no to może ja dorzucę swoje 3 grosze....
mecze śledziłem wybiórczo, ale SF widziałem, zdecydowanie lepsze wrażenie zrobił na mnie Serb (oczywiście można pisać, że Roger zagrał słabo, ale czy to do końca prawda, śmiem wątpić)
porównując wymiany z obu spotkań, hmmmm pisanie, że Murray jest dynamiczniejszy jest nie zrozumiałem dla mnie
_Kuba_BVB_
czemu nie wytrzymać ma kondycyjnie?
Murray spędził więcej godzin na korcie (nieznacznie, ale to fakt) i miał dzień odpoczynku mniej, Nole nie będzie miał problemów w tym elemencie, czasy kiedy nie wytrzymywał kondycyjnie chyba już minęły
co do serwisu, owszem, Murray w tym elemencie jest lepszy, ale ten serwis ostatnio średnio mu wchodzi, a kto wie czy Andy'emu w takim meczu nie będzie drżeć ręka częściej
a jak tak patrzę na statystyki to Murray tylko w 1!! meczu miał więcej UE niż rywal, z Ferrer (zawodnik regularny, podobnie jak Nole), w innych przypadkach prawie zawsze to przeciwnik miał ich prawie 2x więcej
to tak odnosząc się do posta niżej
================================
bazując na wyczynach obu w AO (na niczym innym raczej nie można,
Nie ma co się sugerować tylko poprzednimi meczami w tym turnieju. Każdy mecz ma swoją historię.
, chociaż może się mylę) to Djokovic zrobił lepsze wrażenie na mnie i jeśli miałby tu coś typować to jego tryumf, zna smak tryumfu na tych kortach, a Murray, no cóż turniej WS kiedyś wygra, bo po odejściu Nadala i Rogera, będzie miał mało rywali, ale nie nastąpi to jutro imo
należy wziąć pod uwagę, że piszę to też z sympatii to Serba i empatii to Szkota, którego nie trawię i tyle
po za tym kogo on takiego pokonał w tym turnieju??
tylko Ferrer robi na mnie wrażenie, a z nim uciekł spod topora
wygrane Djokovica z Federerem i Berdychem są w moim odczuciu wartościowsze
także
DJOKOVIC, szkoda, że kursy pospadały