Wprowadzamy częściowe zamknięcie zakładu
Funkcja Zamknij zakład pozwala na odebranie zwrotu zanim wydarzenie się zakończy - i teraz oferujemy jeszcze większą kontrolę wprowadzając opcję częściowego zamknięcia zakładu.
Tam, gdzie częściowe zamknięcie zakładu jest dostępne, ikona suwaka pojawi się po prawej stronie przycisku Zamknij zakład.
Aby aktywować suwak Zamknij zakład, po prostu kliknij na ikonę i potencjalne zwroty oraz pozostała stawka zostaną wyświetlone na przycisku Zamknij zakład. Tutaj możesz wybrać i potwierdzić kwotę zamknięcia zakładu, pozostawiając resztę swojej stawki do rozliczenia po zakończeniu wydarzenia.
Większa kontrola zakładów
Istnieje wiele sposobów, w jaki możesz monitorować kwotę zamknięcia zakładu oferowaną dla kwalifikującego się zakładu.
Kiedy zalogujesz się na konto, ilość nierozliczonych zakładów jakie aktualnie posiadasz zostanie zaznaczona za pomocą numeru obok sekcji Moje zakłady na kuponie. Kliknij na Moje zakłady, aby zobaczyć wszystkie kwalifikujące się zakłady wraz z aktualną kwotą dostępną do zamknięcia zakładu.
Zakładka Na żywo w sekcji Moje zakłady pokazuje zakłady, które są na żywo, a także wynik na żywo i aktualną kwotę zamknięcia zakładu. Możesz również dodać swoje selekcje do 'ulubionych' przesuwając nad prawym, górnym rogiem i klikając na gwiazdkę, kiedy się ona pojawi.
Dostęp do sekcji Moje zakłady można również uzyskać w górnej części
Na żywo na komórce lub tablecie.
Dzięki opcjom zamknięcia zakładu i częściowego zamknięcia zakładu, masz większą kontrolę nad swoimi zakładami w
bet365.
Baw się dobrze!
Zespół bet365