M
3
mistrzunio
Użytkownik
co wpisać w adresie odbiorcy i kodzie pocztowym,miejscowości przy przelewie do baha bo nazwa odbiorcy to bet-at-home
bah z reguły nie prosi o dokumenty ale rzecz jasna czasami sie im zdarzy a co do wyplacanej kwoty to nie ma to raczej zadnego znaczeniaWitam.
Gram od niedawna mam pytanie:
Czy ktoś słyszał albo komuś sie może zdażyło że przy WYPŁACIE chcieli od was dowod osoboty (skan jego) czy coś w tym stylu.
I przy jakich (kwotach) wypłatach to było , czy to konto bankowe było jego, czy mamusi,tatusia, dziewczy czy kolegi ... ? Prosze o wyjaśnienie mi tej kwesti bo nigdzie nie pisze ????
Dziekuje ! ????
Ja miałem ze 2 razy taką sytuację ... wysyłasz emailem skan przelewu do Przelewy24 a oni Ci to zwracają ... doszło na drugi dzien ten zwrotWitam.
Mam pytanie.Otóż dokonywałem wpłaty za pośrednictwem serwisu przelewy24.Niestety popełniłem błąd i w miejsce,gdzie miałem wpisać podane hasło wkopiowałem jakiś inny nr i przelew poszedł.Poszedł ale oczywiście do adresata nie doszedł.Od razu napisałem maila z wyjaśnieniami i prośbą o zwrot pieniędzy.Zostałem poproszony o skan dowodu wpłaty co też zrobiłem i w końcu dostałem odpowiedź od serwisu bet-at-home,że załatwienie tej sprawy leży w gestii serwisu przelewy24.Wysłałem i do nich maila z wyjasnieniem sytuacji i prośbą i zwrot.Czekam na odpowiedź.
Czy ktoś z Was spotkał się już z taką sytuacją?Jakie mam szanse na odzyskanie "biletów banku narodowego"?
P.S.Ostrożnie z opcją KOPIUJ/WKLEJ,hehe.
Z tym dzwonieniem to różnie bywa....zanim ktoś się odezwie to człowieka już dawno wygnie.Nie pisz maili tylko zdzwoń będzie dużo szybciej.
mam pytanierzykładowo przegrywam 200 złotych w bah(mam bonus 350,i stan konta 700-200=500 ) czy mogę wypłacić 150 złotych>?wiadomo że tracę bonus 350 ale pozostałą kasę można wypłacić