>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australian Open '13 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Williams - Sharapova 2 1,25
Sharapova odpowiednio stęka by zajść do finału, czuć to w jej głosie. Venus bez blasku na wielkich turniejach, za to rosjanka mierzy tylko z zwyciestwo, od początku piorunująca forma, to powinno się rozstrzygnąć w dwóch krótkich setach.
10/10 ✅ (lekko)
Kerber - Keys 2:0 2,20
Piątka turnieju gra z młodą amerykanką. Obie wyglądają jak koń, ale klacz z Niemiec jest z pewnością tenisistką trzy klasy lepszą i trochę ładniejszą. Mecz z Hradecką pokazał, że jest w formie, zaś Keys pewnie pokonała Peszek, jednak austriaczka przystąpiła do turnieju bez formy.
5/10 ✅ (dość spokojnie, ktoś chyba nie dowierzał?)
Li - Cristea (1 set) over8,5 1,83
Rumunka jeśli od początku nie weźmie sie do pracy jej porażka w tym meczu bedzie gwarantowana. Przypuszczam, ze zaczną agresywnie, ale bez nadmiernego ryzyka, doświadczenie obu zawodniczek ostudzi zapały, więc pierwszy set może być stykowy. Jeśli Chinka wygra pierwszy set, można w drugim stawiać live na jej wygraną 6:0 lub 6:1. Podobnie myślę, że będzie meczu Isi, ale liczę, że Aga od początku weźmie mecz w swoje recę i może uda się wygrać pierwszy set 6:2 i wyżej.
5/10 ✅ (wynik idealny jak oceniłem 6:4 6:1)
bet365
Na dziś noc widzę tylko:
Wickeymayer - Kirilenko over21,5 2,00
Bukmacher też nie ma jednoznacznej faworytki. Tak samo to odebrałem. Kusiło mnie zagrać over2,5 w setach za 2,37 jednak uznałem, że po wyrównanym meczu może być 6:4 7:5 dla której z zawodniczek. Dla obydwu dziewczyn awans to prawodpodobnie ostatni etap turnieju, walka będzie emocjonująca. Belgijski tenis kobiecy próbuje sie odrodzić po nieobecności Henin i Clijsters, o te legandarne pozycje walczy m.in. Yanina, odprawiając Cepelovą i Gajdosovą po 2:0. Maria też ma za sobą podobną wielkosć rozegranych gemów co Belgijka. Osobiście stawiam na ładniejszą - Kirilenko, ale to prawdodpodobnie bedzie najbardziej wyrównany mecz dzisiejszej nocy i faktycznie trduno wskazać zwycieżczynię, gdyby chociaż która trzymała równą formę cały mecz, byłoby jasne...
5/10
bet365

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
4 kwartę wygra - Maria Sharapova (1,57) trwa
Serena Williams - wygra turniej (1,95) trwa
Kto zajdzie dalej w Australian Open: Victoria Azarenka v Maria Sharapova - 2 (2,20) trwa
Agnieszka Radwańska wygra swoją kwartę (2,75) trwa
Agnieszka Radwańska - Bojana Bobusic - 1 set over 7,5 gemów (1,66)✅
T. Pironkova - R. Oprandi - 1 (1,50)⛔
M. Barthel - K. Pervak - 2 (2,75)✅
C. Dellacqua - M. Keys - poniżej 20,5 gemów (1,72)⛔
Yung-Jan-Chan - Daniela Hantuchova - +3,5 gemów Yung Jan-Chan (1,80)✅
A. Ivanovic - M. Czink - under 18,5 gemów (1,53)✅
C. Wozniacki - S. Lisicki - 1 (1,50)✅
S. Williams - E. Gallovits-Hall - under 15,5 gemów (1,72)✅
U. Radwańska - J. Hampton - 2 (1,54) ✅
Madison Keys - Tamira Paszek 2:0 (2,10)✅
K. Pervak - H. Watson - 1 (1,53)⛔
A. Kerber - L. Hradecka - 2:0 (1,40)✅
Su-Wei-Hiseh - S. Kuzentsova - 0:2 (1,90)✅
L. Robson - P. Kvitova - 1 (2,20)✅
Maria Sharapova - Venus Williams 2:0 (1,61)✅
V . Azarenka - J. Hampton + 7,5 gemów J. Hampton. (1,61) ✅
------------------------------------------------------------
A. Kerber -K. Makarova - 1 (1,40)⛔
bet365
Kursy pewnie polecą w dół więc podaje typ teraz . Dzisiejszy mecz Rosjankę z waleczną Marion Bartoli kosztował bardzo du ż o sił. Ale nie przeciwko temu opieram typ. Dzisiaj Rosjanka prawie dokonała sensacji . M ając przewagę w trzecim secie 5:1 doprowadziła prawie do wyrównania wyniku przez Marion . Nawet obóz Rosjanki łapał się za głowę gdy widział jak Rosjanka niweczy p ot ę żną przewagę w tak szybkim tempie. M. Bartoli która grała już tylko siłą woli zacz ę ła odrab iać gem po gemie, a wmurowana Ro sjanka przebijała jednie każdą pi łk ę na środek kortu wystawiając M. Bartoli do uderzenia kończ ącego. Tak się po prostu nie gra. Rosjanka zachowywała się jakby bezpiecznie chciała dociąg n ąć spotkanie do końca. A. Kerber prezentuje w tej chwili zdecydowanie wyższy poziom gry niż Ro sjanka . Inteligencja rozgrywania piłek również jest po stronie A. Ke rber. Niemka idzie jak burza przez turniej i nawet wczoraj rewelacyjna w Australi i A. Keys nie by ła w st anie urwać chociażby seta Niemce . Angelique nie popełnia w meczu 13 błę dów podwójnych z ser wisu - ponieważ tyle popełniła M. Bartoli w meczu z Rosjanką. E. Makarova pomimo ostatnio 6 asów nie zachywca specjalnie podaniem i to właściwie cały turniej, szczególnie skuteczność zdobytych punktów po drugi m podaniu kul eje. Osobiście uważam, że może to być szybki mecz.
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +4
uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Inna sprawa, że mecz Stephens wcale nie musiał być lepszy. Wg statystyk Mladenovic miała 38UE, na które przypadło ledwie 10 wygranych piłek. W sumie obie uzbierały blisko 60 niewymuszonych w dwóch setach. Robson i Kvitova po dwóch setach miały mniej :p.
---
Do rzeczy:
Być może Robson jest po prostu słabsza od Stephens i gładko przegra, ale wcale się nie zdziwię, jeśli zobaczymy zupełnie inną zawodniczkę i zupełnie inną grę niż w meczu z Kvitovą.
A jakie to ma znaczenie? skoro Stephens nie musiała się namęczyć ze słabym przeciwnikiem, 21 eu, 21 winners, to w porównaniu do tej żałosnej Laury jest kosmos, nie wspominając o serwisie, czy liczbie DF w tym meczu bo to jest dopiero parodia, ogólnie rzadko kiedy można obejrzeć tak żałosne widowisko, nawet komentatorzy byli zgodni co do poziomu meczu, i oczy przecierali ze zdumienia że można grać coś tak tragicznego, nie będę tu wspominał nawet poruszaniu się słabej Brytyjki po korcie, można to skwitować jednym słowem komedia, z jednej strony Czeszka mająca jakieś problemy z tchawicą( w trakcie meczu przyjmowała jakieś leki), pare razy wyglądała jakby się miała rozpłakać, każdy wie w jakiej formie od pewnego czasu jest Kvitova i że w ciągu najbliższych tygodni z WTA10 powinna się pożegnać, moim zdaniem później wyleci również z 20, jeśli nie poprawi czegoś w swojej grze to będzie to nieuniknione, z kolei z drugiej strony Brytyjka, jak słowo daje nie wiem czy w pierwszej 100 jest zawodniczka gorzej poruszająca się po korcie, to co robiła Brytyjka, praca nóg itp wołało o pomste do nieba, jeśli tego jej trenerzy nie poprawią to o czołówce może zapomnieć.
Reasumując nie wiem co musiała by zrobić Amerykanka żeby jutro przegrać, nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić, dla mnie pewniak.
Stephens 1.6

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Dokładnie, zgodzę się z kolegą wyżej. Gra Kvitovej była fatalna, masa błędów, to samo z serwisem. Gdyby wtedy zamiast Robson grała inna zawodniczka to Kvitova dostała by 2-0.
Robson nie wychodziło w tamtym meczu bardzoooo dużo, zła praca nóg, nie dobiegała do wielu piłek które normalnie zawodniczka na tym poziomie powinna przebijać na drugą stronę.
Tego nie poprawi na pewno do jutra. Do tego dochodzi jeszcze głowa. Robson jest młoda i myślę że po tym zwycięstwie z Kvitovą &#39;&#39;zderzy się&#39;&#39; ze Stephens która pokaże jej jak się powinno grać.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Pozwole sobie wlaczyc sie do dyskusji.Ja takze ogladalem to pozal sie Boze EMOCJONUJACE spotkanie brytyjki z Kvitova nie wiem na jakiej podstawie scotratez ocenil to spotkanie jako najlepsze z dotychczas rozegranych na AO rozumie ze to Sarkazm :grin::grin: hehe poprostu to co obie panie pokazaly na korcie to byla parodia tenisa , obie mialy okolo 100 UE to powinno przejsc do Guinessa fakt nie spodziewalem sie fajerwerkow po tym spotkaniu wkoncu grala kvitova ale robson ??! Ja naprawde wspolczuje tym ludziskom na trybunach ktorzy zaplacili spore pieniadze za bilet a obejrzeli istna kaszane w wykonaniu tych pan publicznosc bardzo wyrozumiala na wimbledonie podejrzewam ze wygwizdano by je bo to niedopuszczalne aby zawodniczki z pierwszej 50 zafundowaly tak zalozsne widowsko
typ na Stephen to nie podlega dyskusji amerykanka potrafi grac w tenisa i pokaze jej szkole mam nadzieje

Otrzymane punkty reputacji: +2
wmarczyk10 64

wmarczyk10

Użytkownik
Panowie jakie sa wasze typy na mecz Date Krumm : Jovanovski? kusi mnie zagrac na bojane po kursie 2.2. co o tym myslicie?
Nie rozumiem usuwania postów bez podania powodu? o_O

strzala 377

strzala

Użytkownik
Panowie jakie sa wasze typy na mecz Date Krumm : Jovanovski? kusi mnie zagrac na bojane po kursie 2.2. co o tym myslicie?

Nie rozumiem usuwania postów bez podania powodu? o_O

To sobie mecz wybrałeś ???? . Krumm mogłaby być, jakby się bardzo postarała, mamusią Bojany ???? . Krumm to bardzo symplatyczny człowiek i pierw chciałem na nią za drobne pograć - ale sentymenty trzeba odłożyć. To kompletny no bet - Krumm to zawodniczka która nigdy jako tako nie robiła kariery, o czym ostatnio opowiadała w wywiadzie na Euro Sporcie, a mimo to doszła do III rundy. Grać potrafi, ma już swoje lata ale trzeba uszanować jej wolę walki i chęć. A Jovanovski to jeździec bez głowy - potężnie gra i albo auty 5 metrowe albo ładne punkty. Bojana pewnie będzie atakować a Krumm grać swoje. Nie zdziwi mnie ŻADEN wynik w tym spotkaniu a osobiście będę trzymał kciuki za 41letnią Japonkę(?) co jak co ale Bojana jest w jej zasięgu, trafiła dla siebie rewelacyjnie w drabince, no Bojana też nie może narzekać na przeciwniczkę w III rundzie. Radzę odpuścić to starcie :)

D 319

defox

Użytkownik
@Up

od rana myślę o tym typie. Miałem nieprzyjemność oglądać pojedynek Date z Peer, mecz przebiegał zgodnie z przewidywaniami tzn. większość wygranych gemów dzięki przełamaniom. W drugim secie wydawało się że Izraelka w końcu przypomniała sobie jak się gra i po odłamaniu wyrównała, żeby zaraz oddać i w efekcie przegrała drugiego seta. Japonka również strasznie męczyła się przy swoim podaniu.
Odnośnie Bojany, grałem na jej przeciwniczkę w poprzedniej rundzie i wydawać się by mogło, że Safarova odniesie łatwe zwycięstwo. Przypomnę, że dwukrotnie prowadziła w pierwszym secie, ale waleczna Bojana nie poddała się i doprowadziła do wyrównania. Przyznam się, że widziałem tylko kilka gemów drugiego seta. Na pewno sporą zasługę w zwycięstwie Bojany miała sama Safarova, która wyrzucała po autach wszystko co mogła.
Jednakże w konfrontacji weteranki z młodością stawiam na Bojanę.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
w sesji porannej polecam zagrac na S.Stephens , sprobowac szczescia mozna w spotkaniu Wickmayer- Kirlenko typ na belgijke,ktora prezentuje sie calkiem przyzwoicie w tym turnieju i kurs zacheca :grin:

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Y. Wickmayer - M. Kirilenko - 2 (1,44)✅
bet365
Przyznam się szczerze że już nie mogę patrzeć na anty-tenis Belgijki która wręcz męczy te swoje spotkania. Traci własne podanie bez przerwy. W pewnym momencie gra nieźle a zaraz przegrywa punkty seriami. Nie wiadomo tak naprawdę co Yanina zrobi w danym momencie na korcie. Ma dobre momenty - przeważnie gdy już jest źle, wtedy nawet wymianę jakoś prowadzi sensownie. Jednak zazwyczaj to piłka ląduje po dłuższych wymianach albo w siatce albo na aucie. Ostatni mecz z Cepelova był według mnie katastrofą w wykonaniu Y. Wickmayer. Belgijka powinna była temat załatwić szybko, ponieważ rywalka nic nie grała a w obu setach niewiele zabrakło aby przegrać. Yanina ma problem z serwisem i to nie od tego turnieju. Nie klei jej się ta zagrywka już dłuższy czas. Średni robi 3, 4 błedy podwójne. z G. Voskoboeva w Sydney zrobiła ich nawet 10. Każdy element gry właściwie Belgijki to ruletka. Wyjdzie albo nie wyjdzie. Jej forma jest nieregularna i nie wierze aby jej poziom gry wystarczył na Marie Kirilenko. Rosjanka jest zadziorna i ostatnio bardziej regularna. Ma wysoką skuteczność zdobytych punktów z pierwszego podania i popełnia mniej błędów serwisowych. Nie będzie to łatwy mecz ale wierze że cyrk znowu wygra.
by scotratez​

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 1

snajperxxx

Użytkownik
Panowie a co sądzicie o meczu Kuznetzova - Suarez Navarro typ na 2-0 kurs 1.57 unibet jako dodatek do jakiegoś kuponiku?

christopher48 // Mogłbyś napisać jakieś przemyślenia na temat tego meczu.

wmarczyk10 64

wmarczyk10

Użytkownik
Azarenka V. - Hampton J. typ : handi Hampton + 6.5 kurs 2.25 buk: bet365 ✅✅✅

Zaskoczyło mnie to że Amerykanka jest tak nisko stawiana przez bukmacherów, jest w nieziemskiej formie, oglądałem jej mecze z siostrami Radwańskimi i Khumkhum i zrobiła na mnie ogromne wrażenie, duzo wygrywanych bezpośrednio piłek, dobra w defensywie. Potrafiła jednym zagraniem wyjść z obrony do ataku. Victoria nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia, męczarnie z dziwnie grającą Niculesku, potem dostała kelnerkę. Jaime na pewno łatwo meczu nie odda bo w tej chwili jest w życiowej formie, na pewno będzie walczyć do samego końca i tu przypomina mi się mecz z Isia na Indian Wells gdzie pokazała ogromna wole walki.

Po za tym dołączam się do typu na 2:0 na Kuzniecova, Hiszpanka nie nadaje sie nawet do tarcia chrzanu, nie potrafi utrzymać swojego serwisu wiec Svieta powinna bez problemu sobie z nią poradzić.

Date krumm : Jovanovski typ 2 kurs 2.20 ✅✅✅

Bojana jest dwa razy mlodsza, Japonka nie oszuka natury, juz ma dosć warto zagrać na młodą serbke po takim kursie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
amagicw 120

amagicw

Użytkownik
Azarenka V. - Hampton J. typ : handi Hampton + 6.5
kurs:2.18 (Unibet)
stawka:6/10
+20.18
+7.08
Dołączam do typów powyższych postów. Ostatni mecz Hampton moim zdaniem to przepaść pomiędzy klasami zawodniczek. Jedynym meczem adekwatnym do analizy jest mecz z Ulą Radwańską. I tutaj atutem dla Hampton są pkt wygrane przy swoim podaniu w pierwszym serwisie(87% i 78 z kum...). Obydwie zawodniczki nie pozostawiły za wielu sił obecnie na korcie(tylko lekkie 2 setówki). Faworytką jest jak najbardziej Białorusinka, aczkolwiek przy tak dużym procencie wygranych piłek przy pierwszym podaniu możemy nie mieć za wielu przełamań. Na co osobiście liczę. Aza to jednak inny format niż Ula i Kumk.. więc nie polecam tego grania grubo.
Kuzniecowa vs Suarez typ under 20.5⛔
kurs: 1.68 (unibet)
stawka:7/10
+27.26
-7
Stephens(-1.5s) vs Robson(+1.5s) typ 1
kurs:2.4(Unibet)
stawka: 7/10
+20.26
+9,8
Niedawno grały pomiędzy sobą, lepsza w dwóch setach była Sloane. Jak na około słyszy się i czyta o poziomie ostatniego meczu Robson, oraz wyśmiewaniu jej oraz Czeszki fatalnej gry, to skłania to do win Stephens 2:0.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Victoria Azarenka - Jamie Hampton ✅
Typ: Jamie Hampton +7,5 gemów; @1,72
Bet365

Amerykanka - 87% piłek wygranych po trafionym pierwszym serwisie w pierwszej rundzie (vs. Ula Radwańska) oraz 78% w drugiej rundzie (vs. Kumkhum). Hampton ma duży potencjał, potrafi grać dobrze w ofensywie, ale potrafi także nie popełniać zbyt wielu niewymuszonych błędów. Wydaje się być w bardzo dobrej formie w tym sezonie. Azarenka dotychczasowe mecze w tym roku wygrywała dosyć pewnie, ale nie robi na razie takiego wrażenia w Australian Open, jak choćby Sharapova czy S. Williams. Dziś czeka ją trudne zadanie. Typuję dodatnie handi gemowe na Hampton.

Otrzymane punkty reputacji: +8
win1988 164

win1988

Użytkownik
Krumm to zawodniczka która nigdy jako tako nie robiła kariery
Nie rozumiem zupełnie tego zdania. Jak to &quot;nie robiła&quot; kariery ? W połowie lat 90. była numerem 4 wśród kobiet, osiągała półfinały wszystkich szlemów oprócz US Open. Wtedy liczyć się z nią musiała każda zawodniczka na świecie, więc o co tutaj kaman ?
Odnośnie meczu to sam zagrałem na Bojanę, ale nie przesadzajmy z tym wiekiem. Kimiko to japoński robot. Mimo 42 lat, to formy może jej zazdrościć duuuża część zawodniczek. Typ opieram tylko i wyłącznie na przeczuciu, nie liczę na to, że Date-Krumm zwiezie karetka z kortu, ani na to, ze najstarszej zawodniczce w tourze (?) nagle wysiądą kości. Oj nie, będzie biegać trzymać piłkę w korcie i walczyć do upadłego, tak jak to ma w naturze każdy obywatel kraju kwitnącej wiśni. Nie zdziwiłbym się jakby osiągnęła kolejną rundę, no ale skoro pieniądze zainwestowane zostały w Bojanę, to nie pozostaje mi nic innego jak tylko trzymać kciuki za młodszą.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Wickeymayer - Kirilenko over21,5 2,00
Bukmacher też nie ma jednoznacznej faworytki. Tak samo to odebrałem. Kusiło mnie zagrać over2,5 w setach za 2,37 jednak uznałem, że po wyrównanym meczu może być 6:4 7:5 dla której z zawodniczek. Dla obydwu dziewczyn awans to prawodpodobnie ostatni etap turnieju, walka będzie emocjonująca. Belgijski tenis kobiecy próbuje sie odrodzić po nieobecności Henin i Clijsters, o te legandarne pozycje walczy m.in. Yanina, odprawiając Cepelovą i Gajdosovą po 2:0. Maria też ma za sobą podobną wielkosć rozegranych gemów co Belgijka. Osobiście stawiam na ładniejszą - Kirilenko, ale to prawdodpodobnie bedzie najbardziej wyrównany mecz dzisiejszej nocy i faktycznie trduno wskazać zwycieżczynię, gdyby chociaż która trzymała równą formę cały mecz, byłoby jasne...
5/10 ✅ (jednym gemem, ale jak się obawiałem w dwóch setach)
bet365
Kerber - Makarova 1 1,40
Rozstawiona z piątką Kerber miała lepiej dysponowane przeciwniczki w dotychczasowych meczach, poradziła sobie na swoim dobrym poziomie, i choć można wymagać więcej to jednak Makarova jest zawodniczą w AO słabszą od Keys - ostatniej przeciwniczki Niemki. Trzysetówka - możliwa, ale niezbyt prawdopodobna, łatwiej dać po prostu zwycięstwo Kerber.
7/10
Ivanovic - Radwańska 2 1,25
Pierwszy stracony set przez Agę? Gdyby tak było to po takiej długiej serii bez straconego seta w tym roku musiałoby nieźle zmącić w głowie i sytuacja Isi mogłaby być nieciekawa. Sądzę, że na Anę starczy jeszcze koncentracji i poradzi sobie nasza rodaczka w dwóch setach, ale wolę nie ryzykować konkretnego wyniku lub handicapu, bo to pierwszy poważny sprawdzian dla Radwańskiej na korach w Melbourne.
7/10
bet365
Dotychczas:
Wickeymayer - Kirilenko over21,5 2,00 ✅
Williams - Sharapova 2 1,25 ✅
Kerber - Keys 2:0 2,20 ✅
Li - Cristea (1 set) over8,5 1,83 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Kerber+Radwańska 1.35,1.25, kurs kombinacyjny 1.69⛔ bet at home
Niemka według mnie jest bardziej kompletną i rozważną tenisistką. Oglądałem Kerber i mam wrażenie że zrobiła znowu krok na przód w aspekcie swojej psychiki, jest o jedną cegiełkę poważniejsza i potrafi opanować emocje. Rosjanka to trudna i wymagająca oponentka. Gra agresywnie i na dużym ryzyku. Popełnia przy tym sporo niewymuszonych błędów...według mnie po walce i wielu zwrotach akcji Andzi wyjdzie zwycięsko. Kurs dość mały na Niemke ale mój nos podpowiada mi zwycięstwo Andzi.
Aga tenisowo, mentalnie i sportowo prezentuje się znacznie lepiej od Serbki. Anna to ładna dziewczyna, gra ładnie dla oka, jak ma dzień trudno z nią wygrać. Jednak to za mało...Ma jeden potężny mankament: GŁOWA...nie wytrzymuje, robi infantylne błędy, w stresie wygląda komicznie i kuriozalnie...dobiera wtedy takie uderzenia że głowa boli.
Isia wygra spokojem, cierpliwością i pewnością siebie. Aktualnie gra polka tenis życia. To co najbardziej mnie martwi, to dzień w którym Iska po tylu spotkaniach pęknie i zwyczajnie zabraknie jej tlenu i pary...dobrze że odpuściła debla, miała dzięń na regenracje i w/g mnie wygra z serbką, jest lepsza w każdym aspekcie....indywidualne i jednostkowe winery Anny to w tenisie za mało...ta ostatnia konstatacja oddaje cały sens tego spotkania.

Andre@

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Dodam jeszcze:
Flipkens - Sharapova under16,5 1,72
Sharapova w dwóch pierwszych rundach nie straciła gema, dopiero cztery odebrała jej Venus, zatem i tak był under16,5. Poniewaz kurs na czyste zwycięstwo ruskiej jest śmieszne, a handi -7,5 słabsze to chyba jedyny słuszny typ. Powinno byc lekko i przyjemnie dla Sharapovej, bo mimo iż belgijka zniszczyła Zakopalovą (słabiutką) to już ze średniaczka Savinykh było niełatwo w trzech setach. Sharapova jest w formie na mistrza, wiec jak pisałem -liczę na spacerek.
5/10
bet365

Otrzymane punkty reputacji: +3
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Kerber v Makarova 2 @3,15 / Expekt 5/10
Makarova +1,5 @1,85 / Pinnacle 8/10

Nie rozumiem tego &#39;bum&#39; na Kerber, tymbardziej po takim kursie. Kerber gra w AO po prostu średnio. Ogólnie od początku sezonu nie przekonuje. 3setówki z Tatishvili, Puiq. Wtopy z Cibulkova i Pavluychenkova. Tutaj co prawda bez straty seta, ale oglądałem spotkania z Lusią i z Keys - nie wyglądało to porywająco. Z Hradecką stosunek winnersów do UE 13/20 a z Keys 11/12. Makarova pierwsze 2 rundy wygrała ale też grała bez szału(11/15 z Foretz). Przekonał mnie mecz z Bartoli, co prawda w 1 secie był istny cyrk(Makarova miała 3/0* potem *5/3 i 40/0.. w TB jeszcze *4/1 -&gt; 4/7. Zapewne większość dam w stawce 2 set skończyłoby 1/6-2/6. No ale Ekaterina powalczyła i wygrała. Martwią tylko te jej przestoje, jak wrzuci wyższy bieg to gra totalną miazgę (do 5-0* w 3 secie z Marion) no ale potem znowu zastój, błędy i robi się 5/4*. Ogólnie rzecz biorąc z Francuzką zagrała jednak bardzo dobrze. 51/32 w statystykach. Dla mnie @3,15 jakie oferuje Expekt na Ruskę to spore value.

Otrzymane punkty reputacji: +12
jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Angelique Kerber - Ekaterina Makarova 1 1.40 Betsafe 8/10

Jak rozmawialiśmy z użytkownikiem scotratez o tej rundzie to dla nas obojga był to typ, która pierwszy rzucił się w oczy. Kerber jest zawodniczką lepszą na korcie, o bardziej stałej i uporządkowanej grze, a dodatkowo ma dużo bardziej ustabilizowaną formę. Makarova ma duże wahania formy, raz zagra fajnie, raz gorzej, wszystko może nawet kilka razy zmienić się w jednym meczu. Angelique to wygra, może nawet w dwóch setach

Errani/Vinci - Hsieh/Peng 1 1.25 Marathon 9/10

Co tu dużo mówić. Kurs na dokładkę, ale bardzo przyzwoity typ, Errani może w singlu to już nie to samo co rok temu, ale w deblu z Vinci dalej bez problemu dają radę. Finał w Sydney etc. Poza tym bronią punktów z finału sprzed roku więc mają o co się bić. Forma jest, przeciwniczki średnie, polecam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom