To nie wiem opłaca się brać tą ekarte? i napisz jak może jak z tym konfigurowaniem limitów w tej karcie z delfinkiem.Odnośnie czasu to nie pamiętam, bo ileś lat temu zakładałem konto. Pierwszy email był albo tego samego dnia albo natępnego.
Karta za 25 zł (tzw. ekarta) do płatności w zasadzie nie jest potrzebna, możesz płacić przez net zwykłą kartą debetową (z delfinkiem, karta darmowa) po skonfigurowaniu limitów. Kurier nic Ci nie będzie wkręcał, bo jego w zasadzie to mało obchodzi, oni są wynajetą firmą zewnętrzną.
Dzięki wielkie.To tak na razie biorę bez e-karty ,później jak mi się przyda to ją zamówię.Z konfigurowaniem limitów sprawa wygląda następująco:
1. "Jeśli jesteś zainteresowany taką funkcjonalnością karty, skontaktuj się z mLinią w celu ustalenia szczegółowych limitów autoryzacyjnych dla transakcji internetowych, korespondencyjnych, telefonicznych, w ramach limitów ogólnych na zakupy. Limity te są domyślnie ustawione na 0 PLN." to ze strony banku
2. Potem możesz dokonywać zmian w serwisie internetowym.
Co do ekarty, czy się opłaca? Czasami możesz trafić na sklep / firmę która nie obsługuje kart visa electron, to wtedy ekarta ma sens.
Mnie kilka razy, czas oczekiwania od 20-40 s. po zidentyfikowaniu klienta. Raz tylko czekałem kilka minut.Drugi minus to mLinia... Udalo sie komus tam dodzwonic? ????