Dokument mam już poświadczony, czekam tylko na odpowiedź od
bet-at-home.com, ponieważ zapytałem ich jak mam przesłać i gdzie, potwierdzony notarialnie dokument.
Konsultant odpowiedział, że musi o to zapytać się w odpowiednim dziale i prześle mi wiadomość na pocztę.
Tak poza tym, uważałem że takie poświadczenie, jest dużo droższe. Całkowity koszt poświadczenia to 12 złotych + 23% Vat.
Co do osób twierdzących o wyłudzeniach bonusa!
Wyłudzić bonus nie jest takie proste. Proszę zauważyć że firma
Bet-at-home.com, owszem proponuje bonus od 1 depozytu do
kasyna do 400 zł. Jednak aby móc go wypłacić, należy spełnić obrót 40 krotnie. Oczywiście gry typu ruletka, black jack i inne stołowe, wliczają się do obrotu tylko w 0,1 x stawki. Sloty w 100%, ale te gry są obciążone największym ryzykiem przegranej. Średni zwrot z postawionych stawek, wynosi 95% (teoretycznie
). Proszę przeliczyć, że jeżeli nawet slot byłby łaskawy i zabierał tylko te 5% od każdych postawionych 400 zł, to 20 zł bylibyśmy stratni, mnożąc to przez 40 krotny wymóg obrotu, wychodzi na to że zarówno kaucja jak i bonus uległby przegranej.
Jeżeli chodzi o gry typu black jack, gdzie udział wynosi 0,1 w stosunku do stawki, i gdy gracz stosuje strategię w której może zniwelować przewagę
kasyna do "jedynie" 0,5 %, to wychodzi że gracz musi postawić zakłady na łączną kwotę 160 tysięcy złotych. W tym wypadku na każde 400 złotych gracz straci 2 złote. Gracz musi postawić 400 razy po 400 złotych, co wiąże się z utratą 2 x400 = 800 zł. I znowu strata wynosi zarówno kaucję jak i przyznany bonus.
Uważam że wyłudzeń promocji w kasynie, raczej nie występuje wśród graczy, bo jest to zwyczajnie nieopłacalne.
Co do zakładów sportowych, nie skorzystałem z ich promocji, ani razu.