Trzeba poczekać do godziny- zwykle w dzień, zakłady w nocy są rozliczane zwykle rano...
Nie wiem o jakich 10% piszesz... jeśli myślisz o podatku- to bukmacherzy internetowi nie potrącają podatku.
Za to lubię bet-at-home, nie robią problemów z niczego. Otóż zapomniałem haseł do kont na brata i ojca, założyłem w końcu na siebie, skorzystałem z bonusa, wszystko ładnie bez problemów, przyszła pora sporej wypłaty i mimo że nowe konto nie prosili o żaden skan dowodu, wypłata zlecona środa po 12, pieniądze na koncie czwartek po 15.
PS. Bukmacher może nie ma najlepszej oferty i kursów, ale daje niezłe bonusy i nie robi problemów z wypłatą która jest błyskawiczna.
Dla mnie bukmacher NR 1 na rynku...
Dlaczego jest tak mało meczów na 1X i X2 wczesniej było ich pełno cos sie zmieniło?
np na eliminacjeLM nie ma w ogole propozycji dwudrogowo czego tutaj nie rozumiem.
jak dla mnie oszuści. grałem w kasynie live, obstawiony tuzin wypadł a wygrana nie została zaliczona. wysłałem nawet screeny do nich to mi odesłali jakąś tabelkę z informacją że wcale nie obstawiałem akurat w tym momencie. bzdura, screen był jednoznaczny. myślałem, że to odosobniony przypadek i że może się pomyliłem faktycznie ale bardzo wiele osób opisywało podobne sytuacje na forach. odradzam granie w kasynie. jak jest w sportowych zakładach - nie wiem, bo nie często obstawiam.
Ja nic do nich nie mam. NIGDY na NICZYM mnie nie oszukali, wypłaty bardzo szybkie, na drugi dzień praktycznie kasa jest w banku. Nigdy z wypłatami nie miałem problemów.
Livesupport bardzo miły, szybko odpowiadają na każde pytanie.
Gdyby jeszcze kursy były wyższe i live troche lepszy to zdecydowanie byliby w TOP5 bukmacherów. Na live można zarobić, bo często popełniają proste błędy wystawiając wysokie kursy.
Ja lubie u nich grać, strona bardzo przejrzysta i łatwa w obsłudze.
Ja nie polecam. Co prawda bukmacher ma kilka plusów, jak np. bezproblemowe wypłaty, miły kontakt. Ale jeśli ktoś chce się bawić w bukmacherkę na poważnie to nie radzę zaczynać tam. Śmieszna oferta, śmieszne kursy. Bardzo rzadko są wystawiane dodatkowe zakłady, a jeśli już to najczęściej tylko o/u 2.5 i HC.
Ile trzeba czekać, żeby odblokowała się możliwość wpisania bonu do bet at home? Użyłem niedawno ten bon za 5 zł i nie mogę wpisać innego za 10 zł (nie z tej kampanii), bo wyskakuje, że użyłem go w tej kampanii.
Nie polecam nie oszukali mnie na dużo ale jednak obstawiłem u nich na live angole z niemcami w kosza jako "główny zakład" czyli 1 albo 2 była dogrywka i angola wygrała spojrzałem po 2 godzinach i zobaczyłem przegrany zakład więc uderzam do supportu o co chodzi a gość stwierdza że był także do wyboru remis ja zdziwiony spojrzałem na turcja-portoryko czy także jest tam remis oczywiście jako GŁÓWNY ZAKŁAD jest tylko 1 albo 2 spojrzałem również na inne mecze koszykówki które są dostępne w ofercie tego bukmachera oczywiście jako GŁÓWNY ZAKŁAD jest 1 i 2 a ja przy zakładzie mam wyraźnie napisane Główny zakład więc piszę do supportu to wszystko a ten mi odpisuje oczywiście że był remis akurat teraz WIELKI MINUS