>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet-at-home.com podaruje Tobie 350 PLN!

easy 3,1K

easy

Forum VIP
zastanawia mnie tylko jedno, jak to bedzie tego feralnego 12 pazdziernika ???? ???? duzo ldzi rzuci sie z wyplatami i w jakim czasie beda wyplacac.

J 0

junoumi

Użytkownik
Panowie.. o czym Wy za przeproszeniem pieprzycie?
sposób banqsimensa nie jest niczym nowym... a na pewno nie jest zakazany

Bo nikt nie karze mu od razu brać bonusa... a i nikt nei zabrania próbować obrócić potem 350 złotych 6 razy (dość ciężkie zadanie biorąc pod uwagę kursy :p)

Dla niego to po prostu taki zwrot postawionej stawki. Tyle, że ciężki do obrócenia :jezora:
chyba jednak nie, z livechat:

you: Mam pytanie, wplacilem pieniazki, 350 pln, teraz mam na koncie 436, czy moge to wszytko teraz wyplacic, wpisac kod bonusu i otrzymam normalnie 350 pln na konto ?

bet-at-home.com Service PL: dokonanie wyplaty w okresie trwania promocji, wyklucza ze skorzystania z bonusu

z dalszej rozmowy jednoznacznie wynikało, ze nie jest to mozliwe, widoczne chlopak mial szczescie, albo bedzie mial problem przy wyplacie...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
chyba jednak nie, z livechat:
you: Mam pytanie, wplacilem pieniazki, 350 pln, teraz mam na koncie 436, czy moge to wszytko teraz wyplacic, wpisac kod bonusu i otrzymam normalnie 350 pln na konto ?
bet-at-home.com Service PL: dokonanie wyplaty w okresie trwania promocji, wyklucza ze skorzystania z bonusu

z dalszej rozmowy jednoznacznie wynikało, ze nie jest to mozliwe, widoczne chlopak mial szczescie, albo bedzie mial problem przy wyplacie...
Umiejętność czytania się kłania...

hahaha wpłaciłem do nich wczoraj 200 zeta . Poszło wszystko na wieczornych meczach a dziś wpisuje sobie kod i jest 200 na koncie.. niezłee..
Gdzie tu masz cokolwiek napisane o wypłacie?
Chodzi o to, że można wpłacić i grać bez blokowania kasy... wygrasz dużo - wypłacasz bez wpisywania kodu, przegrasz - wpisujesz kod i masz 350 PLN.
Tyle, że obrót duży...

wojcieszek 26

wojcieszek

Użytkownik
Bonus może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać - aktywowany za pomocą kodu bonusowego - najpóźniej do 10 dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie.

a jak brat / siostra korzystała z bonusu i drugi członek rodziny nie wiedział o tym, to cofną bonus??

lukasz936 0

lukasz936

Użytkownik
Witam. Więc tak, np jeżeli wpłacę 100 zł, no to oczywiste, że dzięki bonusowi będę miał na koncie 200 zł. Hmm a obrócić będę musiał kwotę 200 zł trzykrotnie po kursie min 2,0? Chodzi mi o to czy jeżeli ten zakład za 200 zł mi wejdzie to nie będę musiał obracać tez tymi zarobionymi środkami? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale z tego co piszecie to chyba tylko 200 zł. ????

kondor 28

kondor

Użytkownik
Kompletnie nie wiem co piszesz, powinienem Cie zignorowac, bo masz opisane na pozostałych stronach...to się zaczyna robić nudne.......... masz 200 zł obracasz to 6x, czy zaklad Ci wejdzie czy nie....masz mieć łaczną sumę obróconą a czy Ty wygrasz czy Ty przegrasz to akurat nikogo nie obchodzi......

L 0

lanca

Użytkownik
Wpłacam 350 zl stawiam, wygrywam 700. Wypłacam 350 zl a drugie 350 zl zostawiam wpisuje kod czy dopisuja mi to 350 zl? czy cos naruszyłem orientuje sie ktos?

deloo 7

deloo

Użytkownik
wplacasz 350zl z bonusem masz 700zl, zeby wyplacic musisz obrocic przynajmniej 3 razy po kursie 2.0 czyli zeby wyplacic musisz miec uzbierane 2100zl

el_90 0

el_90

Użytkownik
Kurcze ja takie rzeczy kumałem mając 16 lat . :-D

Macie 350 zł na promocji = 700 zł.
Musicie wykonać obrót 2100 zł po kursie min. 2.0 aby MÓC wypłacić pieniądze .
Przykładowo 700 zł x 2 wchodzi = 1400 i wtedy możecie zagrać all in 1400= 2800 zł i wypłacacie już po dwóch obrotach fajną sumkę :spokodfhgfh:

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
przeczytałem cały temat i całkiem niegłupia promocja, zaraz przeleje kase na bah.

ps. Jeżeli ktoś zada jeszcze jakies pytanie odnośnie tego bonusu to pękne za śmiechu ;) Czytać temat od początku, na każde pytanie jest odpowiedź !! ????

D 0

dziczyzna

Użytkownik
Takie pytanei mam zakladamy ze wplacam 100 pln dzis, ale chce bonus 350 pln i tak sobie gram za te 100 pln i mam powiedzmy za dwa dni 350 pln i dopiero wtedy wpisuje kod bonus. dostaje 350 pln bonusu?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Takie pytanei mam zakladamy ze wplacam 100 pln dzis, ale chce bonus 350 pln i tak sobie gram za te 100 pln i mam powiedzmy za dwa dni 350 pln i dopiero wtedy wpisuje kod bonus. dostaje 350 pln bonusu?
Nie. Bonus to 100% od WPŁACONEJ kwoty.

Do góry Bottom