Dokładnie. Możesz również iść na pocztę, ale oprócz 10zł zapłacisz ok 2zł opłaty za przelew.Witam założłem konto w BAH i chciałbym wpłacic kase poprzez druczek ktory oni mi przesłali (zamawiałem) I nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiałem dlatego wolę sie was zapytać. Idę do BPH z wypełnionym druczkiem na ktorym zapisałem kwotę 10zł daję go pani w okienku wraz z banknotem 10zł i wpłata dokonana i teraz tylko czekać az mi zaksięgują ?
raczej nie powino byc zadbych poblemow ????Witam, mam konto Junior w PEKAO SA. Chcę dokonac wpłaty na http://www.bet-at-home.com poprzez ukash. To moje konot junior chyba nie jest do konca moim kontem? Wiadomo, sa moje dane i wszystko, ale to jest subkonto. Moje pytanie brzmi czy podczas wyplacania na to konto beda jakies problemy?
to nie lepiej Ci zalozyc konto na starsza i po klopocie wtedy nie bedzie zadnych problemow z wyplata kaskiWitam. Jak bym założył konto na BET-AT-HOME ale nie mam konta w banku to bym mógł przy wypłacie podać mamy konto?Coś by się stało?