>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

porky 104

porky

Użytkownik
chce zlecic wypłate, jestem nie pełnoletni i nie mam konta w banku, chce przelac na konto ojca ale w BAH`u mam konto na siebie...dojdzie kasa na konto ?
Dojdzie bez problemu.
Kiedyś zleciłem na konto matki to kasa doszła.

bartek11 141

bartek11

Użytkownik
Bez ż adnych dopisków na dole...

Ahh te dzieci, zamiast się pouczyć trochę, poczytać, to za bukmacherkę się biorą...
już sie tak nie unoś ;/ no czy takie dziecko jestem to nie wiem 17 lat mam, ale i tak dzięki za pomoc, zleciłem wypłate, dzięki i pozdrawiam :]

porky 104

porky

Użytkownik
Nie unoszę się ale jak widzę takie błędy to aż mnie razi...
Pozdrawiam również..
Po przeczytaniu do usunięcia...

E 0

enzo1

Użytkownik
Witam,
Na jakiego maila mam, wysłać dowód wpłaty żeby mi szybciej przelew dopisali? I co im tam napisać?
Bo wpłacam kolejny raz i kolejny raz już to trwa ponda 4 dni:/ a kasa jest mi dzisiaj potrzebna.
Jeśli chodzi o dowód wpłaty z mBanku to robię robię screena, tak?

porky 104

porky

Użytkownik
Tym razem to ja mam małe pytanko. ????

Jeszcze nie wpłacałem kasy z MB na konto do bah, ale chciałem wypłacić na MB i tutaj mam wała:

Wypłata za pomocą Moneybookers jest niemożliwa!

Wskazówka:
Ze względów bezpieczeństwa wypłata za pomocą Moneybookers z Pana(i) Konta gracza jest możliwa tylko na konto Moneybookers, z którego została dokonana wpłata!

I tutaj moje pytanie...
Czy jeżeli wpłacę pieniążki z MB na konto do bah, to jeżeli później będę wypłacał, to będę mógł przelać na MB dowolną kwotę czy tak jak w Expekcie:

Kwota, którą chcesz wypłacić musi być taka sama lub mniejsza niż kwota wpłacona przez MB na twoje konto gracza.

??

Mam nadzieję, że w miarę jasno się wyraziłem. :razz:
Proszę o pomoc..

R 125

roger12

Użytkownik
Panowie jest jakaś szans że jak przelałem kasę w piątek pocztą to dziś mi dojdzie?
zawsze do BAH wpłacałem przez MB to odrazu miałem wiec nie wiem jak to idzie z przelewami

bartek11 141

bartek11

Użytkownik
dzisiaj juz powinna byc, ja tak miałem ostatnio wpłaciłem w piatek a w środe juz miałem, ale jak masz skan wpłaty to mogłes im wysłac od razu by Ci zatwierdzili

R 125

roger12

Użytkownik
nom nie robiłem skana bo mi kasa tak naprawde jest na jutro potrzebna ale dzis też są fajne meczyki wiec chyba im podeśle jak mi nie dojdzie

R 125

roger12

Użytkownik
są i 1 raz w życiu dostałem od nich aż 40zł i to całkiem nie dawno co roku dostawałem 10zl a teraz 40 ale ja tam gram regularnie wpłacam wypłacam itd

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
tez czasem tam wplacam , mam konto 3 lata i nigdy mi nie dali nawet złamanego grosza.ale wyplaty maja expresowe raz mialem taka sytuacje ze wyplacili po ok 20 minutach.

Do góry Bottom