>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Bet365 - opinie

M 18

marian123415

Użytkownik
Nie napisze nic nowego. Jak dla mnie najlepszy na rynku. Oferta bez watpienia najlepsza, ostatnio jakoś kursy wyższe. Nic tylko zarabiać miljony.

maps 24

maps

Użytkownik
Cześć,
bonus za rejestrację przyznany bez problemu (rejestracja pod koniec grudnia).
Trochę pograłem 100 -150 zł na zakład. Patrze wczoraj w maila i widzę bonus lojalnościowy 50 zł - bez konieczności żadnej wpłaty. Miło!!!

pancio 153

pancio

Użytkownik
Witam w bet365 nie moge obstawić kuponu z więcej niż jednym zdarzeniem na ilośc punktów zawodników NBA , czy każdym BUKU internetowym tak jest ?

prof 38,6K

prof

Użytkownik
Mój ulubiony bukmacher , praktycznie wiecej plusow niz minusow. Tylko jedynym duzym minusem jest obsluga na czacie. Czasami mam wrazenie ze rozmawiam z debilami , ciezko jakokolwiek pomoc uzyskac bo ty swoje a one swoje. Dzisiaj mialem wrazenie ze 20 zl zwrotu kasy za mecz nei dostalem ale ja pisze swoje a ona ciagle powtarza w kołko swoje. Nie bede rozwijal tematu bo niema sensu. Odpuscilem im bo niemam zamiaru sie wyklocac o 20 zl bo wiadomo jak to sie skonczy. Pierw beda musialy skontaktowac sie z odpoweidnim dzialem potem setki maily a sprawa dalej moze byc w martwym punkcie. Najwieksza wada tego bukmachera to wlasnie livechat.

pancio 153

pancio

Użytkownik
Siemka , pany czy na bet365 , da się wyświetlić dzisiejsze spotkania ? czy musze poprostu klikac na dana lige i szukać meczu/spotkania ?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Gdy wejdziesz np. w piłkę nożną to masz tam np. wtorek - mecze, lub kolejne 24h.

Otrzymane punkty reputacji: +1
bezsennosc 23

bezsennosc

Użytkownik
Mój ulubiony bukmacher , praktycznie wiecej plusow niz minusow. Tylko jedynym duzym minusem jest obsluga na czacie. Czasami mam wrazenie ze rozmawiam z debilami , ciezko jakokolwiek pomoc uzyskac bo ty swoje a one swoje. Dzisiaj mialem wrazenie ze 20 zl zwrotu kasy za mecz nei dostalem ale ja pisze swoje a ona ciagle powtarza w kołko swoje. Nie bede rozwijal tematu bo niema sensu. Odpuscilem im bo niemam zamiaru sie wyklocac o 20 zl bo wiadomo jak to sie skonczy. Pierw beda musialy skontaktowac sie z odpoweidnim dzialem potem setki maily a sprawa dalej moze byc w martwym punkcie. Najwieksza wada tego bukmachera to wlasnie livechat.

Powiem Ci tak: osoby, które tam pracują są trochę no... Wczoraj dostałem odpowiedź &quot;rozliczenie opużnione&quot;. Często też piszą regułkami zamiast napisać po prostu i wyjaśnić problem. &quot;Ctrl + c&quot; i &quot;Ctrl + v&quot; ich ulubiona metoda.

adaszet 0

adaszet

Użytkownik
Witam!
Mam pytanie odnośnie zakładów ligi NCAAB - wiele z nich jest oznaczonych skrótem OTB. Co to oznacza?

przemo300 8,2K

przemo300

Użytkownik
bet365 leci w ch****.
Postawiłem zakład na live za 100zł po kursie 10 na Mollie Crouch w tenisa,
długo nie rozliczali ok 3h, a teraz przysłali mi wiadomość, że zaistniała pomyłka i zostanie policzony po kursie 1,66 :!:
oto treść:
Witaj Przemysław
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. BA9285897310F postawionym po kursie 10.00 na Mollie Crouch (Mecz - Zwycięzca Mollie Crouch v Laura Eales). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.66.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy,
Zespół bet365

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
bet365 leci w ch****.

Postawiłem zakład na live za 100zł po kursie 10 na Mollie Crouch w tenisa,
długo nie rozliczali ok 3h, a teraz przysłali mi wiadomość, że zaistniała pomyłka i zostanie policzony po kursie 1,66 :!:

oto treść:

Witaj Przemysław

Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. BA9285897310F postawionym po kursie 10.00 na Mollie Crouch (Mecz - Zwycięzca Mollie Crouch v Laura Eales). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.66.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.

Pozdrawiamy,
Zespół bet365

to u nich niestety nic nowego, mialem to samo parę razy, zmienili mi np. z 15 na 1,5 z 7 na 1,05 i oczywiście nic się nie da wskórać

Z 0

zultrasowany

Użytkownik
We wtorek 5. marca, Man Utd powita drużynę Realu Madryt, na Old Trafford, w 1/8 Ligi Mistrzów UEFA i aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo.

Postaw zakład przedmeczowy na mecz Man Utd v Real Madryt, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.

Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Twój darmowy zakład na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób, i jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 40 PLN).
Rozumiem, że można postawić dwa razy na ten mecz bez problemu? Chyba taka opcja wydaje się najlepsza:grin: Jak sądzicie?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Na 100% nie możesz tak zrobić,chyba,że chcesz tylko wpłacić i wszystko przegrać.Skoro jesteś pełnoletni to czemu nie założysz sobie konta w banku?

molofek 3

molofek

Użytkownik
Mam do was pytanie
Chcę założyć konto w b365 tylko nie posiadam konta bankowego... Czy jeśli założę w b365 konto na siebie a kase im przeleje z konta mojej siostry to nie będzie problemu? Pytam bo wiem że chcą potem skan dowodu i czy się nie będą strzępić jak wyślę im swój a kasa im przyjdzie z konta mojej siostry ???? ? I drugie pytanie czy nie będzie też problemu z bonusem tym 100% wpłaty?
Pozdro
Wpłać przez paysafecard. Bo będzie tak jak kolega wyżej napisał.

mooneymaker 12

mooneymaker

Użytkownik
Dzieki za info, mam jeszcze jedno pytanie i juz zapytam tutaj (PW nie moge jeszcze wysylac) : wlasnego konta bankowego jeszcze nie mam, ale moge korzystac z konta siostry, i czy moge wyplacac pieniadze wlasnie na konto siostry? Wiem, ze minimalna kwota wyplaty to 30zl, a i jeszcze czy wyplata jest darmowa?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Na konto bankowe minimalna wypłata to 200 zł. Jedna wypłata w ciągu 28 dni jest darmowe, każda kolejna to opłata 12 funtów.
Wypłata na konto siostry raczej nie przejdzie, chyba, że założysz na becie konto na dane siostry - to rozwiązywałoby twoje problemy.
A jeżeli masz te 18 lat to nie kombinuj i zakładaj gdzie konto bankowe bo prędzej czy później i tak &quot;musisz&quot; to zrobić, bo w dzisiejszych czasach bez tego ani rusz.

mooneymaker 12

mooneymaker

Użytkownik
A powiedz czy bedzie dobrze jak zrobie to w taki sposob: wplace przez paysafecard, wygram/przegram i wyplace kase na skrill(mooneybookers), w skrill podam dane konta bankowego mojej siostry i ze skrill wyplace na konto. Bet365 nie bedzie weryfikowalo jakie sa dane konta bankowego na skrill? I czy wyplata z bet365 na skrill i z skrill na konto bankowe jest darmowa? I czy w ogole cos takiego da sie zrobic? Swojego konta jeszcze nie mam, nie potrzebne mi sa dodatkowe koszty za prowadzenie takiego konta, choc pewne jest ze w przyslosci i tak je bede musial zalozyc, ale zrobie to dopiero wtedy gdy oszczednosci mi beda na to pozwalaly. Pozdro, licze na odpowiedz!

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
skrill tym bardziej nie przyjmie żadnych transakcji z kontem o danych innych niż twoje konto na moneybookers, to raz. Dwa, po wpłacie przez paysafecard jedyną opcją wypłaty jest przelew na konto bankowe. Takie zasady na bet365.

Do góry Bottom