>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Czołem majekx, czytasz w myślach kolego ???? , chciałem zacząć swój wpis tak: &quot;skoro nikt nie napisał o Roar, to ja muszę, a wiecie dobrze, że za nimi nie przepadam&quot;. Teraz pozostaje mi tylko gwoli uzupełnienia dodać kilka informacji/uwag:
Roar - WSW Niestety minus 1 poł. przespana i gol do szatni. W 2-ej Roar się podnieśli, ale tylko dogrywka.
Składy/kadra: optymalne w tym momencie, kluczowy będzie pojedynek supersnajperów: Maclaren vs. Santalab. &quot;Macca&quot; w ciągłym rytmie meczowym, &quot;Santa&quot; ostatnie gole (hat - trick z Phoenix) prawie m-c temu. Komu wyjdzie to na lepsze/gorsze? Moim zdaniem tu Roar jest lepsze i Maclaren ma większe wsparcie w postaci choćby Holmana i Borello. U gości wsparciem dla Santalaba może być Martinez. Może szansę dostanie młody Lachlan Scott? Trener Roar mniej rotuje składem, Popovic wręcz przeciwnie. Myślę, że w tej fazie zaprocentuje doświadczenie i zgranie zespołu - punkt dla Johna Aloisi.
Historia/forma: W zeszłym roku Roar odpadli z p-o po dogrywce w Sydney. Wtedy WSW to był zupełnie inny zespół. Jutro Roar grają u siebie, a 30 000 tys. fanów obydwu zespołów (z przewagą kibiców gospodarzy) dodadzą gospodarzom &quot;sił&quot;. A to spory w A-league handicap. Poza tym mimo, iż Wędrowcy lepiej (punktowo) prezentowali się na wyjazdach w sezonie zasadniczym niż u siebie, to mnie ten fakt nie za bardzo przekonuje.
Podsumowanie: dla mnie jedynka nie jest super &quot;pewniakiem&quot; (patrz moja &quot;klątwa&quot; -
oby dotyczyła tylko sezonu zasadniczego ???? ), ale skłonny jestem zaufać zespołowi z Brisbane po kursie 2,15 ⛔ w premium - u innych &quot;operatorów&quot; widziałem wyższe. Stawka mała, czyli paradoksalnie jak dla mnie spora ???? . Dla przypomnienia, bo można się &quot;u mnie&quot; pogubić: moneta, miedziak, dukat, mała stawka, średnia stawka, duża stawka. W tym sezonie ostatnimi 2-ma z tego co pamiętam wcale nie operowałem, co świadczy o tym, że był trudny (przynajmniej dla mnie) do typowania.

I na deser: Melbourne City vs. Perth Glory - mam &quot;to samo&quot; co majekx. Dodam tylko, że oba zespoły w możliwie optymalnych kadrach. Jak dla mnie obydwa nie posiadają obrony ???? , jeśli napastnicy utrzymają formę to (oby) czeka nas spora ilość bramek. Nie wiem kto wygra. Moim zdaniem gospodarze nie mają trenera, tam taktykę ustala chyba Cahill z Fornarolim. Z kolei Glory z trenerem co prawda, ale wyjazdy to była ich pięta achillesowa w tym sezonie. Czy to się zmieni? Podsumowując niech strzelają bramki ???? I jedni i drudzy. Tutaj stawka mała czyli j.w. ????
I to tyle ode mnie. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. GL!

Jestem zaskoczony, ale nie wygraną Glory tylko brakiem gola dla City. Podsumowując w miarę pewny zakład, a nie wszedł ⛔

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Dlaczego Roar jutro wygra. Ano dlatego, że Australia w końcu będzie jak Australia. Sezon zasadniczy był bardzo dziwny. Sporo razy goście napsuli nam krwi. Australia od zawsze mi się kojarzy jako liga gdzie gospodarze wygrywają większość meczów. A w PO to już w ogóle. Dlatego niezmiernie mnie cieszy ten wzrost kursów na gospodarzy. Jutro to gram. I to jak na mnie nawet dość odważnie.
Brisbane Roar - Western Sydney Wanderers 1 @ 2,05

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
To co Brisbane Roar to jutro PEWNIACZEK ?
Stary, bez obrazy ale czemu męczysz bułę takimi tekstami? 1 raz na forum jesteś? 3 dzień obstawiasz? Dobrze wiesz, że w tym fachu &quot;pewniaków&quot; nie ma! Nawet po kursie 1,01. Poważnie ????
Pozdrawiam i zapraszam do merytorycznych dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +5
W 30

walsystem

Użytkownik
Ja bez zbędnego pisania postanowiłem w tym meczu postawić
Brisbane Roar - Western Sydney Wanderers
Typ: 1 @ 2,25
Typ: 1 (HA 0-1) @4.20
Typ: +1.5 gola w 2 połowie @1,90

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Uuu, pierwsze minuty a tu 2-0 dla gości powinno być. Na razie Roar chyba w szoku są. Teraz szansa była dla Brisbane. I znowu Roar. Wynik bez zmian.
Na razie lepsi goście. Sytuacji też mieli więcej.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Doping swoją drogą, ale goście na razie po prostu są lepsi.
&quot;Santa&quot; chyba zapomniał, że ma już jedno żółtko ???? Gospodarze ewidentnie proszą się o gola. Może by ich obudził? Przed chwilą to aż mnie zabolały oczy od popisu gospodarzy. Ten karny to żart chyba?

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tak jak pisałem zgodnie z planem ;-) po przerwie Roar
Po przebiegu 1 poł. to nie sądzę. Chyba, że Roar &quot;wytnie&quot; numer i zobaczymy w 2 poł. zupełnie inny zespół. Na pocieszenie (ku pokrzepieniu) mogę tylko przypomnieć, iż często gospodarze podnosili się w takich sytuacjach.
Remis wyciągnęli, a mogło być w 2 poł. lepiej.

Do góry Bottom