Marcin-Odra. Jestem Robert. Skąd imię Artur? Jak napisałem na początku tematu, wysłałem paszport. Organizacja eCogra poprosiła o potwierdzenie dokumentu jakim jest paszport. Tak też zrobiłem. Powtarzam po raz kolejny, nie ma problemu żebym wysłał swój dowód osobisty, prawo jazdy itp, tylko żeby oni tego chcieli.
Nie musisz mieć kontaktu z
bet-at-home.com, możesz zwyczajnie wejść na czat i zapytać o Moje konto. Sam zobaczysz jak się z nimi rozmawia. Jak uda się Tobie nakłonić, abym wysłał dowód osobisty lub inny dokument to będę wdzięczny.
Administrator, raczej powinien być bezstronny, albo przynajmniej dowieść prawidłowości, zanim napisze zdanie typu:
Jeśli bardzo dobrze podrobił paszport (bo tak wynika z maila od eCogra) to myślisz, że aktu notarialnego nie podrobi? :smile:
cyt. Dlaczego on tak chętnie poszedł na notariusza (o ile to prawda) ? :wink:
Proszę napisz do
bet-at-home.com, i zapytaj się czy otrzymali potwierdzoną kopię.
Ja wiem że wysłałem na ich prawidłowy adres, i na pewno taką kopię otrzymali.
Takie komentarze tylko odrzucają od ludzi, którzy bez rozpoznania sprawy, natychmiast wydają wyroki.
Ponadto drogi administratorze, notariusz poświadczając dokumenty, wydaje tzw. kopie wierzytelną, natomiast, akt notarialny to dokument gdy sprzedajesz lub kupujesz nieruchomość- to dwa zasadniczo różniące się dokumenty!
Przeczytałem przed chwilą posty związane z moim tematem, i wypowiedziami administratora. Pytam się kolejny raz: Jaki Artur? Dlaczego uważasz że podszywam się jako Artur, skoro wiem że mam na imię Robert. Jakie multikonta? Człowieku, udowodnij mi że posiadam choćby drugie konto, a dopiero wtedy pisz, że jestem multi.
Chciałbym jeszcze zauważyć że nie korzystam z żadnych portfeli elektronicznych typu moneybookers itp. Logicznym jest że wypłacając pieniądze na konto bankowe, dane osobowe muszą być zgodne jakie widnieją w przelewie. W Związku z tym, dla tych co uważają że oszukuję, że podszywam się pod inną osobę itp, niech się zastanowią nad sensem swoich wypowiedzi, bo jak administator zauważył że robię szopkę, rodzi się pytanie! Jaki miałoby to sens, skoro i tak pieniądze wróciłyby na konto bukmachera z uwagi na niezgodność danych w przelewie.