Czasami jeśli mimo tego, że typ spełnia kryteria i masz wrażenie, że formę mają spadkową, warto raz na jakiś czas zrobić podpórkę. Ważne by być do przodu. Mi taki sposób uratował aż 3 typy, gdybym wytypował je na czysto, bilans by wyglądał zdecydowanie gorzej. W większości wypadków typujesz czysto na gospodarza.To gramy zwycięstwo gości czy 1x ?
Lyon już wcześniej uwzględniłem, jakoś grubo ponad tydzień temu (post z 18 marca) ???? Zobacz posty powyżejLyon - Sochaux | 1 | 1,5 | Bet365
Litex ladnie wszedł ale chyba warto grac 1X jak sa duze kury na gospodarzy mysle ze od 1.80 w góre.ja niestety wtopiłem bo postawiłem na wygraną Platinum Stars ale za to odrobiłem troszkę straty stawiając 1/1 na Litex (kurs 1.80)
Tak, też tak myśle takim przykładem właśnie był dziś Platinum Stars, a nawet gdy kurs na 1x bedzie dość mały np 1.20 to warto dorzucić go do jakiegoś akoLitex ladnie wszedł ale chyba warto grac 1X jak sa duze kury na gospodarzy mysle ze od 1.80 w góre.
Ja bym nie ryzykował ???? Tu już nie chodzi o przeczucie. Chodzi o sam fakt trzymania się pewnych reguł, które są banalnie proste ????Tak sobie myślałem czy nie obstawić dziś tego meczu: http://www.livesports.pl/mecz/z5PhCYSr/#tabela;table;home
Gaziantepspor drużyna ze środka tabeli ale u siebie spisuje sie całkiem dobrze, teraz troche żałuje bo nawet z podpórką byłby kurs 1.44
Robert, piszesz ostatni mecz us sibie nie wygrany, a np. mecz wyjazd przed danym meczem jeśli jest wygrany to te grać... czy lepiej tylko wg poniższego przykładu...
- typujecie hegemonów własnego boiska
- gracie tylko gospodarzy
- gospodarze przegrali/zremisowali ostatni mecz u siebie
- omijacie mecze z miejscami 1-5
Dokładnie typuję jak wg przykładu z drużynami A, B, C. Nie interesuje mnie to, czy na wyjeździe 4 marca (wg Twojego przykładu) drużyna A wygra, przegra, czy zremisuje. Mnie tylko interesuje, co drużyna zrobiła u siebie. Hegemoni własnego boiska, to zazwyczaj potentaci ligowi, walczący o mistrzostwo i puchary, to zazwyczaj drużyny, które u siebie nienawidzą przegrywać (to meczami u siebie przede wszystkim i z "ogórkami" zdobywa się mistrzostwo) - dlatego ten sposób gry ma logiczne uzasadnienie. Na ten moment trzymam się tej zasady, do momentu, kiedy będę miał dość liczną próbę (ponad 100 typów). Nie chcę zmieniać zbytnio zasad selekcji, by móc wyciągnąć odpowiednie wnioski. Jeśli okaże się, że gdzieś będzie jakaś mała luka, którą można zmodyfikować i ulepszyć, wtedy wkroczę ze zmianami ????Robert, piszesz ostatni mecz us sibie nie wygrany, a np. mecz wyjazd przed danym meczem jeśli jest wygrany to te grać... czy lepiej tylko wg poniższego przykładu...
01 marca
ZESPÓŁ A (czołówka tabeli, hegemon własnego boiska) - ZESPÓŁ B
nie wygrywa A
04 marca
ZESPÓŁ C - ZESPÓŁ A
nie wygrywa A
07 marca
ZESPÓŁ A - ZESPÓŁ D (poniżej 5go miejsca w tabeli)
obstawiać A
grasz te mecze single czy kupony?Ja na dziś gram jeszcze Palmeiras (1.62) i Galatasaray (1.45)
Na jutro:
Real Potosi 1 (1.28)
Lok. Plovdiv 1x (1.22)
Lyon sobie odpuszcze ;>
jeszcze do końca nie wiem ale myśle że zdecyduje sie na singlegrasz te mecze single czy kupony?