>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Brisbane - Wanderers @ Over 2,5 - 1,60 ✅ / BTS - 1,50 ✅ Bet365 3-2
Kursy już lekko spadły, ale przypuszczam, że do jutra spadną jeszcze niżej. Brisbane wraca po dwóch wyjazdowych porażkach na Suncorp. W obu meczach defensywa zagrała na słabym poziomie, tracąc dziewięć bramek, a z tego co widziałem nie brakowało nikogo z podstawowego składu. Wcześniej zremisowali u siebie z Newcastle 2-2, z najsłabszą ofensywną drużyną ligi. To trochu dziwne, bo dotychczas w osiemnastu spotkaniach stracili jedynie dwadzieścia jeden bramek. Chyba defensywa znajduje się w jakimś sporym kryzysie, więc niewykluczone że lider będzie w stanie im tutaj strzelić coś więcej aniżeli tylko jedną bramkę. W ataku nie wyglądają źle. Jest MacLaren, Henrique Silva, Borello czy Petratos i ta czwórka to główne ogniwa z przodu. Szczególnie na uwagę zasługuje Jamie MacLaren, który w bieżącym roku ma 6/6. Ogólnie z formą stoją stosunkowo słabo, może w tym spotkaniu wyjdą bardziej ofensywnie i o to zwycięstwo powalczą, bo u siebie mają najlepszy bilans z całej stawki.
Z drugiej strony Wanderers, które przyjeżdża do Brisbane jako lider rozgrywek. Zespół lekko nieobliczalny, potrafiący prowadzić z Melbourne 3-0 do 76 minuty, by po gwizdku końcowym zobaczyć 4-3 na tablicy wyników czy przegrać u siebie z przedostatnią drużyną ligi Wellington Phoenix 2-5. Specyfika ligi jest jaka jest, ale ostatni mecz z czystym kontem zaliczyli pierwszego stycznia i wtedy też po raz ostatni zakończyli spotkanie na zero z przodu. W tym spotkaniu ma zabraknąć podstawowego stopera jakim jest Topor-Stanley, co jest dodatkowym minusem dla defensywy gości. Z przodu mamy głównie Bridge, a na rozegraniu Nicholsa, którzy łącznie mieli udział przy prawie dwudziestu bramkach dla zespołu. Na lewej stronie nie zagra Vidosić, ale szansę od pierwszej minuty zapewne dostanie joker Santalab. Na wyjeździe notują średnią 2,7 bramki na spotkanie, ale ostatnie dwa mecze to remisy po 1-1, lecz ogólnie wyjazdy im wychodzą jak nikomu innemu.
Biorąc pod uwagę niezbyt dobre wyniki osiągane przez defensywy obu zespołów w ostatnich spotkaniach oraz to, że obie drużyny mają z przodu zawodników, którzy w ostatnim czasie zdobywają sporo bramek, skłaniałbym się do zagrania over 2,5, ewentualnie obie strzelą. Kursy nie zachwycające, ale uważam, że nadające się do złożenia dubla.

adam92 266

adam92

Użytkownik
Central Coast Mariners - Melbourne Victory
typ : powyżej 2.5 gola
kurs : 1.50
Dzisiejsza spotkanie u kangurów widze bardzo overowo , patrząc na ostatnie pięć spotkań pomiędzy tymi zespołami over 2.5 bramki zawsze był pokryty . Liga australijska jest bardzo overova , a gospodarze dzisiajszego spotkania sa druzyna ktora traci najwiecej bramek w całej lidze takze o bramki nie mamy co sie bać. Kurs 1.50 jest dość fajnym kursem na rozpoczecie niedzielnego dnia . Polecam

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Perth Glory vs. Newcastle Jets BTS, 1.57 Bet365 3/10 ⛔ 2:0 - odwołany karny dla Newcastle ????
Dwie odrodzone ekipy zagrają dzisiaj ze sobą w A-League. Perth po dramatycznym starcie gra naprawdę solidnie. Ostatnio co prawda przegrali z WSW, ale to przecież wiceliderzy. Wcześniej osiągali naprawdę imponujące wyniki: 6:3 z Brisbane, 2:1 na wyjeździe z Sydney czy też wyjazd i 6:1 z... Newcastle. I goście po tym meczu również zaczęli grać lepiej. Niby jeszcze przegrali z Adelaide, ale zespół z Południowej Australii prowadzi w A-League. Później już było tylko lepiej w ekipie Jetsów. Cenne wygrane mocno zbliżyły oba kluby do fazy play-off. I to spotkanie będzie kluczowe dla obu drużyn. Liczyć się będzie tylko wygrana. I jako, że Glory i Jets mają fatalne formacje defensywne, to BTS jest według mnie dość gładką opcją. Sami zawodnicy obu ekip wiedzą, że to bardzo ważne starcie w kwestii dalszej walki o awans do play-off. Z braków to w szeregach gospodarzy zabraknie kluczowego defensora, Warrena. Jest on zawieszony. Ponadto bez poważniejszych osłabień z obu stron. Ofensywy dość silne. BTS to najbardziej realny zakład tutaj. Kurs przyjemny.
Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +2
adam92 266

adam92

Użytkownik
Adelaide - Melbourne

Dzisiejsze spotkanie na pewno pokaże nań sporo emocji , pojdynki po między tymi zespołami zawsze sprawiają wielka ogladalnosc z racji na ciekawe spotkanie. W meczach pada dużo bramek , a jeszcze więcej jest walki między zawodnikami . Moim typem na to spotkanie są kartki a dokładnie powyżej 5 kartek azjan . W ostatnich 2 meczach pokryli ta linię , dziś także pokryja ja . Czuję także czerwoną kartkę w spotkaniu , sędzia spotkania bardzo czesto wyciąga czerwony kartonik . Ale wolę ostrozniej zagrać i typ ogólny na kartki dac . Dla mnie typ dnia.

Typ : powyżej 5 kartek azjan ✅

@ : 1.72 ✅

Bet365

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Typ : powyżej 5 kartek azjan
@ : 1.72
Bet365
Popieram ten typ. A to ze względu na lekką nienawiść między Adelajdą, a Melbourne. Głównie jednak dochodzi do ekscesów w rywalizacji z Victory, nie City. Jednak jak @ADAM92 zauważył, linia została pokryta w ostatnim meczu. Dzisiaj powinno być podobnie. Ja jednak idę w innym kierunku. Gospodarze mocno zaskakują. Ich przewodzenie w tabeli to dla mnie ciekawostka. Wygrali ostatnie cztery spotkania. Poza słabymi drużynami potrafili rozbić Brisbane Roar aż 3:0. U siebie grają fenomenalnie, Hindmarsh jest ich świątynią. Ostatnim razem w lidze przegrali 5.11 :!: Dzisiaj jednak mecz do łatwych może nie należeć. Problememjest brak Erlicha w defensywie. W ostatnim czasie on mocno miał wpływ na wynii swojego zespołu. Wypadł jednak ze względu na kontuzje. Gospodarze głównie opierają się na podstawie, rezerwowi wyglądają dużo gorzej. I to może być dzisiaj kluczowe. City gra w kratkę, ale mają ogromny potencjał. Fornaroli, autor 20 bramek jest po prostu genialny. Nie ma opcji by go powstrzymać. Jego partner z napadu, Novillo także potrafi zaskoczyć. Zatem siła ofensywna jest wręcz fenomenalna. I patrząc dzisiaj na składy jedyne co przychodzi na myśl to bramki. Ostatnie mecze między tymi zespołami to nawałnica goli i same BTSy. Nie sądzę by to miało się dzisiaj zmienić i ja mocno inwestuję w taki zakład:
Typ: Powyżej 3 bramek, 1.70 Pinnacle 4/10 ⛔ 0:1

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Mecz już za godzinę. Emocje będą na pewno. Pozwolę się nie zgodzić z tym co napisał Benek. Adelajda nie ma rezerwowych? To właśnie jest drużyna posiadająca najbardziej wyrównaną kadrę z całej ligi! To właśnie City jest zespołem który polega praktycznie jedynie na skuteczności Fornaroliego i dogrywanych do niego piłkach przez Mooya. Ewentualnie rajdy jeźdźca bez głowy Novillo. City opiera swoją grę na tych trzech zawodnikach. I na bramkarzu Sorensenie który w meczu średnio 5-7 razy musi ratować dupsko swoim beznadziejnym obrońcom.
A Adelajda? Proszę bardzo: Z przodu od wyboru do koloru. Obecnie świetnie gra duet czarnoskórych napastników Kamau-Djite. W pomocy są Goodwin, Carrusca. Do tego Sanchez, Cirio czy Jeggo. Do tego dochodzi nieprawdopodobna seria ligowa. 11-3-0 w ostatnich czternastu meczach! Owszem brach Elricha może być problemem. Ale ja się wcale nie zdziwię jeżeli w tym meczu City nie pierdnie w oponkę i się skończy na jakimś 2-0 czy 3-0. Sytuacji Adelajda będzie miała od groma. Tego jestem pewien. Proagnę dodatkowo przypomnieć, że liderem środka pola jest obecnie Mauk. Człowiek który jeszcze na początku tego sezonu grał w City. Ci oddali go jednak lekką ręką do Adelaidy a w jego miejsce wzięli totalnie bezproduktywnego Caceresa z Central Coast, który jedyne czym się póki co wsławił to kartkami łapanymi na potęgę.
Dlatego gram Adelaide win @ 1,91 oraz Adelaide (-1,5) @ 3,12 ⛔⛔⛔
Edit: Total ***** zagrane przez Adelajde dziś. Dramat straszny, jakby się przestraszyli bycia liderem. Zasłużona wygrana gości. Gratki świetnego typu na kartki. Faktycznie cięli równo z trawą..

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
ja oglądam ???? od paru lat

Właśnie dzisiejszy mecz MV vs Newcastle Jets pokazuje specyfikę tej ligi - każdy może wygrać z każdym. Wyjątkiem są CCM w tym sezonie chłopcy do bicia, a kiedyś świetny team. Poza tym dosyć dużo pada overów 1,5 z czego korzystam ????

jajczak 236

jajczak

Użytkownik
Właśnie dzisiejszy mecz MV vs Newcastle Jets pokazuje specyfikę tej ligi - każdy może wygrać z każdym. Wyjątkiem są CCM w tym sezonie chłopcy do bicia, a kiedyś świetny team. Poza tym dosyć dużo pada overów 1,5 z czego korzystam ????

Może i tak ale po jakich kursach ...

M 4

marcinek123321

Użytkownik
oglądałem melbourne patologia gry jak by nie chcieli wygrac postawilem w przerwie po 1.90 strzelili se jedną bramkę i byli zadowoleni tak jak by nie mieli sil a grali w przewadze

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
MV grają też w rozgrywkach AFC i widać dopada ich syndrom pucharów, a z Jets zawsze im ciężko szło. Ja miałem hcp 0:3 i 0:2 na Jetsów (na live przed 1 bramką), później czerwona i pomyślałem, że MV wygrają po bólach, ale obraz gry się nie zmienił. Brawo Jets!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W tej lidze najlepiej gra się zakłady live. Przykładowo po pierwszej połowie mamy 0 - 0, w drugiej śmiało można ładować overy. W Australii (i Nowej Zelandii bo np. zespół Wellington pochodzi z tej pięknej krainy ???? ) rzadko padają wyniki 0-0 ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Od siebie pod tym kątem polecam ekipy: wspomniany zespół ze stolicy Nowej Zelandii - Wellington, następnie Melbourne City i Central Coast Mariners.
Pozdrawiam

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Aha, na koniec przypomnienie, że w tej lidze szczególnie ważne jest kto jest gospodarzem, przyjezdni mają do pokonania duże odległości. Nawet podróż samolotem nie jest taka łatwa przez kontynent (chociażby z Brisbane do Perth) , nie wspominając o Nowej Zelandii ????

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: piłka nożna, A-League, Australia.
Godzina: 9:40
Spotkanie: Melbourne Victory – Western Sydney Wanderers
Typ: remis
Kurs: 3,40
Bukmacher: Bet365
Analiza: 25 ( z 27) runda sezonu podstawowego.
Victory, miejsce 6: 24 9-7-8 br. 34:32, u siebie: 11 6-4-1 br. 19:9. Średnia goli na mecz – 2,75. Za to under / over 2,5 – 13:11. W ich meczach 5 razy padła 1 bramka, 7 razy 2 gole, a 4 razy – 3 gole.
Wanderers, miejsce 1 24 12-6-6 br. 38:30, wyjazd: 12 5-4-3 br. 19:14. Średnia goli na mecz – 2,83. Under / over 2,5 – 11:13, w ich meczach 6 razy były 2 gole, a w 7 – 3 gole.
W lepszej formie są goście, w 6 meczach 8 pkt., gospodarze zdobyli ich 6:
Victory: 6 1-3-2 6:10, u siebie 3 0-2-1 2:3, Wanderers 6 2-2-2 8-10, wyjazd 3 1-1-1 4:4.
Ruchy kadrowe: Melbourne – powraca ważni: obrońca Georgievski (pauza kartkowa), pomocnik Mahazi (pauza kartkowa), napastnik Ben Khalfallah (kontuzja), niedostępni są: obrońca Geria (reprezentant kraju), napastnik Thompson (choroba). W Wanderers brak istotnych zmian.
Statystyka H2H: 11 rozegranych spotkań: 5-2-4 br. 18:12, w Melbourne 5 2-2-1 br. 10:6. Nigdy nie było bezbramkowego remisu! Under/over 2,5 to 5:6, a w Melbourne 2:3. Gospodarze mają świetnego strzelca Berishę, z którym najczęściej bardzo dobrze współpracują kompani z ataku. Goście mają do dyspozycji w tym meczu najlepszych strzelców: Bridge;a, Nicholsa, Santalaba.
Statystyki rzutów rożnych z meczy obu drużyn sugerują 9+, ale zakładanie się, że będzie ich więcej niż 12 jest nieopłacalnym ryzykiem, a taką linię wystawiają bukmacherzy - AH(12) .
Linia kartek wydaje mi się też wyśrubowana, w 11 ich spotkaniach proponowana linia 5,5 była przekroczona tylko 4 razy ( 2 razy 6 kartek, 2 razy więcej). Wiem, że w tym sezonie oglądamy ich całkiem sporo, ale pozostaje we mnie duża wątpliwość. Cena płacona za gole też jest nikczemna.
Od początku notowań bukmacherskich, czyli od 10 dni kursy 1X2 są w kanale bocznym, nie ma znaczących spadków albo wzrostów cokolwiek sugerujących.
Zdecydowałem się typować w tym meczu remis, z uwagi na kurs. Obie drużyny są pod formą, poniżej średniej ligowej. Być może delikatnym faworytem jest Victory (boisko, powrót wartościowych gracze, przegrali u siebie tylko 1 mecz z Wanderers, ponad 3 lata temu). Z drugiej strony - przyjeżdża LIDER: w pełnym składzie, nie nadwyrężony kontuzjami czy chorobami Nikt też nie zniszczył go porażką 0:5, jak przytrafiło się to gospodarzom 2 kolejki wcześniej. Żaden zespół nie może odpuścić tego spotkania, bo goście walczą o utrzymanie się w pierwszej dwójce (lepsza pozycja w play-off), gospodarze chcą przynajmniej utrzymać 6 pozycję. A mają konkurentów i jedni, i drudzy!Na pewno każdy wynik jest tu możliwy, biorę więc najwyższy kurs.
Ważna uwaga: zdecydowałem się podać ten typ z uwagi na konkurs i próbę nadrobienia strat poniesionych w nim wcześniej. Mam zasadę, że typuję tylko to co mogę zobaczyć, jutro nie ma dużego wyboru dla mnie. Za to mam coraz głębsze przekonanie, że nie powinien mecz ten być typowany przed rozpoczęciem. Na live bez trudu znajdę argumenty na typ, korzystając z danych, które przygotowałem i przedstawiłem. Oczywiście, gdy zajdą sprzyjające okoliczności! Przed meczem stawiam tylko moją minimalną stawkę!
Rezultat: 2:0 (1:0) ⛔⛔⛔ Komentarz: Bez wątpienia był to mecz dużej walki, ostrych zagrań, dużej liczby rzutów rożnych (9+7=16), stosunkowo małej liczby strzałów (7:7, połowa celnych). Przewagę posiadania piłki mieli goście (39-61%), ale to nie dziwi w kontekście straconej już w 3 minucie bramki. Victory od 1 sekundy rzuciło się wściekłej ofensywy, a potem wyprowadzało groźne kontry. W 66&#39; Bozanić podwyższył na 2:0 (1 gol też był jego). Ciekawe, czy przebieg i rezultat meczu byłby inny, gdyby Georgievski w 43&#39; dostał czerwoną kartkę za brutalny atak z tyłu na nogi przeciwnika. Dostał tylko żółtą, a widać, że ten piłkarz nie przebiera w środkach. To była jego już 9 kartka w sezonie.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jak dla mnie przed meczem x2 na taśmie, ale nie takie &quot;odmiany&quot; formy i losu ta liga już widziała. MV nawet jak gra słabo to przynajmniej stara się odmienić losy meczu - może za wyjątkiem ostatniego spotkania - jak wspominałem z Jetsami zawsze się męczyli. Jutro żaden wynik mnie nie zdziwi. Na sucho to 27 będę chciał na live ustrzelić over w Adelajdzie, a 28 over w Melbourne. Pozdrawiam miłośników tej egzotycznej ligi ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Aha i mały suplement ???? zespoły z Melbourne nie przepadają za Sydney ???? Wiadomo o co chodzi : 2 największe miasta kontynentu ???? Może być kartkowo - włącznie z czerwoną.

Pod tym linkiem analiza meczu - autochtoni wieszczą remis 1:1 ????

http://www.a-league.com.au/matchcentre/Melbourne-Victory-v-Western-Sydney-Wanderers-FC/811729#widget-match-day-tabs

Podsumowując typy przedmeczowe:
a) x z opcą x2
b) (dw 1:1)
c) under 2,5
d) over 4,5 kartki
e) będzie w meczu czerwona kartka

Uwaga dla nowicjuszy, równie dobrze mecz może się skończy po 5:0 dla każdej z tych drużyn - taki jest urok tej ligii, dlatego powtarzam z uporem maniaka: oglądamy i obstawiamy na live! Ze stawką nie szalejemy ????

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: piłka nożna, A-League, Australia.
Godzina: 9:30, sobota 26 marca 2016
Spotkanie: Brisbane Roar – Sydney FC
Analiza: 25 ( z 27) runda sezonu podstawowego. Gospodarze walczą o miejsce co najmniej 2, co da im przewagę w play-off, goście marzą o kwalifikacji do play-off. Pierwszy rezultat tej kolejki (Mellbourne Victory-Sydney Wanderers 2:0) poprawił szanse i ucieszył Roar, natomiast odwrotnie odebrali go piłkarze Sydney FC. To ostatnio druga zła dla nich wiadomość po własnym remisie z Central Coast przed tygodniem. W meczu tym prowadzili w 86&#39; 2:0!
Roar, miejsce 3: 24 12-5-7 br. 44:37, u siebie: 12 9-2-1 br. 29:13. Średnia goli na mecz – 3,38. U /o 2,5 – 6:18. W ich meczach 6 razy padły 3 bramki, 7 razy były 4 gole.
Sydney, miejsce 7 24 7-10-7 br. 30:31, wyjazd: 12 3-6-3 br. 15:16. Średnia goli na mecz – 2,54. U /o 2,5 – 12:12, w ich meczach 4 razy był 1 gol, 5 razy 2, 4 razy 3, 6 razy 4.
Forma: w lepszej są gospodarze, w 6 meczach 7 pkt., goście zdobyli ich tylko 3.
Roar: 6 2-1-3 14:16, u siebie 3 2-1-0 10:4, Sydney: 6 0-3-3 6-12, wyjazd 3 0-2-1 3:6.
W tym sezonie drużyny grały ze sobą tylko w Sydney: 0:0, 1:3.
Ruchy kadrowe: Roar – 2 osłabienia: ważny obrońca Hingert grał we wszystkich meczach, od początku do końca, za kartki oraz pomocnik McKay (22/1 gol, kapitan) – gra dla reprezentacji. W Sydney FC od końca lutego kontuzjowany jest napastnik Brosque (13/ 5 goli), po kontuzji wraca obrońca Jurman (23/ 0 goli) i podobnie pomocnik Ninković (22/ 3 gole) - rozgrywający!
Statystyka H2H: 39 rozegranych spotkań: 14-13-12 br. 49:42, w Brisbane 19 10-5-4 br. 26:15. W tym sezonie zespoły rozegrały ze sobą 2 mecze, oba w Sydney (0:0 i 1:3)
Statystyki rzutów rożnych: z meczy obu drużyn średnio 8,67 (3/9 mniej, 6/9 10+), gospodarze u siebie średnio 10,92 (6/12 linia pokryta), goście na wyjeździe 9,92 (6/12 linia pokryta, linia 1 punkt wyższa pokryta była 5 razy).
Całkowita liczba kartek w meczu: H2H (13 spotkań) - średnio 4,15 (1 czerwona), w domu Roar (12 spotkań) - 4,71 (1 czerw.) w 12 spotkaniach Sydney na wyjeździe - 4,83 (1 czerw.). Sędzią meczu jest Shaun Evans, ma średnią żółtych kartek 4,71, pokazał 1 bezpośrednią czerwoną. Nie waha się dać drugą żółtą winowajcy (4 przypadki). W tym sezonie sędziował 3 mecze Roar: wygrany 1:0 i dwa wysoko przegrane, do zera! Sędziował mecz Sydney, który został przez nich wygrany 1:0. W żadnym meczu ligowym drużyn, które oceniam, nie pokazał więcej niż 3 żółte (1,3,2,2). Wyjątkiem jest mecz Sydney w Pucharze, zawierał dogrywkę i było 5 żółtek i 1 czerwień.
Prognozy: Faworytem ekspertów australijskich jest Roar, typują jego wyraźne zwycięstwo (np. 2:0). Z kolei rynek notowań bukmacherskich odnotował w ciągu 2 tygodni od rozpoczęcia notowań wyraźny wzrost kursu na zwycięstwo gospodarzy (1,65 obecnie ok.2,00) i spadek wyceny zwycięstwa gości (4,60 obecnie ok. 3,50).
Podsumowanie i moje wnioski: ciekawi mnie na ile wyrwa z lewej strony pomocy i prawej strony obrony utrudni grę Roar. Goście, mimo braku Brosque&#39;a nadal mają kilku graczy strzelających bramki. Gospodarze mają atomowego napastnika MacLarena 17 bramek w sezonie, w dobrej formie jest Petratos. Zdecydowałem się typować w tym meczu over bramkowy AH (2,75), kurs 1,85, za średnią moją stawkę.Uważam, że nie da się łatwo gospodarzom załatać utraty 2 pełnoetatowych graczy, po jednym z obrony i z pomocy. Trudno też spodziewać, że obrona Sydney zatrzyma MacLarena i kolegów w ich akcjach ofensywnych. Zwłaszcza sądząc po przykładzie ostatniego meczu z najsłabszą drużyną ligi.
Jeśli ktoś lubi grać kartki, to dane historyczne wskazują wyraźnie wzięcie under dla linii AH (5) za 1,85. Pomimo wagi spotkania drużyny nie mogą pozwolić sobie na wykartkowanie graczy z kolejnych 2 równie ważnych dla nich spotkań. Sędzia, w mojej opinii jest korzystny dla tego wyboru.
Zagranie na to, że będzie co najmniej 10,5 rzutów rożnych po kursie 2, 00 również moim zdaniem jest w tym meczu dostatecznie uzasadnione.
Rezultat: 3:2 (2:1) ✅✅✅ Komentarz: Mecz miał kilka ważnych punktów zwrotnych, poczynając od 0:1 dla gości, punktował Holosko, na przerwę to jednak gospodarze schodzili prowadząc 2:1 po trafieniach Petratosa i MacLarena. Goście w 2 połowie przeważali (posiadanie piłki 56% w całym meczu), a Roar groźnie kontratakował. W 87&#39; Holosko dał nadzieję Sydney strzelając 2 bramkę. Niestety dla nich zgasła ona po 3 trafieniu gospodarzy. Sydney straciło szanse na play-off, wszystkie 6 drużyn, które awansowały do następnej rundy już znamy. Pozostała tylko czołówce ligi walka o dwa preferowane miejsca. Cieszę się, że tym razem wszystkie moje projekcje się potwierdziły. Każdy z proponowanych 3 typów wszedł. Za minimalną stawkę zagrałem też bezczelnego tripla z kursem 6,85 i też wszedł. :razz: Święta Wielkiej Nocy mają potężną moc! :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom