Witam
Tenisem zaczolem sie troche interesowac w 2013 roku, udało mi się obejrzeć wtedy cały Wimbledon, i spodobało mi sie. Od tego czasu sledzę Wielkie Szlemy i czytam co tutaj piszą Ci co temat ogarniaja.
Nie pisałem w tym temacie bo uważałem ze jeszcze nie pora, ze troche nie ten poziom wiedzy, ale teraz cos tam juz wiem. I jest to mój pierwszy wpis na forum tutaj więc proszę o lżejsze traktowanie
Obserwuje i oglądam w miare mozliwosci tegoroczny RG, troche gram , korzystajac z typów tutaj, najbardziej
ATP single bo deble to nie dla mnie a
WTA juz kompletnie. Na jutro widze takie value a minowicie typ na Zvieriewa, facet juz zaprawiony w boju , wyrzymały psychicznie ( piłki meczowej musiał juz bronic w tym turnieju), grajek tez dobry bo przez przypadek nr 2 nie jest i mysle ze jest w stanie to ogarnąc. Wiem ze wszyscy widza Thiema, bo maczka to jego konik, ze rywal tyle grał, że zmeczony może będzie(pomijam masówke bo tez nie lubie tego zjawiska) ale to na tym etapie chyba nie do konca sie sprawdzi. Dzis jest nowy dzień , nowe rozdanie i zaczynamy nie patrząc w tył. Thiem (którego zresztą równiez cenie) nie miał wg mnie az tak mocno trafionych z forma rywali. Alexowi moze troche brakowało motywacji( grał jak zagladało mu w oczy widmo odpadnięcia) . Oboje sa godnymi siebie rywalami ale ja zaryzykuje na Niemca. Nie sadze też ze pojedynek skończy sie dla kogoś w trzech setach, wiec kilka typów:
Thiem-Zverev
Over 3,5 seta kurs 1,48
Over 4,5 seta kurs 3,25
Zverev plus 1,5 seta kurs 1,76
Zverev win kurs 2,54
dokladny wynik 2:3 kurs 7
Debiut w deche????
wszystkie
Fortuna.
Pozdrawiam, a jak bedzie przekonamy się.