Witam,
1. E-mail adres z którego zostało zarejestrowane konto w/w Pana na naszym forum przypisane jest do zupełnie innej osoby, czyli niejakiego Pana Artura K. na jednym z popularnych portali społecznościach, który wydaję się jak najbardziej rzeczywistą osobą.
Jak wynika z korespondencji zamieszczonej przez forumowicza support
bet-at-home.com zwraca się do niego Robert i to jest pierwsza rzecz, która nie pasuje mi w tej sprawie.
Czyli, o co w tym chodzi? Pożyczacie sobie z kolegą Arturem K. e-mail adres? Już mnie ciekawi twoje wytłumaczenie.
2. Kolejną rzeczą jest to, że tak naprawdę nie wiemy, czego (jakiego dokumentu) potwierdzenie zostało załączone przez Artura/Roberta.
Załóżmy w/w osoba wysłała sfałszowany PASZPORT, następnie idzie do notariusza robi potwierdzenie notarialne oryginalnego dokumentu i dostaje je bez najmniejszego problemu, następnie wysyła sfałszowane potwierdzenie notarialne żeby pasowało do wcześniej wysłanej fałszywej kopii paszportu.
3. Kolejna rzecz, unibetnord chętnie zamieszcza print screeny historii z czatu, dlaczego więc nie zamieści print screenu z korespondencji z eCogra np. ich pierwszą odpowiedź i 2 w której jak pisałeś eCogra poprosiła Cię o wysłanie dokumentów do
BAH.
Chciałbym też stanąć w obronie pracownika z
live chat, który po prostu się pomylił i starał się sprostować, (troszkę nieudolnie) i przeprosił, zaprzeczył, że chodzi o poddawanie żetonów, również nie potwierdził nigdzie, za co twoje konto zostało zablokowane.
Nie chce żeby ktokolwiek myślał, że jestem obrońcą buków, ale nie mogę też stać bezkrytycznie w tej sprawie skoro mam poważne wątpliwości.
Pozdrawiam