chyba jednak nie, z livechat:Panowie.. o czym Wy za przeproszeniem pieprzycie?
sposób banqsimensa nie jest niczym nowym... a na pewno nie jest zakazany
Bo nikt nie karze mu od razu brać bonusa... a i nikt nei zabrania próbować obrócić potem 350 złotych 6 razy (dość ciężkie zadanie biorąc pod uwagę kursy )
Dla niego to po prostu taki zwrot postawionej stawki. Tyle, że ciężki do obrócenia :jezora:
Umiejętność czytania się kłania...chyba jednak nie, z livechat:
you: Mam pytanie, wplacilem pieniazki, 350 pln, teraz mam na koncie 436, czy moge to wszytko teraz wyplacic, wpisac kod bonusu i otrzymam normalnie 350 pln na konto ?
bet-at-home.com Service PL: dokonanie wyplaty w okresie trwania promocji, wyklucza ze skorzystania z bonusu
z dalszej rozmowy jednoznacznie wynikało, ze nie jest to mozliwe, widoczne chlopak mial szczescie, albo bedzie mial problem przy wyplacie...
Gdzie tu masz cokolwiek napisane o wypłacie?hahaha wpłaciłem do nich wczoraj 200 zeta . Poszło wszystko na wieczornych meczach a dziś wpisuje sobie kod i jest 200 na koncie.. niezłee..
Litości.....Wpłacam 350 zl stawiam, wygrywam 700. Wypłacam 350 zl a drugie 350 zl zostawiam wpisuje kod czy dopisuja mi to 350 zl? czy cos naruszyłem orientuje sie ktos?
Litości.....Litości.....[/QUOT
zagrane za 2100 a nie uzbieranewplacasz 350zl z bonusem masz 700zl, zeby wyplacic musisz obrocic przynajmniej 3 razy po kursie 2.0 czyli zeby wyplacic musisz miec uzbierane 2100zl
Nie. Bonus to 100% od WPŁACONEJ kwoty.Takie pytanei mam zakladamy ze wplacam 100 pln dzis, ale chce bonus 350 pln i tak sobie gram za te 100 pln i mam powiedzmy za dwa dni 350 pln i dopiero wtedy wpisuje kod bonus. dostaje 350 pln bonusu?