>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Bukmacher Bet365 - Informacje

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
o wyjasnienie? hehe, moze jeszcze listowne przeprosiny? :)

Decyzja tradera i tyle, toc bet od dawien dawna to gowno straszne, a ludzie dalej beda mowic, ze najlepszy bukmacher.
Tradera ? A skąd wiesz? Przecież nawet z nikim o tym nie rozmawiałeś :) czemu mierzysz innych swoją miarą? Możliwe że algorytm coś wyłapał i stąd decyzja. Ludzie w customer service to też ludzie czasem jak będziesz dla nich miły to czegoś się dowiedz ale skąd ty o tym możesz wiedzieć jak z nimi nie rozmawiasz ? :> sprawa jest spokojnie do ogarnięcia jeżeli to co kolega napisał to prawda.

nabucho 7,1K

nabucho

Użytkownik
Tak, wyjaśnili mi, że nie wiedzą dlaczego, decyzja jest ostateczna i tyle. Miałem tam 0.11 funta to mi je odeszli na konto w banku.

H 152,4K

hagi84

Użytkownik
Nic nie jest do ogarniecia, widocznie nie masz zielonego pojecia na ten temat ;)
Wlatuje limit, decyzja tradera i tyle, mozesz sobie co godzine do nich pisac i nic konkretnie sie nie dowiesz

A skad wiem? bo spalilem tam setki kont i to nie tylko w becie tylko w kazdym buku jest tak samo.

Konto smietnik i tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +509
Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP
Tak, wyjaśnili mi, że nie wiedzą dlaczego, decyzja jest ostateczna i tyle. Miałem tam 0.11 funta to mi je odeszli na konto w banku.
Dzięki za info - czyli kolejny raz kolega H hagi84 nie na racji ;) to nie była decyzja tradera tylko algorytmu.
Post automatycznie złączony:

Nic nie jest do ogarniecia, widocznie nie masz zielonego pojecia na ten temat ;)
Wlatuje limit, decyzja tradera i tyle, mozesz sobie co godzine do nich pisac i nic konkretnie sie nie dowiesz

A skad wiem? bo spalilem tam setki kont i to nie tylko w becie tylko w kazdym buku jest tak samo.

Konto smietnik i tyle.
Mówiłem Ci - nie mierz innych swoją miarą. Sam siedziałem kiedyś z godzinę na telefonie z facetem od zarządzania ryzykiem który odblokował mi konto więc wiem co mówię.

H 152,4K

hagi84

Użytkownik
przeciez to jedno i to samo, jedni pisza algorytm, jedni trader - jeden pies, konto smietnik i tyle, a Ty chlopakowi kazesz grzecznie pytac i prosic by limit cofneli, dobre ;)

Odblokowac konto, a limit cofnac to dwie inne sprawy, w zadnym normalnym buku nie cofniesz limitu, nie opowiadaj bajek.

Na sile probujesz cos odpisac, a nie masz zadnego pojecia, tyle ode mnie.

Piona ;)

C 9K

cichybob

Użytkownik
przeciez to jedno i to samo, jedni pisza algorytm, jedni trader - jeden pies, konto smietnik i tyle, a Ty chlopakowi kazesz grzecznie pytac i prosic by limit cofneli, dobre ;)

Odblokowac konto, a limit cofnac to dwie inne sprawy, w zadnym normalnym buku nie cofniesz limitu, nie opowiadaj bajek.

Na sile probujesz cos odpisac, a nie masz zadnego pojecia, tyle ode mnie.

Piona ;)
no chyba ty chciałeś na siłe odpisać, bo mowa jest, że gościowi zablokowali konto, a nie nałożyli limity. Te limity to sam sobie tu dopisałeś, żeby móc na siłe odpowiedzieć?

H 152,4K

hagi84

Użytkownik
a przepraszam, moje nie dopatrzenie, bylem pewny, ze chodzi o limity, teraz dopiero widze, ze ban wlecial
Post automatycznie złączony:

no chyba ty chciałeś na siłe odpisać, bo mowa jest, że gościowi zablokowali konto, a nie nałożyli limity. Te limity to sam sobie tu dopisałeś, żeby móc na siłe odpowiedzieć?
nie mam w zwyczaju pisac na sile, ja w przeciwienstwie do Ciebie staram sie pomoc uzytkownikom.

nabucho 7,1K

nabucho

Użytkownik

Konto smietnik i tyle.
Jak rozumiem byłeś świadomy tego, że za każdym razie łamiesz regulamin. W moim zdaniem taka sytuacja nie miała miejsca, nie chodziło również o względy finansowe, chyba że martwiąc się o mój portfel. No cóż, w UK i tak jest w czym przebierać.

H 152,4K

hagi84

Użytkownik
napisalem w poprzednim poscie, ze myslalem, ze limit wylapales, z rozpedu przeczytalem, ze chodzi o limit, nie ban, a to juz inna kwestia.

H 152,4K

hagi84

Użytkownik
nie mam pojecia, ostatnio bet robi co chce z kontami i wali bany na lewo i prawo.

Przemkowsky. 58,3K

Przemkowsky.

Użytkownik
Powiem tak Panowie, jak konto zostalo zamkniete to tylko decyzja tradera (sa jeszcze powody takie jak rejestracja w jakims serwisie odnosnie odpowiedzialnej gry badz pranie pieniedzy - czyt zakladanie kont na kogos i wplaty potem przez x zrodel).

Jezeli trader podjal taka decyzje, to dostal info od odpowiedniego dzialu, ktory nazywa sie TA.

Ktos tam wspomnial o rozmowie z gosciem odnosnie ryzyka - to jest rozmowa tylko z doradca, ktory omawia kwestie odpowiedzialnej gry, jest to doradca, ktory jest na czacie, telefonie, mailu, a nie ktos kto zarzadza ryzykiem (czyt. moze Ci odblokowac zamkniete konto przez traderow).

Szanse na otworzenie ponownie konta poprzez podwazenie decyzji tradera to 1% - szczegolne przypadki, szczegolne kraje etc.

I tyle Panowie ;)

Do góry Bottom