Oli masz racje, dziś kompletna posucha, ja nawet omijam Cilica, bo Tipsa nie jest wcale taki cienki, a pojedynek Serba z Chorwatem wpłynie motywująco na obu. 1,4 to nie dobry kurs przeciwko Janko.
Gilles Muller - Bernard Tomic - OVER 39,5 GAME 1,952
no i czego można się spodziewać po panach z Pinnacle? Z pewnością tego, że wystawią taki HC, żeby się 3 sety zakończone w TB nie zmieściły. Muller chyba wyjątkowo lubi grać w tenisa, zawsze stara się utrzymać na placu gry jak najdłużej. Młody Tomic ma ogromne wsparcie publiki i też bardzo dobry serwis. 4 zacięte sety, w tym jeden minimum jeden TB. Jak dla mnie bardzo realne, gram 5/10.
Jeśli chodzi o Ferrera to ja bym omijał ten mecz z daleka. Hrbaty jest słaby a Hiszpan jest dobry, ale nie ta nawierzchnia i nie w tej dyspozycji. Soda i Baghdatis to też taki wręcz podręcznikowy NO BET. Szwed ostatnio nie prezentuje takiej formy, jak pod koniec 2008, natomiast Bagieta? Jak zagra dobrze to wygra 3-0 jak mu nie będzie wychodziło to może też wtopić 0-3.
Aha, pisanie że Hrbaty jest w dobrej formie, bo wygrał z Isnerem to żaden argument.