czy jak to w piszę to dostanę jakis bon?
swoją drogą, sporo gram także i na BAHU, ale nie wiem dlaczego wyrównane kursy są na niekorzyść obstawiającego. I drugi pytanie jakie powinny być żeby były korzystne?Dla po prostu sprawdzenia wszedlem dzisiaj na strone bah-a zeby sprawdzic czy maja dalej najnizsze kursy na rynku. Tragedia, to co zobaczylem wola o pomste do nieba:
Meffert D. - Stoppini A. 1,75 1,75
Lorenzi P. - Ilhan M. 1,75 1,75
Jak mozna wystawic takie kursy na mecze dwudrogowe???
Ech, powiem ci to najprosciej jak moge. Przy zdarzeniach dwudrogowych szansa powodzenia to 50%, czyli wszystko co odstaje od kursu 2.00 idzie do kieszeni bukmachera. Przy aktualnej ilosci konkurencji na rynku "normalnym" sa kursy powyzej 1.9, mozna powiedziec ze mozna juz stawiac po 1.91 jak jest w bwin (przyklad nie z tenisa z braku oferty):
1H Orlando Magic u 1H Boston Celtics (Playoffs - Game 7)
Totals, 1. połowa
Więcej niż 93 1.91
Mniej niż 93 1.91
Wyobraz sobie teraz ze postawiles 10.000 na zdarzenie dwudrogowe i wygrales. Wychodzi na to ze stawiajac w Bet-at-home na ten sam zaklad bedziesz 1600 zl w tyl niz w "konkurencji".
Kolego przemiły z jednym postem co zarejestrowałeś się kilka dni temu, uwierz mi, że jest sporo bukmacherów, którzy wypłacą taką a nawet większą sumę w szybszym czasie niż 2 dni.Chyba za bardzo krytykujecie tego buka. To jeden z najlepszych buków na świecie. co do np. kursów się zgodzę. Ale musicie się ze mną zgodzić, że jest to bukmacher w 100% wypłacalny.Ostatnio 5tys. zł w 2dni doszło na moje konto. Jest jednym z moich ulubionych buków ze względu na uczciwość ????
Wlasnie przebiles tym postem wszystkie demotywatory ktore dzisiaj obejrzalem....vader może i mają złodziejską marże ale nie są kłamcami !!!!
Inni piszą między innymi betway że dane które żadają są dla bezpieczeństwa twoich pieniędzy. ***** prawda!!!
Bah wie że to ***** daje więc nie robią kłopotów klientom