kazdy support ma to do siebie ze jak chcesz wplacic pieniadze albo masz banalne pytanie to oni wchodza ci w dupe ale jak jest jakis problem to jestes dla nich smieciem bo twoim jedynym zadaniem jest wplacic do nich pieniadze i je przegrac kazdy inny gracz bedzie traktowany jak oszust - byc moze pisze zbyt mocno ale kazdy kto mial jakis powazny problem wie jak jest traktowany przez pana mietka z supportuPoprosiłem support o zmonitorowanie konta bo miałem podejrzenie że ktoś się włamał, dość że support poprosił login wraz z hasłem to po mojej definitywnej odmowie i zwróceniu uwagi usłyszałem teksty typu ,,nie jesteśmy na ty,, i rozłączenie na pełnym fochu
Ogólnie nie mam tam przyjemności grać, zaoferują jakiś bonus to się zastanowie na pewno nie wpłace depozytu od tak
Nie wiem za co można ich chwalić, może za to że dadzą wysoki bonus raz na 4 lata z okazji mistrzostw
Osobiście uważam, że jeśli chodzi o kursy to nie jest tak źle...Ale na pewno oferta na koszykówkę jest mierna. Nie ma HC polskiej ligi w kosza i oferta pojawiaja się w dniu meczu...także trzeba będzie zmienic buka niedługo.Mialem zaczac grac u baha jednak po przeanalizowaniu kursow wybieram bet365, nawet malymi stawkami nie oplaca sie grac w bahu ;/