bobair
Użytkownik
Mylisz fakty kolego. To Del Potro był skreślany w meczu z Isnerem a nie Cilic. Jak się skończyło wszyscy widzieli. Del poskładał amerykańca na miękko. To po pierwsze.Moim zdaniem wygrywa dzisiaj Marin Cilić. Jak wiemy h2h spotkań obu panów wynosi 10: 2 z czego 4:0 na mączce, ale... to jest ćwierćfinał wielkiego szlema i tutaj wszystkie statystyki i wszyelkiego rodzaju masońskie przepowiednie biorą w łeb i się nie sprawdzają. Cecchinato z Djoko 3:1? To dlaczego nie Cilić z Del Potro, którego niektórzy tutaj skreślali już z Isnerem? A przepraszam kim się jaraliśmy tutaj podczas tegorocznego Australian Open? Ten ktoś grał w finale z Fedexem. Szczerze to po takim kursie i na tym szczeblu rozgrywek zagrałbym Marina z każdym oprócz wspaniałych Fedexa i Rafy. W Ako z piękną Sloane.
Cilić @2.40 forBet
Po drugie. Cecchinato gra tu turniej życia a w jakiej formie jest (a raczej nie jest) Djoko też widzieli wszyscy. A po trzecie, cóż takiego wielkiego pokazał do tej pory Cilic? Wymęczone 3:2 z olewającym sprawę Fogninim? To jest dla Ciebie wyznacznik? Bo chyba nie to, że kiedyś tam Cilic zagrał dobry mecz z Federerem. Z tym samym Federerem (w przerwie między setami) płakał jak dziecko po łomocie jakie zebrał w dwóch pierwszych setach podczas jakiegoś szlema. Dzisiaj Del Potro pozamiata Cilicem, ponieważ Chorwat nie ma, tak naprawdę żadnych argumentów żeby postawić się Potro. Jedyna szansa dla Cilica to odnowienie się którejś z kontuzji Dela.
Argumentacja typowo pod typ. A to co podkreśliłem w Twoim wpisie, to już w ogóle jazda . Trochę Cię rozumie, ponieważ pewnie w ten sposób próbujesz dodać sobie otuchy po decyzji jaką podjąłeś (czyli nie wypłacaniu kuponu). Na moje oko to błąd. Weź lepiej to co już masz - czyli 500 plus. A jak tak bardzo wierzysz w Cilica to zagraj sobie za jakieś parę setek z tego co już ugrałeś. Po tym co obaj tu grają ja nie widzę jednak możliwości wygrania Cilica z Del Potro.chyba jednak zostawie, koncze prace o 16:00 , oni wchodza po Kerber vs Halep , kupon byl klecony rano i czułem ze wejdą te mecze bo w kazdym przypadku ogladalem tych zawodnikow i kazdy sie prezentowal bardzo solidnie.. jutro liczę na wynik 3:1 Cilic z racji tego ze Delpo to kozak ale z Cilicem bedzie mu bardzo ciezko, bo w wymianach górą bedzie chorwat, jedyną szanse widzę w Delpo jak bedzie trafiał kazdą pilke ale przed RG wcale to za dobrze u niego nie wygladalo..
Wypłaciłem 78 zl z 212 zl .. Kupon na ktorym mam 2000zl do wziecia zostawiam. Bede kibicowal Cilicowi jak nie to 250 zl w plecy i tak nieźle bo nie sadzilem ze dzis Thiem i Sloane tak łatwo wygraja swoje mecze do 0 w setach. dajesz Marin, walczyles z Rafa i Federerem w AO 2018 i jutro z Delpotro tez powalczysz .
No chyba, że (jak już wspomniałem w innym poście) Argentyńczykowi odnowi się jakaś kontuzja.
I wierz mi, Del nie musi trafiać każdej piłki, żeby na luzie pojechać z Cilicem.