incubus7
Użytkownik
Na dziś noc widzę tylko:Williams - Sharapova 2 1,25
Sharapova odpowiednio stęka by zajść do finału, czuć to w jej głosie. Venus bez blasku na wielkich turniejach, za to rosjanka mierzy tylko z zwyciestwo, od początku piorunująca forma, to powinno się rozstrzygnąć w dwóch krótkich setach.
10/10 (lekko)
Kerber - Keys 2:0 2,20
Piątka turnieju gra z młodą amerykanką. Obie wyglądają jak koń, ale klacz z Niemiec jest z pewnością tenisistką trzy klasy lepszą i trochę ładniejszą. Mecz z Hradecką pokazał, że jest w formie, zaś Keys pewnie pokonała Peszek, jednak austriaczka przystąpiła do turnieju bez formy.
5/10 (dość spokojnie, ktoś chyba nie dowierzał?)
Li - Cristea (1 set) over8,5 1,83
Rumunka jeśli od początku nie weźmie sie do pracy jej porażka w tym meczu bedzie gwarantowana. Przypuszczam, ze zaczną agresywnie, ale bez nadmiernego ryzyka, doświadczenie obu zawodniczek ostudzi zapały, więc pierwszy set może być stykowy. Jeśli Chinka wygra pierwszy set, można w drugim stawiać live na jej wygraną 6:0 lub 6:1. Podobnie myślę, że będzie meczu Isi, ale liczę, że Aga od początku weźmie mecz w swoje recę i może uda się wygrać pierwszy set 6:2 i wyżej.
5/10 (wynik idealny jak oceniłem 6:4 6:1)
bet365
Wickeymayer - Kirilenko over21,5 2,00
Bukmacher też nie ma jednoznacznej faworytki. Tak samo to odebrałem. Kusiło mnie zagrać over2,5 w setach za 2,37 jednak uznałem, że po wyrównanym meczu może być 6:4 7:5 dla której z zawodniczek. Dla obydwu dziewczyn awans to prawodpodobnie ostatni etap turnieju, walka będzie emocjonująca. Belgijski tenis kobiecy próbuje sie odrodzić po nieobecności Henin i Clijsters, o te legandarne pozycje walczy m.in. Yanina, odprawiając Cepelovą i Gajdosovą po 2:0. Maria też ma za sobą podobną wielkosć rozegranych gemów co Belgijka. Osobiście stawiam na ładniejszą - Kirilenko, ale to prawdodpodobnie bedzie najbardziej wyrównany mecz dzisiejszej nocy i faktycznie trduno wskazać zwycieżczynię, gdyby chociaż która trzymała równą formę cały mecz, byłoby jasne...
5/10
bet365