Oczywiście napisz do Supportu.Zrobilem podobnie, rok temu na mundialu zagrałem grubo jakiś mecz, nie weszło i zamknąłem konto na 5 lat ???? Jest jakaś szansa że mi je otworzą wcześniej ?
Wałkowany temat na forum jest codziennie po kilkanascie razy, jest conajmniej kilkadziesiąt wątków na ten temat i kilkanascie tysięcy odpowiedzi.Witam, jestem nowy w obstawianiu w internecie i mam kilka pytań.
Naszła mnie taka refleksja dotycząca bezpieczeństwa korzystania na terenie Polski z usług tego bukmachera, który u nas nie jest zarejestrowany. Chciałbym dowiedzieć się, jak sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy, dostać jasne odpowiedzi, za które już teraz jestem z góry wdzięczny ????
Słyszałem, że najlepszym sposobem na wpłaty i wypłaty z tego konta jest posiadanie e-walleta o nazwie Skrill. Również założyłem sobie tam konto, także jeszcze bez weryfikacji.
I tutaj chciałbym się dowiedzieć, czy ten Skrill jest na pewno w 100% pewnym, bezpiecznym sposobem na przelewanie pieniędzy do banku?
Jeśli tak, to jak duża może być jednorazowa wypłata (pod względem bezpieczeństwa a nie formalnym) z bet365 na Skrill i ze Skrill na konto bankowe, tak żeby przypadkiem nikt się nie przyczepił?
Pytania może oczywiste dla wielu z Was, ale jednak mimo wszystko chciałbym otrzymać jak najświeższy obraz sytuacji, byleby był szczery ????
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Ok, poczytałem sobie trochę i wiem już nieco więcej. Jednak kwestia bezpieczeństwa przesyłania ze Skrilla na konto bankowe nie daje mi spokoju. Dowiedziałem się, że najbezpieczniej byłoby wyrobić kartę i wypłacać z bankomatu, jednak osobiście wolałbym mieć te pieniądze od razu w banku.
I tutaj moje pytania. Kiedy robi się przelew ze Skrilla, to jak on jest opisany później w banku? Co jest wyświetlane w miejscu nadawcy? Czy takie dane mogą się wydać podejrzane, wskazywać na powiązania z bukmacherem? Czy może jednak jest to absolutnie bezpieczne i będzie wyglądało jak zwykły, pierwszy lepszy przelew?
JaaWitam, mieszkam aktualnie w Holandii, ale jestem zameldowany w Polsce, czy moge normalnie zarejestrowac sie tutaj w Holandii na polskie dane zamieszkania ktore mam w dowodzie, robic wplaty z plskiego konta i grac normalnie tutaj w holandii ?
Mam pytanie - czemu nazwa tego buka została na tym forum zakazana? Kiedykolwiek zatwierdzam posta, jest ona kasowana z tekstu, w każdym przypadku. Widzę, że u innych piszących też. Także gdy pisze się ją ze spacją lub kropką. O co chodzi?