dla mnie najlepszy na rynku. Oferta bez watpienia najlepsza, ostatnio jakoś kursy wyższe. Nic tylko zarabiać miljony.
Mój ulubiony bukmacher , praktycznie wiecej plusow niz minusow. Tylko jedynym duzym minusem jest obsluga na czacie. Czasami mam wrazenie ze rozmawiam z debilami , ciezko jakokolwiek pomoc uzyskac bo ty swoje a one swoje. Dzisiaj mialem wrazenie ze 20 zl zwrotu kasy za mecz nei dostalem ale ja pisze swoje a ona ciagle powtarza w kołko swoje. Nie bede rozwijal tematu bo niema sensu. Odpuscilem im bo niemam zamiaru sie wyklocac o 20 zl bo wiadomo jak to sie skonczy. Pierw beda musialy skontaktowac sie z odpoweidnim dzialem potem setki maily a sprawa dalej moze byc w martwym punkcie. Najwieksza wada tego bukmachera to wlasnie livechat.
bet365 leci w ch****.
Postawiłem zakład na live za 100zł po kursie 10 na Mollie Crouch w tenisa,
długo nie rozliczali ok 3h, a teraz przysłali mi wiadomość, że zaistniała pomyłka i zostanie policzony po kursie 1,66 :!:
oto treść:
Witaj Przemysław
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. BA9285897310F postawionym po kursie 10.00 na Mollie Crouch (Mecz - Zwycięzca Mollie Crouch v Laura Eales). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.66.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy,
Zespół bet365
Rozumiem, że można postawić dwa razy na ten mecz bez problemu? Chyba taka opcja wydaje się najlepsza:grin: Jak sądzicie?We wtorek 5. marca, Man Utd powita drużynę Realu Madryt, na Old Trafford, w 1/8 Ligi Mistrzów UEFA i aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo.
Postaw zakład przedmeczowy na mecz Man Utd v Real Madryt, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Twój darmowy zakład na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób, i jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 40 PLN).
Wpłać przez paysafecard. Bo będzie tak jak kolega wyżej napisał.Mam do was pytanie
Chcę założyć konto w b365 tylko nie posiadam konta bankowego... Czy jeśli założę w b365 konto na siebie a kase im przeleje z konta mojej siostry to nie będzie problemu? Pytam bo wiem że chcą potem skan dowodu i czy się nie będą strzępić jak wyślę im swój a kasa im przyjdzie z konta mojej siostry ???? ? I drugie pytanie czy nie będzie też problemu z bonusem tym 100% wpłaty?
Pozdro
Ja zamierzam tak wplacic, a jak bedzie z wyplata?Wpłać przez paysafecard. Bo będzie tak jak kolega wyżej napisał.