Przeczytałem wszystkie posty i widze, że dużo osób miało pytanie odnośnie obrotu. Ja dziś skorzystałem z promocji i wpłaciłem 350zł do
BAH i teraz musze zrobio obrót 2100zł. Dla mnie to nie jest problem. Ale ja sie wcale nie spiesze i nie gram nic na siłe. Mam kase w paru bukach i jako, że głównie gram single
Bah sie do tego nie nadaje gdyż są tu zaniżone kursy. Ale zawsze jakiś dubelek AKO 2 można złożyć i obrót 2100zł myśle że w miesiąc spokojnie zrobie bez większego ryzyka.
Ale widze, że większość graczy tutaj to nowicjusze i chcą zrobić obrót bardzo szybko. Mam na to dla was metode. Wystarczy mięć troche kasy także w innym buku. Metoda polega na tym że obstawimy 1 mecz 2-zdarzeniowy o kursie 1,85-1,9 + do tego jakiś mecz mega pewny o kursie 1,1. W 1 buku (
BAH) gramy na gospodarzy + pewniak 1,1, a w 2 buku gości + pewniak 1,1. Proponuje obstawić bardziej prawdopodobne zdarzenie w 2 buku. Jeśli wygrają w tym przypadku goście w
BAH nie mamy już kasy, ale w tym drugim mam 2 razy tyle. I obrót mamy z głowy. Kurs w obydwu przypadkach wychodzi ponad 2zł, więc jeszcze leciutko jesteśmy na plus:spokodfhgfh: Ale najważniejsze jest tu wybranie tej mega pewniaka o kursie 1,1. Niespodzinaki sie zdarzają, ale nie trafić kursu 1,1 to trzeba mieć wielkiego pecha. Metodę te polecem jeśli ktoś nie umie obracać za bardzo kapitałem, a chciałby zdobyć ten bonus.
Ja osobiście wole obrócić spokojnie, gdyż można jeszcze zarobić. Ale także po obróceniu 2100zł wypłacam od razu kase w
BAH, gdyż kursy są tu bardzo bardzo zaniżone.