Mam pytanie jaka jest najmniejsza kwota jaką można wpłacić przelewem bankowym chodzi mi o zwykły przelew a nie ten przelewy 24 i ile się mniej więcej czeka aby pieniądze pojawiły się na koncie?
Siema. Mam pytanie, Chciałem przelać pieniądze na Bah z konta bankowego. Za pomocą czego to muszę zrobić przelwy24 np ? czy co bo jestem w tym nowicjuszem i nie ogarniam z gory dzięki za odpowiedź ???? pozdrawiam
słuchaj a wytłumaczyłbyś mi bo ja się w tym gubię dla mnie to czarna magia bo zawsze przelewem pocztowym robiłem ale czekałem około tygodnia a chce jak najszybciej.
wplata/przelewy24/wpisujesz kwote/dalej/wybierasz bank z listy, klikasz zapoznalem sie z regulaminem/dalej masz store z podanymi danymi do przelewu, polecam opcje "wejdz przez bankbrowser" ktora automatycznie wypelni Ci dane do przelewu, klikasz dalej, czekasz ok 10 minut/ odswiezasz konto bah i masz pieniadze
wszystko jest latwe
SWIFT znajdziesz tutaj: http://www.swift-iban.com/kod-swift.php - tam szukasz swojego banku i kopiujesz.
IBAN to numer Twojego konta bankowego. W miejsce tego wpisujesz pierw dwie litery PL a potem cały numer (bez spacji)
przykład: PL0000000000000000000000000000000000000000000 :]
ja to wpisuje tak:
Nazwa banku: Bank Spółdzielczy
Swift: POLUPLPR
IBAN: PL0000000000000000
Zrób tak samo tylko ze zmień nazwę banku i wybierz jego Swift.