ozborn86
Użytkownik
Tak wiem Djoko olał ostatni turniej miał kontuzję grał bardzo źle i ło jery co jeszcze. Zawsze kurs na niego wynosi 1,04 i wtedy wszyscy buczą, że nie opłaca się grać czegoś takiego (z czym się zgadzam) jednak kiedy kurs staje się wyższy to zaczyna się kombinowanie (chyba wynikające z niedowierzania), że kontuzja, brak motywacji i co nie tylko. Dla mnie nie ulega wątpliwości, że Djoko ten mecz wygra i zamierzam skorzystać z kursu 1,8 w bet365 jaki daje wygrana 2:0 w setach. Berdych to gracz solidny ale w starciu z kimś takim jak "dominator" nakryje się bardzo szybko. Ja zachęcam do gry na Serba bez jakiegoś wielkiego czajenia skąd taki wysoki kurs bo dla mnie wynika on ewidentnie z tego, że buki chcą zachować się asekuracyjnie nie wystawiając na Berdycha kursu w okolicach 11 bo Djoko ostatnio grał słabo i niby miał kontuzję. Ten turniej to zupełnie co innego i jak wygra spokojnie 2:0 to na następny mecz obojętnie z kim kurs powróci na mniej więcej 1,2. Warto ryzykować dzisiaj i odpowiedzieć sobie na pytanie czy rzeczywiście jest to ryzyko a nie prezent.
Co za poroniony mecz. Djoko jak chce to wygrywa z palcem w dup... szkoda, że nie chciało mu się w 2 setach.
Co za poroniony mecz. Djoko jak chce to wygrywa z palcem w dup... szkoda, że nie chciało mu się w 2 setach.