>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BARDZO SKUTECZNY SYSTEM !!

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
W tym tygodniu pasują dwa typy, prócz pierwszego dzisiejszego rozyjskiego rozliczonego. Oto one:
23 marca 2013
Flota Świnoujście - Sandecja Nowy Sącz @ 1,70 :: Ew. wygr.: 510 zł
24 marca 2013
Elche - Murcia @ 1,60 :: Ew. wygr.: 480 zł
Z innych typów na przełom marca i kwietnia to mam wybrane (już z wystawionymi kursami) między innymi:
30 marca 2013
Galatasaray SK - Istambul BB @ 1,48 :: Ew. wygr.: 444 zł
31 marca 2013
Olympique Lyon - FC Sochaux @ 1,48 :: Ew. wygr.: 444 zł
Mam jeszcze typy (29 i 30 marca), których kursy nie są jeszcze wystawione, bądź nie ma jej w ofercie, czekam aż się pojawią i wytypuję. Oto one:
Crystal Palace, FC Watford, Litex Łowecz, NK Dynamo Zagrzeb, Platinum Stars, Orlando Pirates.
Łącznie do rozliczenia do końca marca jest... 10 typów! Po nich zrobię rozliczenie całego miesiąca, jak i podam kolejne typy na pierwszy tydzień kwietnia.

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
Uwzględniam TYLKO mecze u siebie i TYLKO hegemonów własnego boiska. Nigdy wyjazdy. Galatasaray przegrał u siebie ostatni mecz 0-1. Więc prawidłowy typ. Jeszcze raz przeczytaj jakie są założenia tego tematu - mecze tylko u siebie, typuje się drużyny, które są po remisie/porażce u siebie, hegemonów własnego boiska, walczących o coś, omijając mecze z czołówką.

czaninho 33

czaninho

Użytkownik
Flota Świnoujście - Sandecja Nowy Sącz kurs 1,65 na typ 1
a swoja droga co prawda sa na 1 miejscu w tabeli ae maja 4 porazki z rzedu. 1u siebie i 3 na wyjezdzie

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Flota Świnoujście - Sandecja Nowy Sącz kurs 1,65 na typ 1
a swoja droga co prawda sa na 1 miejscu w tabeli ae maja 4 porazki z rzedu. 1u siebie i 3 na wyjezdzie
No właśnie może sezon wiosenny to koniec dobrej Floty... Ale to silna seria, dobrze ją złamać ????

keraad 0

keraad

Użytkownik
Z tą Flotą to uważałbym bo &#39;grozi&#39; im.. awans do Ekstraklasy na co nie są przygotowani w żaden sposób (przede wszystkim brak infrastruktury stadionowej) i mogą odpuścić tak jak w tamtym sezonie.

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
Doskonale sobie zdaję sprawę, co Flota &#39;wyczynia&#39; w 1 lidze, lecz po prostu liczę na przełamanie. Ryzyko biorę na siebie, w końcu coś wygrać muszą. Tym bardziej, że ten typ ewidentnie pasuje do tego sposobu gry.
Znalazłem kursy na 3 powyższe zdarzenia, oto one:
29 marca 2013
Crystal Palace - Birmingham City @ 1,95 :: Ew. wygr.: 585 zł
FC Watford - Burnley FC (DNB) @ 1,53 :: Ew. wygr.: 459 zł
30 marca 2013
NK Dynamo Zagrzeb - NK Zadar @ 1,20 :: Ew. wygr.: 360 zł
Cały czas czekam na wystawienie kursów Litexu, Platinum Stars i Orlando Pirates.
Pozdrawiam!

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
Zauważyłem, że na dziś jest jeszcze jeden typ warty uwagi. 2 liga belgijska:

20 marca 2013
St. Truiden - Aalst @ 1,51 :: Ew. wygr.: 453 zł

Ostatni mecz u siebie zremisowali, u siebie przegrali tylko raz, są w czołówce ligi oraz w czołówce tabeli meczów u siebie. Przeoczyłem ten typ, podaję teraz ????

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
Są wystawione kursy na Litex!
30 marca 2013
Litex Łowecz - Botev Vratsa @ 1,33 :: Ew. wygr.: 399 zł
3:0 13&#39; ;D
Poczekajmy do końca meczu, jak na razie jest super ???? Czekam dalej na kursy dwóch meczów z ligi RPA.

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
20 marca 2013
St. Truiden - Aalst @ 1,51 (WYNIK: 3-0) :: Ew. wygr.: 453 zł :: ZYSK: +153 zł ✅
Bilans typów: 11-1-1
Zysk: +1110 zł ✅
Yield: +28,46% ✅

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
23 marca 2013
Flota Świnoujście - Sandecja Nowy Sącz @ 1,70 :: Ew. wygr.: 510 zł
Zaplanowany na sobotę mecz pomiędzy Flotą Świnoujście a Sandecją Nowy Sącz nie odbędzie się. Powodem przełożenia zawodów na inny termin są ciężkie warunki atmosferyczne oraz zalegający śnieg na stadionie w Świnoujściu.
Źródło: http://www.sandecja.org/1,1617,Mecz_z_Flota_nie_odbedzie_sie.htm&amp;amp;lang=1
ZWROT :: 300 zł
Bilans typów: 11-2-1
Zysk: +1110 zł ✅
Yield: +26,43% ✅

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik

24 marca 2013
Elche - Murcia @ 1,60 (WYNIK: 1-0) :: Ew. wygr.: 480 zł :: ZYSK: +180 zł ✅

Bilans typów: 12-2-1
Yield: +28,67% ✅
Zysk: +1290 zł ✅

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
Są kursy na 2 mecze z ligi RPA, które podawałem powyżej, sprawdzę później czy jakieś inne mecze po drodze jeszcze wpadną, pasujące do kryteriów.
30 marca 2013
Platinum Stars – Mamelodi Sundows @ 2,60 :: Ew. wygr.: 780 zł
Orlando Pirates – Pretoria University @ 1,55 :: Ew. wygr.: 465 zł

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
29 marca 2013
Crystal Palace - Birmingham City @ 1,95 (WYNIK: 0-4) :: Ew. wygr.: 585 zł :: Strata: -300 zł ⛔
FC Watford - Burnley FC (DNB) @ 1,53 (WYNIK: 3-3) :: Ew. wygr.: 459 zł :: Zwrot: 300 zł
Ogólnie licząc tylko dzisiejszy dzień, to jestem na ⛔
Bilans typów: 12-3-2
Yield: +19,41% ✅
Zysk: +990 zł ✅
No dziś troche nie pykło, porażka Crystal Palace i remis Watford. ????
Trudno, po to sprawdzam wszytskie typy spełniające kryteria, by uzbierać dużą próbę ???? W ogólnym rozrachunku i tak jestem na ✅ a na jutro jeszcze zostało 6 typów postawionych do rozliczenia. Więc jestem spokojny o wyniki, ten miesiąc zapewne będę miał na plus. Cel jest jasny - yield 10%. ????

PS: Pierwsze wnioski - zamiast DNB będę typował 1X, byłbym zdecydowanie na plus w 3 zwrotach...
PS 2: Już w tamtym tygodniu zastanawiałem się, czy wliczyć Górnik Zabrze do typów, bo spełniało kryteria w 90% (prócz miejsca w tabeli), spadek formy mnie zniechęcił i teraz żałuję... Wczoraj wygrali z Widzewem 3-1 :/

markinho 16

markinho

Użytkownik
Co powiesz na :
Sarajevo - Olimpik Sarajevo
Siroki Brijeg - Celik Zenica
Hertha - Bochum
Bielefeld - Darmstadt
Być może jakiegoś punktu systemu nie uwzględniłem ;)

Do góry Bottom