Interesuje mnie także oferta na 1x2 w tercjach meczów hokejowych. Dlatego polecam popatrzeć w ofertę takich buków: bwin, expekt, sportingbet, doxxbet, tobet, gamebooekrs, bet24.Jak dla mnie jeden z najsłabszych buków.Jedynie co mnie zadowoliło u tego buka to wysokie kursy na pierwsze tercje w hokeju bo wystawiane kursy na pozostałe zdarzena są marne.Niestety po dzisiejszym dniu już nie jestem tak zadowolony ponieważ BAH nie wystawił kursów na tercje drużyn które gram w progresji!!!.Inne mecze sąale te które mam do progresji jakoś dziwnie zostały pominiete.
a ile tam grales długi czas bo szukam buka z 100% bonusu i nie chce szybkiego bloku stawek , expekt sporting juz wykorzystalem...Wczoraj otrzymałem limit na zakłady live zagrałem w piątek za 100zł na live na bayern M po kursie 2.7 w sobote zagrałem na live real M po kursię 4.5 jak przegrywał 1-2 za 150zł wczoraj zagrałem valencie i villareal także z samego weekendu wygrałem ponad 1300zł wczoraj w nocy chciałem obstawić na live mecz to wyświetliło mi się info że mogę zagrać za max 10zł a chciałem za 50 to puściłem za 10zł chciałem puścić także inny mecz lecz już nie mogłem zagadałem na live czat powiedziano mi że mam limit na zakłady live do końca marca że mogę grać max do 10zł . także mój czas w tym buku nadszedł ku końcu.
przecież za taką kasę nie powinni mi dac limitu jakbym wygrał tak z 10 tyś to wtedy a nie szkoda bo myślałem że limity to tylko dają na bwin
nom gram tam pare lat ale nie grałem live bo słabe mieli teraz zagrałem wygrałem jak dla buka nie wiele ponad 1000 no i dali limita ile tam grales długi czas bo szukam buka z 100% bonusu i nie chce szybkiego bloku stawek , expekt sporting juz wykorzystalem...
Powodzenia na Policji ????a ja tego buka odradzam ,zawarlem zaklad live na kwote 300 zloty, w secie prowadzil wg buka cilic 5:0 po obstawieniu po obstawieniu wynik w secie zmienil sie nagle na 5:2 dla rodicka... obstawilem kto wygra 6 gem w secie, obstawilem na rodicka bo on serwowal, i nagle zmienil mi sie wynik tak jak wyzej pisze,,, 300 zl przepadlo a caly ten serwis umywa rece;/ ide z tym na policje
A to ciekawe.... ciekawe dlaczego? może jakieś opinie ? ja mam kursy na jutrzejszy finał WTA Australian Open Serena Williams - Justine Henin :Polecam wszystkim bet-at-home, to według mnie najlepszy bukmacher internetowy.