aka-shakal
Użytkownik
Dziś będziemy mieli najpewniejsze mecze z tego całego turnieju. Tipsa prawdopodobnie odda mecz swojemu koledze. Grzechem by było nie zagrać na Djokovica po takim kursie. Djokovic wygra i o ile się nie mylę wychodzi z grupy. Czyli punkty plus wielka kasa. Tipsa i tak by nie awansował, więc wszystkie znaki na niebie wskazują na Djokovica.
Drugi mecz to Ferrer (1,80). Według mnie dawno nie było tak pewnego wysokiego kursu. Tutaj Ferrer gra na piątkę z plusem. Ograł Murraya, ograł Djokovica. Co z tego, że nie byli w formie, jak i tak to na Czecha powinno starczyć.
Dobrze serwuje, nawierzchnia mu odpowiada, w głowie bardziej poukładane niż Berdych. Jak dla mnie 10/10.
H2H również grubo na jego korzyść. Wygrywając omija w półfinale chyba Federera.
Drugi mecz to Ferrer (1,80). Według mnie dawno nie było tak pewnego wysokiego kursu. Tutaj Ferrer gra na piątkę z plusem. Ograł Murraya, ograł Djokovica. Co z tego, że nie byli w formie, jak i tak to na Czecha powinno starczyć.
Dobrze serwuje, nawierzchnia mu odpowiada, w głowie bardziej poukładane niż Berdych. Jak dla mnie 10/10.
H2H również grubo na jego korzyść. Wygrywając omija w półfinale chyba Federera.