Nie zapominajmy się aż tak znowu. Trzeba przyznać świetny mecz Francuza. Wielkie Wielkie brawa dla niego!! Ale że odrazu następca Federera to nie sądzę aczkolwiek jest to wielki talent. Nadal fatalnie zagrał nie szło mu nic, ale po prostu Tsonga nie dał mu się rozegrać i to było główną przyczyną porażki Hiszpana, dobra gra Jo to sprawiła i zobaczymy z kim zmierzy się w finale. Typuje na Djoko :jezora:
I tu sie mylisz... Tsonga może niema takiego doświadczenia ale gra zajebi***e i Fedex niebedzie miał z nim łatwo pewnie wygra ale może być 3-2.. ja jestem za Tsongiem...heheh jakie doswiadczenie ma Tsonga a jakie Nadal, Nadalowi sie nie udalo ale trudno mysle ze w nastepnym turnieju Tsonga przegra a jak trafi na Federera to pokaze dla Taongi gdzie raki zimuja w krotkiej pilce.
Człowieku oglądałes ty w ogóle ten mecz ?? Tsonga w tym jak i w poprzednim spotkaniu grał tak że aż gały wychodziły i moim zdaniem może dać rade zarówno Federerowi jak i Djokovicovi.A przyszłość przed nim w krótkim czasie powinien zostac jednym z najlepszych tenisistów na świecie !!!heheh jakie doswiadczenie ma Tsonga a jakie Nadal, Nadalowi sie nie udalo ale trudno mysle ze w nastepnym turnieju Tsonga przegra a jak trafi na Federera to pokaze dla Taongi gdzie raki zimuja w krotkiej pilce.
Boshe ludzie wy nic nie czaicie?? Kogo Nadal tutaj pokonał?? takiej drabinki nie miał chyba nigdy w życiu i trafiła mu się akurat gdy był bez formy co dobitnie pokazały już mecze z Moyą i Youzhnym przed AO.Nie wiem czym tu się tak jarać.Pamiętacie ,,super'' gonzo z zeszłego roku jak miał być wkrótce w top 3 a gdzie jest??? Federer to zawodnik ponadczasowy i już większość osób które mają jakieś pojęcie o tenisie dawno to zrozumiała.Młodzi wciąż wchodząć na kort czują do niego szacun i respekt,zwłaszcza gracze typu Tsonga czy Djoko czyli w drodze na szczyt.Tu trzeba takiego`podejście jak Tipsarević ,żeby w ogóle zawalczyć z Fedem.Takimi graczami są Rafa,Canas,Nalbandian czyli gracze którzy pokonali go `więcej niż raz.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
grajcie Feda że wygra AO po kursie ok 1.60 albo 3-0 w dwóch najbliższych meczach
Boshe ludzie wy nic nie czaicie?? Kogo Nadal tutaj pokonał?? takiej drabinki nie miał chyba nigdy w życiu i trafiła mu się akurat gdy był bez formy co dobitnie pokazały już mecze z Moyą i Youzhnym przed AO.Nie wiem czym tu się tak jarać.Pamiętacie ,,super'' gonzo z zeszłego roku jak miał być wkrótce w top 3 a gdzie jest??? Federer to zawodnik ponadczasowy i już większość osób które mają jakieś pojęcie o tenisie dawno to zrozumiała.Młodzi wciąż wchodząć na kort czują do niego szacun i respekt,zwłaszcza gracze typu Tsonga czy Djoko czyli w drodze na szczyt.Tu trzeba takiego`podejście jak Tipsarević ,żeby w ogóle zawalczyć z Fedem.Takimi graczami są Rafa,Canas,Nalbandian czyli gracze którzy pokonali go `więcej niż raz.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
grajcie Feda że wygra AO po kursie ok 1.60 albo 3-0 w dwóch najbliższych meczach
Po Twoich wpisach widać, ze ty nie masz zielonego pojęcia o tenisie.heheh jakie doswiadczenie ma Tsonga a jakie Nadal, Nadalowi sie nie udalo ale trudno mysle ze w nastepnym turnieju Tsonga przegra a jak trafi na Federera to pokaze dla Taongi gdzie raki zimuja w krotkiej pilce.
Gonzo to pipa xD Porównanie Gonzalesa do Tsongi mnie śmieszy.Zupełnie inne style gry,inne warunki fizyczne,inna mentalność i podejście do tenisa.Jak napisał Gusto -Tsonga jest wstanie wygrać w tym turnieju z każdym i już zacieram ręce na finał z Federerem,to będzie mecz.Pamiętacie ,,super'' gonzo z zeszłego roku jak miał być wkrótce w top 3 a gdzie jest???
Wprost przeciwnie!Nie mam nic przeciwko panowaniu Ferdka,zasłużył na to swoją grą,nie będę jednocześnie protestował,jeżeli ktoś go zastąpi.Warunek jest jeden : musi być lepszy od Federera:jezora:!!!Panowie , spójrzmy prawdzie w oczy , zdecydowana większość forumowiczów chciałaby po prostu aby w końcu Roger zszedł z pierwszego planu , bo nie da się ukryć że już tenis po prostu stał się nudny skoro i tak wiadomo było że prawie zawsze wygra szwajcar ????