Kontinen/Watson @2,23 1xbet
Ponownie uderzam w te parę bo wydaje mi się że kurs znów przesadzony. Według mnie jest to para top 3 jeżeli nie najlepsza na trawie z obecnie zgłoszonych. doswiadczenie i zgranie oraz wystepy w poprzednich edycjach o ktorych pisalem wczoraj. Peers i Zhang to już bardziej doświadczona para. Znacznie lepsi deblisci o wczorajszych rywali. Jednak bez wiekszych osiagniec. 3R w Paryzu i 1/2 na us open 2018. Na trawie nie szlo tak dobrze i nie wydaje mi się żeby byli tak wyraźnym faworytem tego starcia.
I ako z deblu
Busta/Lopez - Gonzalez/Zeballos o9,5 1 set @1,44
Marach/Melzer - Jebavy/Oswald o9,5 1 set @1,71
Bryan/Bryan-1,5 seta @1,38
Ako: 3,4
Querrey - Millman 1 set o10,5 @2,61
Obaj z bardzo dobrym podaniem. Lubiący grać na trawie. Powinno być wyrównane widowisko. Przynajmniej pierwszy set na co liczę
Nadal -5,5 gema @1,96 6:2 6:3 6:2 Tsonga bez szans
W tym roku strasznie wolno na Wimbledonie. Forma Tsongi rośnie ale jeszcze to nie to. I na Nadala nie wystarczy. Marne szanse na seta choćby dla Francuza. Może gdyby dociagnal do tb a tam może się wszystko wydarzyć. Jednak z biegiem meczu Nadal powinien mieć większą przewagę i kontrolę na meczem. Jeżeli serwis Francuza opuści to w wymianach za dużo nie będzie miał do powiedzenia.
Federer - Poulille o9,5 1 set @1,72
O10,5 1 set @2,86
Wszystko będzie zależało od Rogera. Jak do tej pory stara się małym nakładem sił przechodzić dalej co pokazał mecz z Clarkirm. Lukas na trawie jest groźny i liczę że się postawi Federerowi bo atuty ma.
Kursy z 1xbet