Wg. przepisów gry w piłkę, człowiek ze sztabu (jak np. asystent trenera) nie mogą zostać ani napomniani żółtą kartką, ani też wykluczeni poprzez czerwoną. Mogą zostać odesłani na trybuny.:zoltakartka: -1pkt ????-2pkt maksymalnie zawodnik może dostać 3pk
co do sztabu nie wiem ale zawodnik z ławki chyba jest liczony
Chyba tylko wprowadzili opłatę za nieużywanie konta.Witam ! Jedno proste pytanko Ostatnio trzeba było zaakceptować zmiany w regulaminie. Czy ktoś jest zorientowany co zostało zmienione albo usunięte z regulaminu ?
I dalej, że jeżeli jest puste, to 365 dniach nieaktywności, zostanie zamknięte, a jeżeli coś tam będzie, to opłata miesięczna wyniesie 2 funty, lub 5% salda konta w zależności co jest wyższe.5. Konta nieaktywne
5.1 Z dniem 31. lipca 2014 bet365 wprowadza opłatę administracyjną dla wszystkich kont, które były "nieaktywne" przez okres co najmniej 365 dni, zgodnie z następującą procedurą. Konto jest uważane za "nieaktywne" w dowolnym okresie, w którym nie zostaną przeprowadzone na nim poniższe działania: (i) udany depozyt; (ii) zawarcie zakładu sportowego; lub (iii) uczestnictwo w dowolnym produkcie w Kasynie, Pokerze, lub Grach.
Ta opcja byla dostepna tylko na te popularniejsze spotkania, w spotkaniach Premier League tez nie ma tych opcji?Panowie mam pytanko ! Przeglądam ofertę live na piłkę nożna i zauważyłem że usunięto opcję czas następnej bramki. Wiem że taka opcja była na masę spotkań ! Czemu to zlikwidowano ?
Ta opcja była dostępna na wiele spotkań ! Opcja była dostępna nawet na te mniej popularne ligi jak Izraelska, Serbska, Indyjska, itp.Ta opcja byla dostepna tylko na te popularniejsze spotkania, w spotkaniach Premier League tez nie ma tych opcji?