Tak zaraz się zwali kupa wychwalających a jednym z nich będę właśnie ja. Nie mam do tego banku żadnych zastrzeżeń. Gram już od dłuższego czasu przez internet i nie zdarzyło mi sie mieć żadnych problemów z przelewami, czy to bezpośrednio do buka czy na moneybookers lub w druga stronę. Jeżeli miałem problemy to bardzo szybko i zgrabnie to załatwiali. m.in zastrzeżenie karty (telefonicznie) oraz szybkie info dotyczące najbliższych wpłatomatów w danym regionie.Pekao i PKO to inne banki PKO odrzuć od razu, bank się zatrzymał w latach 80tych.
Zaraz też zwali się kupa osób wychwalających mbank... rada- nie słuchaj, konta i tak będziesz potrzebował, kilka złotych/msc cię nie zbawi, a mają wyjątkowo niekompetentną obsługę(telefoniczną)
Wiesz, jak się zaklada konto TYLKO do przelewów przez internet, to najważniejsze jest żeby były one darmowe i żeby im sie system nie wieszał zbyt często. Jak natomiast konto jest potrzebna w codziennym życiu - może w wieku 18,19 lat niekoniecznie , ale 24-25 już owszem- i gdy trzeba załatwiać bardziej skomplikowane rzeczy niż wstukanie kodu jednorazowego, to niezbędna jest sprawna i fachowa obsługa. Natomiast w mbanku biorą ludzi sprawiających wrażenie że są z ulicy i wklepali parę formułek na pamięć i niezbyt wiedzą o co w tym wszystkim chodzi.Tak zaraz się zwali kupa wychwalających a jednym z nich będę właśnie ja. Nie mam do tego banku żadnych zastrzeżeń. Gram już od dłuższego czasu przez internet i nie zdarzyło mi sie mieć żadnych problemów z przelewami, czy to bezpośrednio do buka czy na moneybookers lub w druga stronę. Jeżeli miałem problemy to bardzo szybko i zgrabnie to załatwiali. m.in zastrzeżenie karty (telefonicznie) oraz szybkie info dotyczące najbliższych wpłatomatów w danym regionie.
Posiadanie konta z tego co wiem jest darmowe więc skąd te bzdury ze kila zł/msc dodatkowo lepiej zapłacić skoro może mieć darmowo i dobrze ?
Płacisz wyłącznie za posiadanie ewentualnie karty debetowej lub innej i to tylko 2zł/msc w zależności od tego jaki rodzaj karty . Dodatkowo możesz też opłacić ubezpieczenie karty w razie kradzieży itp. Mbank wg mnie na chwilę obecną do polecenia zwłaszcza jeśli to tylko gra przez internet. Jeśli chodzi o jakiekolwiek wady to może czat on-line , który trochę muli i generalnie może się zdarzyć, że trzeba będzie poczekać na odpowiedź jakiś czas. Jednak dosyć rzadko korzystam z czatu i wyłącznie gdy chodzi o sprawy administracyjne bądź najbliższych zmian lub lepszej oferty.
Mylisz się. Np w Alliorze i City dają od ręki. Ale myślałem, że na takim forum ktoś rozszerzy trochę bazę banków, które mają taką usługę.Żaden bank nie wydaje kart od ręki, co najwyżej możesz dostać numer rachunku na który wpłacasz od razu kasę.
Mówisz do mnie że nie wiem a wydaje mi się że wiem?po co odp. jak nie wiesz a myslisz ze wiesz ?w city handlowy od razu dostajemy karte aktywna. Czekasz tylko 15 minut az ci wygraberuja. Konto platne15 chyba za miesiac ale jak masz duze wplywy to zero.standard